הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח ליעוץ בקשר לתזונה הקלוריות

• פותח/ת השרשור Capo
  • פורסם בתאריך

Capo

משתמש מתחיל
181
13
נק' מוניטין:
1
181
13
אני מתאמן 3 ימים בשבוע פול בודי
2 תרגילים לכל קבוצת שריר (מלבד בייספס) אני לא עושה.
גובהה 162 משקל 62 אחוזי שומן באזור ה12
אז אני צריך את חוכמת ההמונים פה כרגע אני על 1800 קלוריות אני עולה לאט לאט אבל זה עדיין גרעון ובכל אופן אני עולה במשקל לאט לאט וזה מצתבר שזה כמעט נקי לגמרי. אבל אם אני מעלה ב200 קלוריות המשקל טס בצורה מפגרת ? כל שבוע עליתי ב2000 קלוריות כמעט ב400 גרם די המון. אבל ב1800 200 גרם שבועי ממוצע ואפילו קצת פחות

• פותח/ת השרשור
פה איבדתי אותך,
אם אתה עולה במשקל אתה לא בגירעון.
פה הסבירות יותר גבוהה שכן מתאמן מתחיל 😃 כשאתה מתחיל אתה גם יכול לרדת באחוזי שומן וגם לעלות במסת השריר אבל יש פה גם אבל זה תלוי גם בגנטיקה שלך ובתזונה שלך וכמובן באימונים 😃 אז זאץ הסבירות

פה הסבירות יותר גבוהה שכן מתאמן מתחיל 😃 כשאתה מתחיל אתה גם יכול לרדת באחוזי שומן וגם לעלות במסת השריר אבל יש פה גם אבל זה תלוי גם בגנטיקה שלך ובתזונה שלך וכמובן באימונים 😃 אז זאץ הסבירות
תראה, יש סבירות במידה מסויימת לעלות במסת שריר על חשבון שומן אבל גם במצב כזה המשקל ישאר דומה. גרעון קלורי אומר שהגוף מקבל פחות אנרגיה ממה שהוא שורף, לכן מצב שבו הגוף עולה במשקל הןא לא הגיוני. גם מתאמן מתחיל מוגבל לחוקי התרמודינמיקה והפיזיולוגיה. אם אתה עולה במשקל באופן קבוע אתה לא בגרעון קלורי, אם זה חד פעמי אז אולי מדובר במילוי מאגרי גליקוגן או מאזן מלחים בגוף

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• Screenshot_2021-06-06-18-14-36-435_com.miui.notes.jpg
    Screenshot_2021-06-06-18-14-36-435_com.miui.notes.jpg
    KB 44.1 · צפיות: 26
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית