הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תגידו שאלה למי שמבין פה בסטרואידים ולוקח שנים

yoni2000

משתמש מתחיל
292
29
נק' מוניטין:
-46
292
29
האם באמת זה מזיק ואין דרך לברוח מהנזק הצפוי לכל בחיים ??
או שזה סתם הפחדות מיותרות של משרד הבריאות שרוצים פשוט שימנעו מיזה..
בבקשה תשובות אמיתיות

בשימוש מושכל עם הידע הנכון אתה (לרוב) תהיה בסדר, כל עוד אתה לא מרגיש ככה עדיף שלא תתקרב ותמנע בעיות פוטנציאליות.

• פותח/ת השרשור
בשימוש מושכל עם הידע הנכון אתה (לרוב) תהיה בסדר, כל עוד אתה לא מרגיש ככה עדיף שלא תתקרב ותמנע בעיות פוטנציאליות.
ממיאתה בעצם מקבל את הידע ? עם מי אפשר לבתייעץ לעומק ?
והאם באמת אפשר להגיע ל 0 תוצאות לוואי גם לטווח הארוך שיום אחדאני אפסיק לקחת הכל יהיה תקין .. ?

ממיאתה בעצם מקבל את הידע ? עם מי אפשר לבתייעץ לעומק ?
והאם באמת אפשר להגיע ל 0 תוצאות לוואי גם לטווח הארוך שיום אחדאני אפסיק לקחת הכל יהיה תקין .. ?

אפס תופעות לוואי אני בספק.
ללמוד אפשר ברשת, אבל הלימוד האמיתי מגיע מניסיון, מטעויות והתמודדות איתן. לא מכיר ״אנשי מקצוע״ בתחום הזה ובלי קשר הייתי נזהר מהם, במיוחד אם הם מציעים לרכוש דרכם חומרים.

• פותח/ת השרשור
אפס תופעות לוואי אני בספק.
ללמוד אפשר ברשת, אבל הלימוד האמיתי מגיע מניסיון, מטעויות והתמודדות איתן. לא מכיר ״אנשי מקצוע״ בתחום הזה ובלי קשר הייתי נזהר מהם, במיוחד אם הם מציעים לרכוש דרכם חומרים.
אז מאיפה אתה למדת ?
רק מהרשת?

אז מאיפה אתה למדת ?
רק מהרשת?

לא למדתי, אני עדין לומד.
הרבה מהרשת כן. פורומים, אתרי אינטרנט, פודקסטים, חברים, אנשים מהמכון...you name it.
מעל הכל אני שם את הסייקל הראשון שלי שהיה סופר משמעותי ודרכו למדתי הכי הרבה שרק אפשר ומצד שני זה הראה לי שיש עוד עולם שלם ללמוד ושבעצם אני לא מכיר עשירית מהתחום.

תופעות לוואי יהיו לך, אין דרך לברוח מזה.
איזה תופעות לוואי יהיו לך? זה כבר תלוי.
תקרא באינטרנט כמו שדן כתב, תקרא על אופן ביצוע סייקלים, כל נגזרות החומרים, תופעות לוואי, pct וכו'

האם באמת זה מזיק ואין דרך לברוח מהנזק הצפוי לכל בחיים ??
יש נזק . רוב הסיכויים לאחר שימוש ממושך הגוף יפתח תלות ובגיל מתקדם לא תהיה ברירה - נפשית וגופנית ביחד ! לעבור ל trt
לחיות על טסט חיצוני
סתם הפחדות
הם די מפגרים בחומר ולא ממש מבינים בזה בארץ - לא שאני איזה דוקטור
אבל התייחסות הרפוא בארץ בתחום הסטרואידים זה כמו : מצב ההתייחסות ברפואה בארץ לקנביס לפני 15/20 שנה -
מי שהיה מעשן היה נרקומן...

עכשיו תאכלס - גם ואם לא יהיו לך תופעות לוואי מיותרות ואתה תעשה סייקלים עשור / עשור וחצי
הסיכויים שתהיה מכור נפשית ! ותלוי גופנית בטסט חיצוני - כדי לחיות חיים רגילים הוא לדעתי מעל ל90 אחוז

• פותח/ת השרשור
יש נזק . רוב הסיכויים לאחר שימוש ממושך הגוף יפתח תלות ובגיל מתקדם לא תהיה ברירה - נפשית וגופנית ביחד ! לעבור ל trt
לחיות על טסט חיצוני

הם די מפגרים בחומר ולא ממש מבינים בזה בארץ - לא שאני איזה דוקטור
אבל התייחסות הרפוא בארץ בתחום הסטרואידים זה כמו : מצב ההתייחסות ברפואה בארץ לקנביס לפני 15/20 שנה -
מי שהיה מעשן היה נרקומן...

עכשיו תאכלס - גם ואם לא יהיו לך תופעות לוואי מיותרות ואתה תעשה סייקלים עשור / עשור וחצי
הסיכויים שתהיה מכור נפשית ! ותלוי גופנית בטסט חיצוני - כדי לחיות חיים רגילים הוא לדעתי מעל ל90 אחוז
אתה אומר אבל שחוץ מזה שאני יהיה מכור לזה
לא יהיה סיכוי גבוה להתקף לב או לנזקים בכבד ולסרטן ודברים כאלה שאומרים ...

אתה אומר אבל שחוץ מזה שאני יהיה מכור לזה
לא יהיה סיכוי גבוה להתקף לב או לנזקים בכבד ולסרטן ודברים כאלה שאומרים ...
יכול לקרות לך גם בלי שתיקח סטרואידים.
אבל סטרואידים מגביר את הסיכוי.
חיים שלך

יש מעשנים בגיל 100.
אולי שומן רווי ומלח בשפע שלא עושים פעילות גופנית בגיל 100.
תסתכל על הרבנים הגדולים, חלק מהם ישנו 3 שעות ביממה באופן קבוע, רכנו על ספר יום שלם, הלכו לים פעם בשבוע כי הרופא אמר וחיו וחיים המון שנים.

מצד שני, רוב המעשנים, אוכלי כל הבא ליד ומי שאינו פעיל סובל ממחלות שמוכחות שנגרמו מהדברים האלו.

האם בטוח יקרה לך משהו מפעולה לא בריאה? לא. אבל אתה מעלה את הסיכויים.

השאלה הרצינית היא, איך אתה רואה עישון? כדבר שהוכח מספיק כמזיק ומצדיק להימנע ממנו לחלוטין על אף כמה בודדים שחיים בריאים עם ההרגל הזה?
או כפעולה שקצת ממנה זה לא סוף העולם? וכמו שאתה יכול לעשן סיגריה פעם בשבוע ולא יקרה לך כלום, גם 20 מ"ג טסט אולי לא יעשה נזק.
או אולי אתה סבור שגם עישון יומיומי לא יזיק לך, וכן עם חומרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית