עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממיאתה בעצם מקבל את הידע ? עם מי אפשר לבתייעץ לעומק ?בשימוש מושכל עם הידע הנכון אתה (לרוב) תהיה בסדר, כל עוד אתה לא מרגיש ככה עדיף שלא תתקרב ותמנע בעיות פוטנציאליות.
ממיאתה בעצם מקבל את הידע ? עם מי אפשר לבתייעץ לעומק ?
והאם באמת אפשר להגיע ל 0 תוצאות לוואי גם לטווח הארוך שיום אחדאני אפסיק לקחת הכל יהיה תקין .. ?
אז מאיפה אתה למדת ?אפס תופעות לוואי אני בספק.
ללמוד אפשר ברשת, אבל הלימוד האמיתי מגיע מניסיון, מטעויות והתמודדות איתן. לא מכיר ״אנשי מקצוע״ בתחום הזה ובלי קשר הייתי נזהר מהם, במיוחד אם הם מציעים לרכוש דרכם חומרים.
אז מאיפה אתה למדת ?
רק מהרשת?
יש נזק . רוב הסיכויים לאחר שימוש ממושך הגוף יפתח תלות ובגיל מתקדם לא תהיה ברירה - נפשית וגופנית ביחד ! לעבור ל trtהאם באמת זה מזיק ואין דרך לברוח מהנזק הצפוי לכל בחיים ??
הם די מפגרים בחומר ולא ממש מבינים בזה בארץ - לא שאני איזה דוקטורסתם הפחדות
אתה אומר אבל שחוץ מזה שאני יהיה מכור לזהיש נזק . רוב הסיכויים לאחר שימוש ממושך הגוף יפתח תלות ובגיל מתקדם לא תהיה ברירה - נפשית וגופנית ביחד ! לעבור ל trt
לחיות על טסט חיצוני
הם די מפגרים בחומר ולא ממש מבינים בזה בארץ - לא שאני איזה דוקטור
אבל התייחסות הרפוא בארץ בתחום הסטרואידים זה כמו : מצב ההתייחסות ברפואה בארץ לקנביס לפני 15/20 שנה -
מי שהיה מעשן היה נרקומן...
עכשיו תאכלס - גם ואם לא יהיו לך תופעות לוואי מיותרות ואתה תעשה סייקלים עשור / עשור וחצי
הסיכויים שתהיה מכור נפשית ! ותלוי גופנית בטסט חיצוני - כדי לחיות חיים רגילים הוא לדעתי מעל ל90 אחוז
זה משחק בהורמונים שלך בסופו של דבר
יכול לקרות לך גם בלי שתיקח סטרואידים.אתה אומר אבל שחוץ מזה שאני יהיה מכור לזה
לא יהיה סיכוי גבוה להתקף לב או לנזקים בכבד ולסרטן ודברים כאלה שאומרים ...
למשל ,פסנתר כנף לבן פנינה שנופל עלייך..בדיוק כשאתה חוצה מעבר חציהיכול לקרות לך גם בלי שתיקח סטרואידים.
אבל סטרואידים מגביר את הסיכוי.
חיים שלך
מזכיר לי את חבר שלי.. 10 ימים אחרי שנהיה טבעוני הוא נפטר.למשל ,פסנתר כנף לבן פנינה שנופל עלייך..בדיוק כשאתה חוצה מעבר חציה
אז לך תדע
אללה ירחמומזכיר לי את חבר שלי.. 10 ימים אחרי שנהיה טבעוני הוא נפטר.
מסכן, נדרס
הילד שלא יודע להזמין "ממי פרוטאין" רוצה לקחת סטרואידים?
☝️
מזכיר לי את חבר שלי.. 10 ימים אחרי שנהיה טבעוני הוא נפטר.
מסכן, נדרס