@yanivgoft
קיצר איך רואים את התחרות השנה?יש שידור לייב באינטרנט? או לחכות שיעלו תקצירים ליוטיוב
קיצר איך רואים את התחרות השנה?יש שידור לייב באינטרנט? או לחכות שיעלו תקצירים ליוטיוב
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין איך לראות, יהיה בתחילת יולי בארצות הברית, ומתישהו יהיה גם בארץ השנה בספורט 5, רק שלא הצלחתי למצוא מתי באמת זה יהיה. בכל מקרה יהיו סיכומים וטבלאות שאעלה לכאן. אני יודע שנתנו לכמות צופים מסויימת להגיע, אז אפשרת לקוות שאולי הם יצלמו ויגניבו לנו סרטונים לפני הזמן כמו שהיה ב2019.@yanivgoft
אשכרהה אין שידור ישיר? הם לא מעוניינים לפתח את הענף הזה?אין איך לראות, יהיה בתחילת יולי בארצות הברית, ומתישהו יהיה גם בארץ השנה בספורט 5, רק שלא הצלחתי למצוא מתי באמת זה יהיה. בכל מקרה יהיו סיכומים וטבלאות שאעלה לכאן. אני יודע שנתנו לכמות צופים מסויימת להגיע, אז אפשרת לקוות שאולי הם יצלמו ויגניבו לנו סרטונים לפני הזמן כמו שהיה ב2019.
WSM היא תכנית טלוויזיה - ומהטלוויזיה הם עושים את הכסף שלהם אז לא משחררים את זה בלייב.אשכרהה אין שידור ישיר? הם לא מעוניינים לפתח את הענף הזה?
WSM היא תכנית טלוויזיה - ומהטלוויזיה הם עושים את הכסף שלהם אז לא משחררים את זה בלייב.
המטרה שלהם היא כסף, ואם מתאפשר - לקדם את הספורט.
עדכון: היקס נפצע לא מזמן במפשעה ולא החלים בזמן והודיע עכשיו שלא יתחרה. אעדכן כשאדע מי יחליף אותו
הוא היה אצל מנתח לא טוב ואחרי הניתוח הראשון בטרייספס היה לו איזה זיהום או משהו כזה והיו צריכים לנתח שוב, בגלל זה הוא מוותר על WSM. בעיקרון הוא אמור להתחרות בSHAW CLASSIC באוגוסט, אז יהיה מעניין לראות אם באמת יתאושש עד אז ויגיע כמו שצריך.מה עם קיליקוזבסקי עדין פצוע?
ביג לוז פרש מWSM ולא מעוניין לחזור לשם יותר.ממש מצער לשמוע על היקס בין האתלטים האהובים עליי. יאללה שביג לוז יכנס במקומו
ביג לוז פרש מWSM ולא מעוניין לחזור לשם יותר.
מה קרה ללוק ריצרדסון שהוא פרש?ספרדשיט עם התוצאות המלאות:
WSM 2021 Spreadsheet - Google Drive
אלה התוצאות של איוונט 1:
צפה בקובץ המצורף 67180צפה בקובץ המצורף 67181
קרע את הבייספסמה קרה ללוק ריצרדסון שהוא פרש?
הרגע לוז אמר בלייב שיצא לו לא מעט להתאמן עם אדי לפני שהוא פרש והם עשו אימוני דדליפט כבדים ביחדעזוב, אני ממשיך להסביר שכל הקרקס של הסטרונגמן הוא בכלל לא האישו פה, ביג זי הוא המעוטר ביותר וזה לא קשור, אני מתמקד במספרים עובדתיים ומהם גוזר לפעמים ספקולציות.
מדברים על האדם החזק בהיסטוריה, במקרה יצא שאלו שאנחנו מדברים עליהם שניהם סטרונגמנים, אדי היה יכול להיות פאוורליפטר או משקולן, זה לא היה גורע מהדיון.
מספרים עובדתיים: אדי כסטרונגמן חובב ומוסכנית full time בן 25 השאיר אבק בבנצ' ובדדליפט לפיק הביצוע שביג זי הצליח להגיע אליו ב20 שנות קריירה של פאוורליפטינג וסטרונגמן, וכמה שנים בודדות לאחר מכן גם לחץ strict מה שביג זי קבע כשיאים חורקים במשך עשור וחצי עם push, האם אדי היה יכול לעשות strict press עם 228 לוג מתכת צר בשיאו אחרי שיחסית בקלות (מינוס התעלפות) הרים לוג של חצי מגרש כדורגל מעל המצח רק עם הכתפיים? אפשר להתווכח, לאן אדי היה מגיע בשיאו אם היה עושה push press? גם על זה אפשר לעשות ספקולציות וזה מיותר.
לא זוכר את הסרטון או הפודקאסט, זה היה לפני שנים, אני כן זוכר את הdrama והתגובות ברדיט על זה בתוספת כל מני אנקדוטות על דם חצי רע שיש בניהם, הנקודה שלוז הוא לא איזו אוטוריטה של אמת או אובייקטיביות גדולה, ולהביא לי סרטון אחר על דדליפט שהוא מציין בו את שיאן הדדליפט זה קצת מצחיק, מה זה מוכיח? מה הנקודה? אדם שנאשם ברצח מראה סרטון בו הוא אכל במסעדה ולא רצח אז הוא זכאי? 😛
בכל מקרה, אתה טוען בסופו של דבר שב20 שנות קריירה של סטרונגמן ופאוורליפטינג ביג זי מעולם לא עבד על מקסימום כח, זכותך לחשוב ככה, לי זה לא מניח את הדעת, אתה רואה פוטנציאל של בנאדם, כמו לדוגמא איך אדי עושה בנצ' של 320 +- כשזה תרגיל עזר זניח עבורו בזמן ששיא העולם של בנצ'רים שכל מה שהם עושים זה לבנצ' היה 330
אגב, בתפנית קצת אחרת בשיחה על אדי - אני לא עוקב אחריו בשום פלטפורמה מאז שהוא פרק את הירך במכון ואיתו את הכל מה ומי שהוא היה אחרי הזכיה , עבורי אדי של ההווה ושל העבר הם לא אותו בנאדם, האחד אתלט אליט ובאופן שנוי במחלוקת האדם החזק בהיסטוריה, והשני ליצן חצר של יוטיוב, חלש מאד ועיסקי מאד, אני כמובן לא שופט אדם שבחר בחיים על פני המוות אבל זו דעתי
מתי הגמר ועל כמה ימים הוא פרוס?לא יכול לחכות כבר לגמר.
מחר-מחרתיים. היום היה להם יום מנוחה, מחר giants medley, Turntable, keg toss ובראשון מקס לוג, דדליפט ואטלס סטונסמתי הגמר ועל כמה ימים הוא פרוס?
גובה רגיל עם קופסאות של הknack, המוט גמיש, לפי מה שאומרים זה צריך להיות גמישות שמזכירה את הelephant bar מהארנולד. בשביל שברייאן יביא את החמישי הוא צריך תחרות דיי מושלמת ו/או שטום יעשה טעויות. נראה מסרטון שהעלו שהtitan turntable יהיה מאד קל ובעיקר מבחן של מהירות וזה יכול לבוא מאד לרעתו של ברייאן. טרי הולנדס עשה את זה כשהוא פצוע ובכפכפים ולא נראה שהוא התאמץ יותר מדי בשביל להזיז את זה. אם זה יהיה באמת המצב אני חושב שברייאן יאבד יותר מדי נקודות באיוונט הזה בשביל לנצח. זה יהיה האיוונט הקריטי בשבילו יחד עם הדדליפט. הוא לא פרסם הרבה את הדדליפט שלו בהכנה הזאת וזה יכול להיות אחד משני דברים - או שהוא חזר לשייפ טוב בדדליפט והולך להפציץ שם ולהיות בטופ, או שהוא פשוט נשאר בינוני ביחס לשאר התחרות ויהיה מקום 5-7 כזה בדדליפט.איזה איוונט של דד?, רגיל? ומה הצפי בריאן יצליח להביא את החמישי?
אלא אם תום יפצע פתאום אני לא רואה תסריט שבו ברייאן מצליח לצמצם היום 5.5 נקודות.כן כנראה שתום מנצח
לא חושב שיש סיכוי מאיך שזה נראה שבריאן לוקח