הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוסט עדכונים ותחזיות WSM 2021

• פותח/ת השרשור
@yanivgoft
קיצר איך רואים את התחרות השנה?יש שידור לייב באינטרנט? או לחכות שיעלו תקצירים ליוטיוב
אין איך לראות, יהיה בתחילת יולי בארצות הברית, ומתישהו יהיה גם בארץ השנה בספורט 5, רק שלא הצלחתי למצוא מתי באמת זה יהיה. בכל מקרה יהיו סיכומים וטבלאות שאעלה לכאן. אני יודע שנתנו לכמות צופים מסויימת להגיע, אז אפשרת לקוות שאולי הם יצלמו ויגניבו לנו סרטונים לפני הזמן כמו שהיה ב2019.

אין איך לראות, יהיה בתחילת יולי בארצות הברית, ומתישהו יהיה גם בארץ השנה בספורט 5, רק שלא הצלחתי למצוא מתי באמת זה יהיה. בכל מקרה יהיו סיכומים וטבלאות שאעלה לכאן. אני יודע שנתנו לכמות צופים מסויימת להגיע, אז אפשרת לקוות שאולי הם יצלמו ויגניבו לנו סרטונים לפני הזמן כמו שהיה ב2019.
אשכרהה אין שידור ישיר? הם לא מעוניינים לפתח את הענף הזה?

• פותח/ת השרשור
אשכרהה אין שידור ישיר? הם לא מעוניינים לפתח את הענף הזה?
WSM היא תכנית טלוויזיה - ומהטלוויזיה הם עושים את הכסף שלהם אז לא משחררים את זה בלייב.
המטרה שלהם היא כסף, ואם מתאפשר - לקדם את הספורט.
עדכון: היקס נפצע לא מזמן במפשעה ולא החלים בזמן והודיע עכשיו שלא יתחרה. אעדכן כשאדע מי יחליף אותו

WSM היא תכנית טלוויזיה - ומהטלוויזיה הם עושים את הכסף שלהם אז לא משחררים את זה בלייב.
המטרה שלהם היא כסף, ואם מתאפשר - לקדם את הספורט.
עדכון: היקס נפצע לא מזמן במפשעה ולא החלים בזמן והודיע עכשיו שלא יתחרה. אעדכן כשאדע מי יחליף אותו

ממש מצער לשמוע על היקס בין האתלטים האהובים עליי. יאללה שביג לוז יכנס במקומו

• פותח/ת השרשור
מה עם קיליקוזבסקי עדין פצוע?
הוא היה אצל מנתח לא טוב ואחרי הניתוח הראשון בטרייספס היה לו איזה זיהום או משהו כזה והיו צריכים לנתח שוב, בגלל זה הוא מוותר על WSM. בעיקרון הוא אמור להתחרות בSHAW CLASSIC באוגוסט, אז יהיה מעניין לראות אם באמת יתאושש עד אז ויגיע כמו שצריך.
ממש מצער לשמוע על היקס בין האתלטים האהובים עליי. יאללה שביג לוז יכנס במקומו
ביג לוז פרש מWSM ולא מעוניין לחזור לשם יותר.

• פותח/ת השרשור
ספרדשיט עם התוצאות המלאות:
WSM 2021 Spreadsheet - Google Drive
אלה התוצאות של איוונט 1:
upload_2021-6-15_23-43-5.png
upload_2021-6-15_23-43-15.png

• פותח/ת השרשור
מה קרה ללוק ריצרדסון שהוא פרש?
קרע את הבייספס
מצרף את המצב הנוכחי אחרי fingles fingers. ברייאן משמיד את קבוצה 1, קבוצה 4 התפרקה לגמרי, וקבוצה 5 פייט ממש קרוב
עזוב, אני ממשיך להסביר שכל הקרקס של הסטרונגמן הוא בכלל לא האישו פה, ביג זי הוא המעוטר ביותר וזה לא קשור, אני מתמקד במספרים עובדתיים ומהם גוזר לפעמים ספקולציות.
מדברים על האדם החזק בהיסטוריה, במקרה יצא שאלו שאנחנו מדברים עליהם שניהם סטרונגמנים, אדי היה יכול להיות פאוורליפטר או משקולן, זה לא היה גורע מהדיון.

מספרים עובדתיים: אדי כסטרונגמן חובב ומוסכנית full time בן 25 השאיר אבק בבנצ' ובדדליפט לפיק הביצוע שביג זי הצליח להגיע אליו ב20 שנות קריירה של פאוורליפטינג וסטרונגמן, וכמה שנים בודדות לאחר מכן גם לחץ strict מה שביג זי קבע כשיאים חורקים במשך עשור וחצי עם push, האם אדי היה יכול לעשות strict press עם 228 לוג מתכת צר בשיאו אחרי שיחסית בקלות (מינוס התעלפות) הרים לוג של חצי מגרש כדורגל מעל המצח רק עם הכתפיים? אפשר להתווכח, לאן אדי היה מגיע בשיאו אם היה עושה push press? גם על זה אפשר לעשות ספקולציות וזה מיותר.

לא זוכר את הסרטון או הפודקאסט, זה היה לפני שנים, אני כן זוכר את הdrama והתגובות ברדיט על זה בתוספת כל מני אנקדוטות על דם חצי רע שיש בניהם, הנקודה שלוז הוא לא איזו אוטוריטה של אמת או אובייקטיביות גדולה, ולהביא לי סרטון אחר על דדליפט שהוא מציין בו את שיאן הדדליפט זה קצת מצחיק, מה זה מוכיח? מה הנקודה? אדם שנאשם ברצח מראה סרטון בו הוא אכל במסעדה ולא רצח אז הוא זכאי? 😛

בכל מקרה, אתה טוען בסופו של דבר שב20 שנות קריירה של סטרונגמן ופאוורליפטינג ביג זי מעולם לא עבד על מקסימום כח, זכותך לחשוב ככה, לי זה לא מניח את הדעת, אתה רואה פוטנציאל של בנאדם, כמו לדוגמא איך אדי עושה בנצ' של 320 +- כשזה תרגיל עזר זניח עבורו בזמן ששיא העולם של בנצ'רים שכל מה שהם עושים זה לבנצ' היה 330

אגב, בתפנית קצת אחרת בשיחה על אדי - אני לא עוקב אחריו בשום פלטפורמה מאז שהוא פרק את הירך במכון ואיתו את הכל מה ומי שהוא היה אחרי הזכיה , עבורי אדי של ההווה ושל העבר הם לא אותו בנאדם, האחד אתלט אליט ובאופן שנוי במחלוקת האדם החזק בהיסטוריה, והשני ליצן חצר של יוטיוב, חלש מאד ועיסקי מאד, אני כמובן לא שופט אדם שבחר בחיים על פני המוות אבל זו דעתי
הרגע לוז אמר בלייב שיצא לו לא מעט להתאמן עם אדי לפני שהוא פרש והם עשו אימוני דדליפט כבדים ביחד

קבצים מצורפים

• Screenshot_2021-06-16-21-57-29-182_com.google.android.apps.docs.editors.sheets.jpg
    Screenshot_2021-06-16-21-57-29-182_com.google.android.apps.docs.editors.sheets.jpg
    KB 118.7 · צפיות: 50
  • פותח/ת השרשור
אז הheats נגמרו.
קבוצה 1:
ברייאן ניצח
מקסים ניצח את איוורס בסטונס
קבוצה 2:
טריי מיטשל ניצח
טום ניצח את פיליקס בסטונס
קבוצה 3:
JF ניצח
איית'ור ניצח את אובסרט בסטונס - הפתעה גדולה
קבוצה 4 - הקבוצה שהתפרקה:
ג'נשיה ניצח
בישופ ניצח בקלות את פריצ'ט הפצוע בסטונס
קבוצה 5:
הקבוצה הכי צמודה והכי stacked שלדעתי אי פעם הייתה בWSM.
בובי תומפסון ניצח
לוק ניצח את פיירס בסטונס.
אבל איך שזה נגמר מבחינת ניקוד:
בובי 18 נקודות
לוק 18 נקודות
פיירס 17 נקודות
נוביקוב 17 נקודות.
שובר השוויון היה האיוונט האחרון בו הסדר היה בובי-פיירס-לוק-נוביקוב ולכן בובי ניצח את הקבוצה, ופיירס עלה לסטונס ולא נוביקוב. די בטוח שפעם אחרונה שWSM לא הצליח לצאת מהקבוצה שלו היה ב97 כשמגנוס ור מגנוסון לא הצליח לצאת מהקבוצה שלו.

בכל מקרה הנה התחזית שלי לגמר כרגע:
upload_2021-6-18_16-24-32.png

2 האיוונטים הראשונים הם אלה שהכי קשה לחזות אותם אז אחרי שהם יעברו ביום הראשון יהיה הרבה יותר קל לחזות מי ינצח. אז כרגע נראה שיהיה קרב מאד צמוד בין טום וברייאן ויהיה ממש פסיכי אם אשכרה יהיה 2 אחים על הפודיום, אבל השנה האיוונטים נראים ממש טוב ל2 האחים סטולטמן ושניהם הגיעו בשייפ פסיכי לתחרות. לא יכול לחכות כבר לגמר.

• פותח/ת השרשור
איזה איוונט של דד?, רגיל? ומה הצפי בריאן יצליח להביא את החמישי?
גובה רגיל עם קופסאות של הknack, המוט גמיש, לפי מה שאומרים זה צריך להיות גמישות שמזכירה את הelephant bar מהארנולד. בשביל שברייאן יביא את החמישי הוא צריך תחרות דיי מושלמת ו/או שטום יעשה טעויות. נראה מסרטון שהעלו שהtitan turntable יהיה מאד קל ובעיקר מבחן של מהירות וזה יכול לבוא מאד לרעתו של ברייאן. טרי הולנדס עשה את זה כשהוא פצוע ובכפכפים ולא נראה שהוא התאמץ יותר מדי בשביל להזיז את זה. אם זה יהיה באמת המצב אני חושב שברייאן יאבד יותר מדי נקודות באיוונט הזה בשביל לנצח. זה יהיה האיוונט הקריטי בשבילו יחד עם הדדליפט. הוא לא פרסם הרבה את הדדליפט שלו בהכנה הזאת וזה יכול להיות אחד משני דברים - או שהוא חזר לשייפ טוב בדדליפט והולך להפציץ שם ולהיות בטופ, או שהוא פשוט נשאר בינוני ביחס לשאר התחרות ויהיה מקום 5-7 כזה בדדליפט.

לסיכום הדברים הקריטיים לברייאן - מה יהיה עם הturntable הוא עלול לאבד שם הרבה, מה המצב שלו בדדליפט ומה יהיה שם הפער בינו לבין טום, וכמה אנשים יהיו בין טום לבין ברייאן בלוג - וזה מאד תלוי במה יהיו הקפיצות. בעבר עשו קפיצות שגרמו לזה שברייאן היה כזה תיקו מקום רביעי עם איזה 4 אנשים ואז אם טום יהיה במשקל אחד מעליו זה יהיה פער גדול בנקודות.
בכל מקרה יהיה מאד מעניין וזה לגמרי בין ברייאן לטום, אבל אפילו לוק סטולטמן מסוגל להפתיע. אני ממש מקווה לראות ברייאן מקום ראשון עם טום ולוק ביחד על הפודיום. זה יהיה פסיכי.
התחיל הגמר והיו 2 איוונטים. הturntable באמת היה קל ומבחן מהירות. כל התוצאות של כולם התהפכו בין 2 האיוונטים הראשונים חוץ מתום שניצח את שניהם. 4 נקודות מפרידות בין ברייאן שו במקום 2 לאיסלנדי במקום 9.
תום הולך עוד כנראה להיות מקום 2-3 בזריקת חבית, לנצח את הסטונס, ולהיות בטופ 3-5 בלוג ובדדליפט. אני לא רואה תסריט שבוא הוא מפסיד. לפי העדכון של התחזית שלי יוצא שהוא מנצח את ברייאן במקום 2 בפער של 10.5 נקודות.
upload_2021-6-20_0-35-45.png

מתי יהיו התוצאות?
עריכה: עכשיו ראיתי שטום פיספס את הלוג ב195 אבל לא הצלחתי למצוא אם בריאן עשה וכמה , איפה אפשר לראות?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית