הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על כמות אימונים בתוכנית ab

ניר.ס

משתמש מתחיל
65
8
נק' מוניטין:
17
65
8
התאמנתי תקופה ארוכה בבית Fwb (יום אימון, יום מנוחה).
נרשמתי למכון והתחלתי תוכנית ab.
המטרה שלי לתקופה הקרובה (על מנת להרגיש את ההבדל ההתפחות במכון לעומת בבית) הוא כרגע שרירי ליבה וגוף עליון.
*אני שם בצד את שרירי הבטן והאירובי. שעליהם אני ממשיך לעבוד כפי שאני רגיל

אימון a - חזה, כתפיים ויד אחורית.
אימון b - גב, יד קידמית.
מזכיר שרגליים כרגע אני לא עושה כרגע על מנת להשוואות ולהרגיש את הפוטנציאל של המכון לעומת אימון ביתי עם משקולות חופשיות, מתח ומיטה בשיפוע עליון ורגיל ומקבלים .

בבית עבדתי עם סופר סטים, והרגשתי שאין לי עוד לאן להתקדם. מה גם שהאימון היה ארוך ומתיש.

בקיצור, האם עדיף לחלק את זה?
ABXABXABXABXABX
ABXABXX

המטרה להשיג תוצאה מהירה יותר. בעתיד התוכנית יכולה להשתנות ביחס לפורפורציות הגוף.

לא הבנתי למה לוותר על רגליים
רגליים כרגע אני לא עושה כרגע על מנת להשוואות ולהרגיש את הפוטנציאל של המכון לעומת אימון ביתי
מה???
איי מציע לך לעשות 4 אימונים בשבוע כדי שתצליח להתאושש, אבל זאת הצעה תעשה מה שבא לך.
ושוב,
רגליים כרגע אני לא עושה כרגע על מנת להשוואות ולהרגיש את הפוטנציאל של המכון לעומת אימון ביתי
מה???

• פותח/ת השרשור

מה???

איי מציע לך לעשות 4 אימונים בשבוע כדי שתצליח להתאושש, אבל זאת הצעה תעשה מה שבא לך.
ושוב,

מה???
המטרה לחודש חודשיים הקרובים היא לנסות את חווית המכון לעומת בית.

רגליים יכנסו ברגע שאמשיך, על חשבון יום חזה/גב.(מזכיר שכרגע אני רוצה לראות שיפור משמעותי ביחס לאימון הביתי ואז אדאג להכניס יום רגליים).

בשבועיים הראשונים עשיתי 4 פעמים בשבוע, וההפסקה של שישי שבת הרגישה לי מאד ארוכה.
כלומר מנוחה של 72 שעות לשרירי החזה.

נערך לאחרונה:
המטרה לחודש חודשיים הקרובים היא לנסות את חווית המכון לעומת בית.

רגליים יכנסו ברגע שאמשיך, על חשבון יום חזה/גב.(מזכיר שכרגע אני רוצה לראות שיפור משמעותי ביחס לאימון הביתי ואז אדאג להכניס יום רגליים).
אין שום סיבה שלעבוד על רגליים ירגישו פחות חווייתי במכון, ההפך, להסקוויט עם מוט זה רמה הרבה יותר גבוהה, לא מבין למה לוותר על רגליים. אבל שוין, בעיה שלך.
בשבועיים הראשונים עשיתי 4 פעמים בשבוע, וההפסקה של שישי שבת הרגישה לי מאד ארוכה.
יש הבדל בין הפן המנטלי שאתה רוצה לתרום להתקדמות עוד ועוד ובין הפן הפיזי שהגוף שלך פשוט לא מסוגל לעוד. אתה תצליח להתקדם גם מיותר אימונים אבל לדעתי תתקדם הרבה יותר מהר מ4 אימונים. תזכור שלא משנה כמה אתה צהוב יש לך מגבלות פיזיות וצריך להתחשב בהם, ויותר מזה, הגוף נבנה במנוחה, אז חצי שבוע מנוחה זה חשוב ויותר יעיל גם אם ההיגיון שלך אומר אחרת.
אבל זו רק דעתי, הבחירה בידיים שלך.

• פותח/ת השרשור
אין שום סיבה שלעבוד על רגליים ירגישו פחות חווייתי במכון, ההפך, להסקוויט עם מוט זה רמה הרבה יותר גבוהה, לא מבין למה לוותר על רגליים. אבל שוין, בעיה שלך.

יש הבדל בין הפן המנטלי שאתה רוצה לתרום להתקדמות עוד ועוד ובין הפן הפיזי שהגוף שלך פשוט לא מסוגל לעוד. אתה תצליח להתקדם גם מיותר אימונים אבל לדעתי תתקדם הרבה יותר מהר מ4 אימונים. תזכור שלא משנה כמה אתה צהוב יש לך מגבלות פיזיות וצריך להתחשב בהם, ויותר מזה, הגוף נבנה במנוחה, אז חצי שבוע מנוחה זה חשוב ויותר יעיל גם אם ההיגיון שלך אומר אחרת.
אבל זו רק דעתי, הבחירה בידיים שלך.
כן. בדיוק זאת הייתה השאלה.
אם עדיף לתת יותר מנוחה(שאגב בשניהם יש) או לשנות ל abxabxabx כל עוד מתאפשר הלוז.

אגב יש לך טיפ לאימוני בוקר? שייק חלבון 20 דק לפני האימון יעזור או לנסות יותר אימוני ערב?

אגב יש לך טיפ לאימוני בוקר? שייק חלבון 20 דק לפני האימון יעזור או לנסות יותר אימוני ערב?
זה לא כלכך משנה מתי אתה מתאמן כל עוד אתה מרגיש טוב, לפעמים יהיה לך קשה יותר בשעות מסוימות אז כדאי לנסות לא להתאמן אז, אבל גם אם כן זה לא נורא. יש לך סיבה שאתה מתלבט מתי להתאמן?
לשתות חלבון דווקא לפני אימון לא יעזור, תנסה פשוט שבסוף היום יהיה לך מספיק חלבון. אם כבר אז לאכול איזה פחמימה לפני האימון.

• פותח/ת השרשור
זה לא כלכך משנה מתי אתה מתאמן כל עוד אתה מרגיש טוב, לפעמים יהיה לך קשה יותר בשעות מסוימות אז כדאי לנסות לא להתאמן אז, אבל גם אם כן זה לא נורא. יש לך סיבה שאתה מתלבט מתי להתאמן?
לשתות חלבון דווקא לפני אימון לא יעזור, תנסה פשוט שבסוף היום יהיה לך מספיק חלבון. אם כבר אז לאכול איזה פחמימה לפני האימון.

אני שותה שייק חלבון עם אספרסו.
בגדול הביצועים בסדר. בערב אני מצליח לעשות יותר.

הסיבה העיקרית היא שהמכון בערב מפוצץ וצריך להמתין כמה דק לתרגיל הבא.

אני שותה שייק חלבון עם אספרסו.
אם אתה שותה את זה בשביל הקפאין אז זה משהו אחר. לשתות קפאין לפני האימון דווקא כן עוזר להרבה אנשים.
הסיבה העיקרית היא שהמכון בערב מפוצץ וצריך להמתין כמה דק לתרגיל הבא.
וכן זה סיבה מספקת למה להתאמן בבוקר. רק למה לא כתבת את זה מההתחלה, הייתי אמור לנחש שזאת הסיבה? חחח
לא כתבת פה לא על הקפאין ולא על הסיבה למה אתה רוצה להתאמן בערב, פעם הבאה תסביר יותר.

• פותח/ת השרשור
כן.צודק.
מהות הפוסט הייתה כמות האימוני חזה/גב האידאלים לשבוע.

אבל על הדרך שמחתי גם להתייעץ לגבי יעילות האימון.

וכן אני שותה את הקפאין בשביל האימון. לקום עוד יותר מוקדם בשביל להכניס גם ארוחה יעשה אותי אחר כך עייף בעבודה.

ככל הנראה בעתיד הלא רחוק אשלב פריוורקוט או קריטאין.

התאמנתי תקופה ארוכה בבית Fwb (יום אימון, יום מנוחה).
נרשמתי למכון והתחלתי תוכנית ab.
המטרה שלי לתקופה הקרובה (על מנת להרגיש את ההבדל ההתפחות במכון לעומת בבית) הוא כרגע שרירי ליבה וגוף עליון.
*אני שם בצד את שרירי הבטן והאירובי. שעליהם אני ממשיך לעבוד כפי שאני רגיל

אימון a - חזה, כתפיים ויד אחורית.
אימון b - גב, יד קידמית.
מזכיר שרגליים כרגע אני לא עושה כרגע על מנת להשוואות ולהרגיש את הפוטנציאל של המכון לעומת אימון ביתי עם משקולות חופשיות, מתח ומיטה בשיפוע עליון ורגיל ומקבלים .

בבית עבדתי עם סופר סטים, והרגשתי שאין לי עוד לאן להתקדם. מה גם שהאימון היה ארוך ומתיש.

ABXABXABXABXABX
ABXABXX

המטרה להשיג תוצאה מהירה יותר. בעתיד התוכנית יכולה להשתנות ביחס לפורפורציות הגוף.
קודם כל אתחיל בכך שאין כזה דבר להשיג תוצאות מהירות. זה לא קסם. עבודה קשה + תזונה נכונה וזמן יעשה את שלו.
שרירי הבטן הם חלק משרירי הליבה. שרירי הליבה הם בטן והגב תחתון.
רגליים אל תוותר, השטות הזאת שכתבת לא רלוונטית. תעשה רגליים - סקוואט ודדליפט.
אני לא בעד תוכניות כאלה. יש לך תבנית אימונים כמו SS שתתאים לך מצויין עם הוספה של תרגילי עזר כי תרצה כנראה לעשות תרגילי בילדינג.
ככה תוכל להיות חזק יותר ובהכרח תעלה במסת שריר(גם בלי תזונה נכונה אתה תעלה מעט במסת שריר אבל עדיף תזונה נכונה ופלוס קלורי נכון).

• פותח/ת השרשור
קודם כל אתחיל בכך שאין כזה דבר להשיג תוצאות מהירות. זה לא קסם. עבודה קשה + תזונה נכונה וזמן יעשה את שלו.
שרירי הבטן הם חלק משרירי הליבה. שרירי הליבה הם בטן והגב תחתון.
רגליים אל תוותר, השטות הזאת שכתבת לא רלוונטית. תעשה רגליים - סקוואט ודדליפט.
אני לא בעד תוכניות כאלה. יש לך תבנית אימונים כמו SS שתתאים לך מצויין עם הוספה של תרגילי עזר כי תרצה כנראה לעשות תרגילי בילדינג.
ככה תוכל להיות חזק יותר ובהכרח תעלה במסת שריר(גם בלי תזונה נכונה אתה תעלה מעט במסת שריר אבל עדיף תזונה נכונה ופלוס קלורי נכון).
ידעתי שאקבל בראש על הקטע של הרגליים. אבל שוב - רגליים אני אעשה וגם אצטרך.

אין קסם, את זה אני יודע. לגבי התזונה אני עושה את המקסימום שאני יכול לעשות על בסיס יום יומי.

רשמת תוצאות זה תזונה ועבודה קשה.
השאלה שלי אם אתה חושב שעדיף לתת עוד מנוחה או לתת עוד יום אימון?

* מזכיר שוב שהכל בגדר בפיילוט של חודשיים. וכך אדע אם אני ממשיך בחדר כושר או שאחזור לאימוני בית.

ידעתי שאקבל בראש על הקטע של הרגליים. אבל שוב - רגליים אני אעשה וגם אצטרך.

אין קסם, את זה אני יודע. לגבי התזונה אני עושה את המקסימום שאני יכול לעשות על בסיס יום יומי.

רשמת תוצאות זה תזונה ועבודה קשה.
השאלה שלי אם אתה חושב שעדיף לתת עוד מנוחה או לתת עוד יום אימון?

* מזכיר שוב שהכל בגדר בפיילוט של חודשיים. וכך אדע אם אני ממשיך בחדר כושר או שאחזור לאימוני בית.
אם אין לך כלוב, מוט ופלטות אז עדיף להתאמן במכון.
שוב לגבי האימונים אני מעדיף על 4 או 3 אימונים בשבוע
אם 4 אז יומיים ברצף אימון, יום מנוחה, עוד יומיים ואז יומיים מנוחה.
אם 3 אז אתה מבין כבר איך זה אמור להראות.
חלוקה - שוב אני נגד הדברים האלה ואני בעד תוכניות כוח ואם צריך אז להוסיף תרגילי בילדינג אבל לא יותר מדיי כי יותר מדיי יפגע בהתאוששות. מדבר על תרגיל אחד לכל שריר שאתה מעוניין להוסיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית