הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחוז שומן עדכני?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
חוזר למסה עוד שבוע , שוקל 68.5 ירדתי מבלי לשים לב בחודש האחרון הרבה יותר ממה שרציתי .
עשיתי סרטון , לפעמים מכווץ ולפעמים אני רפוי , לא היה כח לצלם את עצמי 100 פעם. כן חשוב לי לדעת מה הכיוון של האחוז שומן עכשיו , המטרה לעשות מסה עד 77 קילו ב9-10 חודש

• פותח/ת השרשור
12~
יאללה תן מסה נקייה בפלוס קלורי של 300 ותהנה מהדרך
הלוואי ואתה צודק 12 זה מדהים , כי כשאני מסתכל על התמונה של הסוף מסה לא מרגיש לי שיש הבדל כזה גדול באחוז שומן ואני איזה 5.5 קילו פחות , יש רגעים שאני ממש מכווץ
אני רוצה מסה עד 77 קילו אבל לא רוצה לעבור את ה18% שומן

הלוואי ואתה צודק 12 זה מדהים , כי כשאני מסתכל על התמונה של הסוף מסה לא מרגיש לי שיש הבדל כזה גדול באחוז שומן ואני איזה 5.5 קילו פחות , יש רגעים שאני ממש מכווץ
אני רוצה מסה עד 77 קילו אבל לא רוצה לעבור את ה18% שומן
אתה באיזור ה12 בוודאות, אתה לא עובר את ה13 לדעתי.
אל תדאג, במסה עם פלוס קלורי של 300 זה יהיה מסה מאוד נקייה.
תוכל לעשות שנה בערך.

• פותח/ת השרשור
יופי של מסת שריר יחס משקל לגובה .
חח כיף לשמוע , אני דוחק יחסית הרבה למשקל שלי וגם לא ירדתי במשקלי עבודה בכל מהלך החיטוב , מרגיש בסרטון שהחזה קטן למרוך שאני דוחק די הרבה בחזה , אבל דוקא הופתעתי לטובה מהגב

נערך לאחרונה:
אם היית יודע לפרוס את הגב כמו שצריך היית מופתע הרבה יותר.

לא מה שמעיד על גודל החזה, ראה ערך פאוורליפטרים.
אתה יכול להסביר מה גורם לחזה להתפוצץ (מבחינת גדילה) לדעתך ? מה עבד הכי טוב לך (שאללה כללית מידי אבל עדיין: P)?

• פותח/ת השרשור
אם היית יודע לפרוס את הגב כמו שצריך היית מופתע הרבה יותר.

לא מה שמעיד על גודל החזה, ראה ערך פאוורליפטרים.
כן אבל דוקא תמיד כשהרגשתי אותו הייתי בטוח שזה החלק החזק יותר אצלי ובסרטון םחות רואים את זה
זה נגיד תמונה מלפני שבועיים מול המראה(מצב מכווץ) ונראה ממש שונה פה , בול אותה תאורה
IMG_20210529_215247.jpg

בשבוע האחרון הוא נראה פחות נפוח חח לא יודע למה

אתה יכול להסביר מה גורם לחזה להתפוצץ (מבחינת גדילה) לדעתך ? מה עבד הכי טוב לך (שאללה כללית מידי אבל עדיין: P)?

גנטיקה, תזונה מתאימה, התאוששות ראויה ופרוגרסיב אוברלאוד.

כן אבל דוקא תמיד כשהרגשתי אותו הייתי בטוח שזה החלק החזק יותר אצלי ובסרטון םחות רואים את זה
זה נגיד תמונה מלפני שבועיים מול המראה(מצב מכווץ) ונראה ממש שונה פה , בול אותה תאורה

נראה פשוט שהיית אחרי אימון ונהנת מהפאמפ, לא מעיד על כלום ושום דבר.

• פותח/ת השרשור

חח תאמת הייתי אחרי אימון אבל לא חזה
עשיתי אימוןB גב רגליים וקדמית

אגב כמה אחוז שומן לדעתך? רוצה לשמוע כמה שיותר אנשים
ולדעתך להתחיל מסה עוד שבוע או שהייתה מושך עוד קצת את החיטוב?

אגב כמה אחוז שומן לדעתך? רוצה לשמוע כמה שיותר אנשים
ולדעתך להתחיל מסה עוד שבוע או שהייתה מושך עוד קצת את החיטוב?

מאמין 10-12 א.ש אבל לא באמת יודע להגיד לך.

אני לא דוגמא כי שאני עושה חיטוב זה תחרותי ואני לא עוצר בדרך, תעשה מה שאתה רוצה...
הגוף שלך, המטרות שלך.

סתם עצה, אם אתה רוצה אינדיקציה לאיך נראית המסת שריר שלך
תסתכל על הגוף איך שאתה קם בבוקר מול המראה
בדרך כלל אתה תהיה נטול פאמפ, המאגרים/נוזלים בשריר גם יחסית מדלדלים במהלך השינה ומה שתראה לרוב זה את המסת שריר ה״קשה״

אחר כך שאתה אוכל ושותה במהלך היום השרירים קצת יותר מתמלאים, ושלא נדבר על אחרי/במהלך אימון, אתה מפומפם ואז קצת קל יותר לטעות (לטובה) בנוגע למסת שריר האמיתית. זאת ההטעיה שיש בתמונה האחרונה שהבאת

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סתם עצה, אם אתה רוצה אינדיקציה לאיך נראית המסת שריר שלך
תסתכל על הגוף איך שאתה קם בבוקר מול המראה
בדרך כלל אתה תהיה נטול פאמפ, המאגרים/נוזלים בשריר גם יחסית מדלדלים במהלך השינה ומה שתראה לרוב זה את המסת שריר ה״קשה״

אחר כך שאתה אוכל ושותה במהלך היום השרירים קצת יותר מתמלאים, ושלא נדבר על אחרי/במהלך אימון, אתה מפומפם ואז קצת קל יותר לטעות (לטובה) בנוגע למסת שריר האמיתית. זאת ההטעיה שיש בתמונה האחרונה שהבאת
חח כן לכן לא פרסמתי אותה בהתחלה היא מטעה , לפעמים המסת שריר שלי נראית יותר גדולה בהרבה מבתמונה ששלחתי חח
מאמין 10-12 א.ש אבל לא באמת יודע להגיד לך.

אני לא דוגמא כי שאני עושה חיטוב זה תחרותי ואני לא עוצר בדרך, תעשה מה שאתה רוצה...
הגוף שלך, המטרות שלך.
ואללה אני מבסוט לא חשבתי ירדתי כל כך הרבה בשומן
יופי של מסת שריר יחס משקל לגובה .
סתם שאלה , ממתי לשקול 5 קילו מתחת לגובה נחשב למסה טובה? הלוואי וזה היה ככה אבל אני מרגיש ממש קטן

סתם שאלה , ממתי לשקול 5 קילו מתחת לגובה נחשב למסה טובה? הלוואי וזה היה ככה אבל אני מרגיש ממש קטן
בגלל זה אני אומר בתמונות קשה לזהות את המשקל לעומת הגובה , מה שאומר שאתה במסת שריר טובה : P (ביחס למשקל ולגובה שרשמת)
בדר"כ שאדם שוקל פחות מהגובה שלו (זה תלוי באחוז שומן כמובן) קשה לראות מסת שריר מכובדת , אצלך רואים שאתה מתאמן.

• פותח/ת השרשור
בגלל זה אני אומר בתמונות קשה לזהות את המשקל לעומת הגובה , מה שאומר שאתה במסת שריר טובה : P (ביחס למשקל ולגובה שרשמת)
בדר"כ שאדם שוקל פחות מהגובה שלו (זה תלוי באחוז שומן כמובן) קשה לראות מסת שריר מכובדת , אצלך רואים שאתה מתאמן.
חח אוקי תודה
אה כאילו ביחס למשקל ולגובה? הבנתי אבל זה תמיד היה ככה אצלי , בצבא ש-לתי 60 ועם המדי א היו בטוחים שלפחות 70 גם היו לי כתפיים רחבות ביחס למשקן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית