הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעדני חלבון ומשקאות

• פותח/ת השרשור Trx1998
  • פורסם בתאריך

Trx1998

משתמש מתחיל
273
65
נק' מוניטין:
190
273
65
יש בעיה לצרוך את כל המוצרי חלבון עם החלבון המוסף כמו הפרו דנונה וכל הסוגים?
אני לוקח שתי אבקות חלבון ביום שזו המנה המומלצת אבל לפעמים גם לוקח מעדן יוגורט 20 חלבון או משקה קפה פרו 25 חלבון.
השאלה אם זה אותו חומר ואז אני צורך יותר מדי מהסוג הזה.

לרוב מי שקונה בארץ (לפחות אני) זה מטעמי כשרות.
לאחרונה הכניסו אבקות חלבון בדץ לטבע קסטל , חצי חינם , סופר פארם וכדו . העניין של הכשרות לדעתי משמעותי.

לאחרונה הכניסו אבקות חלבון בדץ לטבע קסטל , חצי חינם , סופר פארם וכדו . העניין של הכשרות לדעתי משמעותי.

אבקת חלבון אולטרה לאבס 2.1 ק"ג ב- 195 ש"ח - ישראלבודי! | Israel Body
6 קילו ב500שח. לא רע ביחס לעבר, ואפילו יש בדיקות מעבדה
אבל לא ניסיתי בעצמי, אז לא יודע עד כמה היא באמת טובה

מעניין מה שמי פרוטאין ודומיו עשו למחירי החלבון בארץ.

אבקת חלבון אולטרה לאבס 2.1 ק"ג ב- 195 ש"ח - ישראלבודי! | Israel Body
6 קילו ב500שח. לא רע ביחס לעבר, ואפילו יש בדיקות מעבדה
אבל לא ניסיתי בעצמי, אז לא יודע עד כמה היא באמת טובה

מעניין מה שמי פרוטאין ודומיו עשו למחירי החלבון בארץ.
זאת אישית האבקה שאני משתמש בה כרגע , החלטתי לגוון אחרי תקופה ארוכה שהייתי עם הפרו וואי של פאוורטק .

טעם בננה סבבה לגמרי אבל השייק מרגיש קצת כבד , מה גם שאין גיוון בטעמים מה שהבנתי שלכם יש בלי סוף .

מה גם שאין גיוון בטעמים מה שהבנתי שלכם יש בלי סוף

אם מדובר על האבקות הזולות מחו״ל, אכן יש טעמים בלי סוף, אבל במציאות 70% מהם סבירים במקרה הטוב, ובלתי נסבלים לרוב (אפילו חלק מהטעמים הקלאסיים כביכול) באבקות היקרות יש דגש גדול על הטעם, והמרקם וגם העטיפה, אבל אם אתה מרבה לצרוך זה כבר לא תמיד משתלם
אולי לטובת קהל שומרי הכשרות תפתחו אשכול ביקורות על טעמים/מבצעים, למרות שאני לא יודע כמה ביקוש יש כאן

אבל הרבה זמן שלא התעדכנתי מה קורה עם המחירים של החלבון, ונראה שהייתה ירידה משמעותית בתוצרת הארץ (עם דגש על איכות כביכול, בעבר היו חברות שזייפו בדיקות מעבדה/הקפיצו את ערכי החלבון על הנייר עם חומצות אמינו בנפרד)

האבקות חלבון שהם בדץ יש את זאת שהעלת ב195 ויש של פיור וואי של פאוורטק ב205 , סה"כ מחיר סביר ולא יקר . בערך 3 ש"ח למנה - דרך אגב הפאוורטק 26 גרם חלבון וזאת שהעלת זה 23 גרם חלבון .

העלתי ביקורת על הפיור וואי בעמוד של האבקות חלבון יש בנעוצים , אולי אעלה גם על האבקה שרשמת. UL

אני לוקח שתי אבקות חלבון ביום שזו המנה המומלצת אבל לפעמים גם לוקח מעדן יוגורט 20 חלבון או משקה קפה פרו 25 חלבון.

אבקות חלבון זה לא ממש חלבון מלאכותי, זה פשוט חלבון מי גבינה, תוצר של ייצור גבינות. החלבון עובר בידוד וייבוש כך שמגיע כאבקה. הוא נחשב לחלבון באיכות גבוהה.
מה שקורה איתו אח"כ תלוי בחברה של אבקת החלבון - לפעמים הוספה של חומרים נוספים כמו חומרי טעם, ממתיקים, פחמימות ועוד...

בגדול, עיקר הבעיה בצריכת חלבון ממוצרי חלב בלבד (אבקות או יוגורטים) היא שאתה מספס ויטמינים ומינרלים שיש במקורות חלבון אחרים כמו בשר, עוף, דגים, סויה, קטניות ועוד.

כל הנ"ל יכולים להוות מקור לברזל, B12, אומגה 3, אבץ, מגנזיום ועוד...

לגבי האופציה של היוגורטים - היא לא בהכרח כדאית כלכלית - אתה יכול לקנות קוטג' או גבינה לבנה ולקבל אותה כמות חלבון ובאותה איכות (עם מעט יותר קלוריות).

בנוסף, ממליץ לך לנסות להגיע לכמות חלבון נאותה ממזון "אמיתי" לפני פנייה לתוספים, בגלל אותה סיבה של ויטמינים מינרלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית