הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעדני חלבון ומשקאות

• פותח/ת השרשור Trx1998
  • פורסם בתאריך

Trx1998

משתמש מתחיל
273
65
נק' מוניטין:
190
273
65
יש בעיה לצרוך את כל המוצרי חלבון עם החלבון המוסף כמו הפרו דנונה וכל הסוגים?
אני לוקח שתי אבקות חלבון ביום שזו המנה המומלצת אבל לפעמים גם לוקח מעדן יוגורט 20 חלבון או משקה קפה פרו 25 חלבון.
השאלה אם זה אותו חומר ואז אני צורך יותר מדי מהסוג הזה.

ה"חומר" הזה זה חלב שסיננו אותו ולקחו חלק מסויים ממנו שיש בו יותר חלבון. אין לך מה לפחד מהחומר, ואין המלצה לאכול 2 ביום. פשוט תנסה להגיע לכל הערכים האחרים גם חוץ מהחלבון ולאכול מספיק ויטמינים ומינרלים.

יש בעיה לצרוך את כל המוצרי חלבון עם החלבון המוסף כמו הפרו דנונה וכל הסוגים?
אני לוקח שתי אבקות חלבון ביום שזו המנה המומלצת אבל לפעמים גם לוקח מעדן יוגורט 20 חלבון או משקה קפה פרו 25 חלבון.
השאלה אם זה אותו חומר ואז אני צורך יותר מדי מהסוג הזה.
אין להם יתרון קסם על כל סוג חלבון אחר.

ההמלצה היא לצרוך 2.2גרם חלבון גג על קילו מ.ג

אם אתה יכול לצרוך זאת באמצעות התזונה שלך וללא תיסוף חיצוני מה רע. ועל כך אין אפילו צורך בתוספי חלבון.

• פותח/ת השרשור
ה"חומר" הזה זה חלב שסיננו אותו ולקחו חלק מסויים ממנו שיש בו יותר חלבון. אין לך מה לפחד מהחומר, ואין המלצה לאכול 2 ביום. פשוט תנסה להגיע לכל הערכים האחרים גם חוץ מהחלבון ולאכול מספיק ויטמינים ומינרלים.
כן אני קורא לו חומר כי אני לא סגור על ממה זה מיוצר.
ואין בעיה לצרוך כמות גדולה מהחלב המסונן הזה?בוא נגיד בסביבות ה100 גרם חלבון ביום מאבקות יוגורט וחטיפים.
אין להם יתרון קסם על כל סוג חלבון אחר.

ההמלצה היא לצרוך 2.2גרם חלבון גג על קילו מ.ג

אם אתה יכול לצרוך זאת באמצעות התזונה שלך וללא תיסוף חיצוני מה רע. ועל כך אין אפילו צורך בתוספי חלבון.
זהו שקשה לי מאוד להגיע כי בשר ועוף לא תמיד זמין לי,וקשה להגיע רק ממוצרי חלב וקטניות.

ואין בעיה לצרוך כמות גדולה מהחלב המסונן הזה?בוא נגיד בסביבות ה100 גרם חלבון ביום מאבקות יוגורט וחטיפים.

זהו שקשה לי מאוד להגיע כי בשר ועוף לא תמיד זמין לי,וקשה להגיע רק ממוצרי חלב וקטניות.

מציע לך אם לא בדקת לתעד את כמות החלבון שאתה צורך ביום לראות אם באמת אתה לא מגיע לשם או שאתה סתם מדמיין.

בכל מקרה, אין שום בעיה עם מעדני חלבון האלו.

בעיקרון אין בעיה עם החלב, הבעיה היא שאם תאכל כלכך הרבה ממנו יהיו לך חוסרים בדברים אחרים שבאים עם החלבונים ממקורות שונים. כל עוד אתה מכניס מספיק ויטמינים מינרלים וכו וכו זה אמור להיות סבבה, אבל קשה לי להאמין שתצליח את זה בלי עוד מקורות חלבון. ובכל מקרה, למה שתעשה את זה?

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אין בעיה עם החלב, הבעיה היא שאם תאכל כלכך הרבה ממנו יהיו לך חוסרים בדברים אחרים שבאים עם החלבונים ממקורות שונים. כל עוד אתה מכניס מספיק ויטמינים מינרלים וכו וכו זה אמור להיות סבבה, אבל קשה לי להאמין שתצליח את זה בלי עוד מקורות חלבון. ובכל מקרה, למה שתעשה את זה?
סתם הגזמתי עם המספר אני בדרך כלל צורך 2 מנות חלבון ומעדן לפעמים.
מדי פעם בשר עוף ולרוב קוטג ביצים ואוכל גם ירקות פירות קטניות .

כעיקרון אין בעיה בכלל , אבל כדאי לצרוך בנוסף גם חלבון ממקורות שונים - דגים/בשר , מאוכל אמיתי . שלא יחסר לך דברים אחרים .

אתה יכול גם לקחת 7 סקופ חלבון ביום , אבל אל תשכח גם לאכול אוכל .

זה לא המון,מעבר ״לנורמה העליונה״
כלומר 1.6-1.8 גג 2.0?

הרבה כן, בסופו של יום 1.6 זה מספיק על פי המחקר, מה שכן אבל המחקר מוגבל בכך שהוא לרוב מבוצע על אוכלוסייה כללית, מאומנת או לא. ומתוך זה נובעת ההמלצה טיפה שניתן אם רוצים לצרוך כמויות חלבון גבוהות יותר ממה שאולי נראה שצריך. מתוך הבנה שזה עלול לעזור לאוכלוסייה יותר מאומנת. (כמו כן עוזר בגרעון קלורי, אוכלוסיה מבוגרת וכו')

משעשע שאתה קורא לזה ״חומר״ בקונטקסט השלילי, בעוד שיש פה אנשים שכנראה לוקחים ״חומרים״ אנאבוליים שבקושי נבדקו בבני אדם...

בקיצור, אתה בתחום יחסית בטוח
האקסטרה חלבון הזה זה חומצות אמינו בסה״כ עם עוד חלבוני גבינה למיניהם, שאם אין לך רגישות מיוחדת אין בעיה גם לשתות 4 כאלה, הבעיה היחידה היא שזה לא בדיוק כלכלי ומבחינה תזונתית (מעבר לחלבון) אי אפשר להסתמך על זה בלבד לאורך זמן. בהצלחה

מנת אבקת חלבון(לדוגמא 100 גרם)
לעומת מעדן(100 גרם)
אבקה זולה משמעותית לדעתי פחות מ2 שקלים למנה.

• פותח/ת השרשור
משעשע שאתה קורא לזה ״חומר״ בקונטקסט השלילי, בעוד שיש פה אנשים שכנראה לוקחים ״חומרים״ אנאבוליים שבקושי נבדקו בבני אדם...

בקיצור, אתה בתחום יחסית בטוח
האקסטרה חלבון הזה זה חומצות אמינו בסה״כ עם עוד חלבוני גבינה למיניהם, שאם אין לך רגישות מיוחדת אין בעיה גם לשתות 4 כאלה, הבעיה היחידה היא שזה לא בדיוק כלכלי ומבחינה תזונתית (מעבר לחלבון) אי אפשר להסתמך על זה בלבד לאורך זמן. בהצלחה
חחחחח אני לא אומר את זה בכוונה שלילית זה סוג של חומר כמו חומרים אחרים נתרן וזה אנערף חחח אני מדבר בשפה לא מקצועית כי אני לא מבין כל כך בתזונה.

עניין של נוחות וטעם , לדעתי אי אפשר להשוות שום אבקה לבקבוק של תנובה אייס קפה 27 גרם חלבון (דרך אגב הוא איזה 350 קלוריות נראלי) הוא יותר בכיוון של השוואה לגיינר מאבקת חלבון נראלי

האבקה שאני קונה היא עם 70 מנות ועולה 200 שקל, לכל מנה זה יוצא קצת פחות מ3 שקל. המעדנים זה כבר סיפור אחר.

כן גם אני קונה במיי פרוטאין. יש כאלה שקונים בארץ מותג גדול ואז זה כבר לא כזה משתלם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית