עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פעם הבאה שאני ו @frozen נעשה שעווה,
נזמין אותך..
למה אין נשירת שיער בפי הטבעת
על הטסט אנטט הרגיל זה יעזור? אם כן.. זה כבר משהופינסטרייד מונע המרה של טסט חופשי לדיהדרו, לכן לא תהיה שום השפעה של התרופה הנל על סטרואידים מנגזרות הדיהדרו.
על הטסט אנטט הרגיל זה יעזור? אם כן.. זה כבר משהו
למה אין נשירת שיער בפי הטבעת
יש כאלה שמוכנים להשבע שכן וכאלה שלא...התכשירים האלו עוזרים באמת? או שהם רק מעכבים את הבלתי נמנע?
יותר מדאיג אותי שהיא גורמת לאנשים להתאבד..
Exclusive: Merck anti-baldness drug Propecia has long trail of suicide reports, records show | Reuters
👎
השאלה אם התרופה גרמה לזה, או שהם הבינו שאין צ׳אנס להציל את השיער ונגזר עליהם להיות קרחים.
כן, זה יעזור. רק שכותב הפוסט התכוון ספציפית למאסטרון ושם זה לא יעזור.על הטסט אנטט הרגיל זה יעזור? אם כן.. זה כבר משהו
מעכב בעיקר.התכשירים האלו עוזרים באמת? או שהם רק מעכבים את הבלתי נמנע?
כן, זה יעזור. רק שכותב הפוסט התכוון ספציפית למאסטרון ושם זה לא יעזור.
תקן אותי אם אני טועה, המטרה היא להוריד את כמות הdht שמטיילים בגוף, אם אתה מצליח להוריד חלק מהdht שמקורו בטסט הרגיל, אז יהיה לשיער/לגוף שלך פחות dhy שיפריע כך שזה יטיב באיזשהו מובן את המצבכן, זה יעזור
כן. שים לב לתגובה הקודמת שלי בפוסט.מדוע דווקא על מסטרון זה לא יעבוד? בגלל שהוא נגזרת של DHT?
פינסטרייד לא מוריד באופן ישיר כמות של DHT אלא מונע רק המרה של טסט' חופשי. מאסטרון זה DHT טהור (יותר נכון נגזרת), לכן פיינסטריד לא יעזור.תקן אותי אם אני טועה, המטרה היא להוריד את כמות הdht שמטיילים בגוף, אם אתה מצליח להוריד חלק מהdht שמקורו בטסט הרגיל, אז יהיה לשיער/לגוף שלך פחות dhy שיפריע כך שזה יטיב באיזשהו מובן את המצב
אם הבנתי לא נכון אשמח שתתקן אותי אח
כן. שים לב לתגובה הקודמת שלי בפוסט.
בשביל למנוע את הנזק שDHT או כל הורמון אנדרוגן יעשה לזקיק השיערה יש צורך שהקולטנים האנדרוגנים על הראש יהיו תפוסים ככל הניתן ויש תרכישים שיכולים לתת מענה שהוא לא 100%.
ru58841 - תרופה נסיונית שמפזרים בצורה מקומית על הראש ומשאירה את הקולטנים האנדרוגוניים תפוסים במידה מסויימת כך שההורמונים האנדרוגוניים נקלטים בצורה חלקית.איזה תכשירים יש חוץ מפרופסיה ,Avodart ומינוקסידיל?
cb-03-01
כן. שים לב לתגובה הקודמת שלי בפוסט.
בשביל למנוע את הנזק שDHT או כל הורמון אנדרוגן יעשה לזקיק השיערה יש צורך שהקולטנים האנדרוגנים על הראש יהיו תפוסים ככל הניתן ויש תרכישים שיכולים לתת מענה שהוא לא 100%.
איזה תכשירים יש חוץ מפרופסיה ,Avodart ומינוקסידיל?