הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסטרון ונשירת שיער

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
במידה והחלה לי נשירת שיער כתוצאה משימוש במסטרון, האם הפסקה מידית של החומר תעצור את הנשירה? אני אשתמש במסטרון E.
סייקל אחרון שלי כלל 6 שבועות של ויני ועבר חלק ללא נזק הכי זעיר שיש לשיער. מקווה לתוצאות זהות גם הפעם.

@frozen @rednose

התכשירים האלו עוזרים באמת? או שהם רק מעכבים את הבלתי נמנע?
יש כאלה שמוכנים להשבע שכן וכאלה שלא...
בנוסף זו תרופה עם כמה ת לוואי לא בהכרח נעימות
בגדול אם זה לא היה שווה כלום זה לא היה נמכר כל כך הרבה שנים כתרופה מאושרת.
זו גם תרופה מאוד בעייתית עם חומרים כי עם חלק היא לא יעילה ועם חלק אף מזיקה (nor19)

• פותח/ת השרשור
השאלה אם התרופה גרמה לזה, או שהם הבינו שאין צ׳אנס להציל את השיער ונגזר עליהם להיות קרחים.

התרופה , קראתי על אנשים בריאים לגמרי שלאחר שבוע של שימוש בתרופה התאבדו..
יש מלא תביעות בארצות הברית בנושא..

עידן לקח תרופה נגד התקרחות והתאבד. הוא לא היחיד (mako.co.il)

יש מלא פורומים בארצות הברית נגד התרופה הזאת..
הבנתי שיותר מומלץ לקחת אותו בתמיסה על הראש ופחות בצורת כדורים.

כן, זה יעזור
תקן אותי אם אני טועה, המטרה היא להוריד את כמות הdht שמטיילים בגוף, אם אתה מצליח להוריד חלק מהdht שמקורו בטסט הרגיל, אז יהיה לשיער/לגוף שלך פחות dhy שיפריע כך שזה יטיב באיזשהו מובן את המצב
אם הבנתי לא נכון אשמח שתתקן אותי אח

מדוע דווקא על מסטרון זה לא יעבוד? בגלל שהוא נגזרת של DHT?
כן. שים לב לתגובה הקודמת שלי בפוסט.

בשביל למנוע את הנזק שDHT או כל הורמון אנדרוגן יעשה לזקיק השיערה יש צורך שהקולטנים האנדרוגנים על הראש יהיו תפוסים ככל הניתן ויש תרכישים רפואיים שיכולים לתת מענה שהוא לא 100%.

תקן אותי אם אני טועה, המטרה היא להוריד את כמות הdht שמטיילים בגוף, אם אתה מצליח להוריד חלק מהdht שמקורו בטסט הרגיל, אז יהיה לשיער/לגוף שלך פחות dhy שיפריע כך שזה יטיב באיזשהו מובן את המצב
אם הבנתי לא נכון אשמח שתתקן אותי אח
פינסטרייד לא מוריד באופן ישיר כמות של DHT אלא מונע רק המרה של טסט' חופשי. מאסטרון זה DHT טהור (יותר נכון נגזרת), לכן פיינסטריד לא יעזור.

הפיינסטרייד בהחלט יעזור למי שמשתמש בטסט'.

בשביל למנוע את הנזק שDHT או כל הורמון אנדרוגן יעשה לזקיק השיערה יש צורך שהקולטנים האנדרוגנים על הראש יהיו תפוסים ככל הניתן ויש תרכישים שיכולים לתת מענה שהוא לא 100%.

איזה תכשירים יש חוץ מפרופסיה ,Avodart ומינוקסידיל?

ru58841 - תרופה נסיונית שמפזרים בצורה מקומית על הראש ומשאירה את הקולטנים האנדרוגוניים תפוסים במידה מסויימת כך שההורמונים האנדרוגוניים נקלטים בצורה חלקית.
ועכשיו מפתחים תרופה שעובדת בצורה דומה לזו של ru שתצא בשנים הקרובות, השם שלה כרגע הוא cb-03-01.

בנוסף, שמפו שמכיל את החומר הפעיל ketoconazole יכול גם לעזור במידה מסויימת.

בשביל למנוע את הנזק שDHT או כל הורמון אנדרוגן יעשה לזקיק השיערה יש צורך שהקולטנים האנדרוגנים על הראש יהיו תפוסים ככל הניתן ויש תרכישים שיכולים לתת מענה שהוא לא 100%.
  • Finasteride
  • Minoxidil
  • Dutasteride
  • Proscar
  • N2Shampoo
  • Azelex (Anti-DHT cream)
הRU נשמע סופר מעניין

RU58841 for Hair Loss – Underused Finasteride Alternative?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית