עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כפרע עליך אני סטודנט להנדסת תוכנה לא רוקחות ובטח שלא רפואה…@Allāh The Great
האם יש קשר לזה שלקחתי על דעת עצמי שנים שנים אחורה פרופסיה,לזה שיש לי עכשיו בעיות עם הטסט ?
שמפו טיפולי לגבר folteneאיזה תכשירים יש חוץ מפרופסיה ,Avodart ומינוקסידיל?
ממליץ בחום להציץ על הפרוטוקול של more plates more dates לגבי נשירת שיער מאנדרוגונים.נשמע מעניין!
תוכל לעשות אמלק לפני שנלך לסרטונים שלו כי הוא מהאלה שמדברים 15 דקות כל פעםממליץ בחום להציץ על הפרוטוקול של more plates more dates לגבי נשירת שיער מאנדרוגונים.
😃
בסדר בסדר הבנתי.
שמפו טיפולי לגבר foltene
אל תתייחס, התחלתי לתסף ב 10 מג סופרדרול וזה משבש אותי לגמרי מבחינת השיח עם אנשים 🤒🤩📢
ממליץ בחום להציץ על הפרוטוקול של more plates more dates לגבי נשירת שיער מאנדרוגונים.
שבועכמה זמן עבר מאז שהתחלת עם sdrol?
ואיך ההתרשמות שלך עד עכשיו? הבנתי השינוי הוא מיידי הן במראה והן בכוח (למרות שאתה על מינון ממש נמוך).שבוע
ואיך ההתרשמות שלך עד עכשיו? הבנתי השינוי הוא מיידי הן במראה והן בכוח (למרות שאתה על מינון ממש נמוך).
אח אח...המינון המקסימלי המומלץ הוא עד 30-40 מג יומי (לפחות ממה שכותבים ברשתות 🤣),
חומר חזק מאוד, לדעתי אין צורך לעבור את ה 10 ואני מסתמך על זה שהייתי גם על 20 וגם על 30 בעבר.
אני אישית מאוד ממליץ עליו, האוראלי הכי טוב לדעתי.
משאיר אותי מאוד ייבש ועושה לי שייפ מעולה, כח אדיר וקצת הרבה קללות כשאני בנהיגה 🤬🤬
אבל כל זה בתמורה לכדור אחד קטנטן בבוקר, בלי אסטרוגן בלי נוזלים בלי לרדוף אחרי מינונים הזויים ועשרות כדורים בשבוע. 🤢
שונא דיבול יחייה !
אתה צריך להתארגן על drama roller ולהבין איך משתמשים בזה ותיזהר מאוד שהחומר הזה לא ייכנס לך למחזור דם, זה חומר מאוד פוטנטיאני עוקב אחריו כבר הרבה זמן..
לדעתך ru58841 נוזלי של science.bio יעזור בנשירת שיער/הצמחת שיער?
זה עדיף בהרבה מאשר להתעלל במערכת ההורמונלית שלך עם חצאי טיפולים והתעללות באסטרוגן, תעשה סייקל כמו שצריך ותחזור ממנו עם פרוטוקול נורמלי אלא אם כן כבר הסתדר לך העסקאח אח...
לאיזה עולם אתה גורם לי לפזול
לא יסתדר.אתה צריך להתארגן על drama roller ולהבין איך משתמשים בזה ותיזהר מאוד שהחומר הזה לא ייכנס לך למחזור דם, זה חומר מאוד פוטנטי
זה עדיף בהרבה מאשר להתעלל במערכת ההורמונלית שלך עם חצאי טיפולים והתעללות באסטרוגן, תעשה סייקל כמו שצריך ותחזור ממנו עם פרוטוקול נורמלי אלא אם כן כבר הסתדר לך העסק
לא יודע למה זה כזה טאבו פה בארץ,לא יסתדר.
סוחב ככה
אני בהחלט שוקל לחטוא למחט
אח יקר, קודם כל תודה, אין כמו צחוק טובעל הזיבריי
אח יקר, קודם כל תודה, אין כמו צחוק טוב
שנית..
כל אחד פה במדינה והסם שלו
לאף אחד לא אכפת במה בנאדם אחר משתמש כל עוד הוא לא דוחף את זה בכוח למישהו אחר
ובסטרואידים בגלל שזה מאוד 'ויזואלי' קל להיתפס לעד כדי נרטיב של 'סמים'
כאשר יש עשרות סמים אחרים שעוברים מתחת לרדאר מדי יום ביומו
ברוך הבא למדינת היהודים
אההה.. ורואים מהניסוח שלך את הסופרדרול מציץ לראות שלא שכחו אותו
קנית אותיהרמת ביצה
קנית אותי
מסכים איתך לגמרי.זה פשוט ישב לי על הלב קצת חחח
כן זה מאוד ויזואלי אין ספק ,
בקיצור בן היקר, עשה מה שטוב לך בלבד מבלי להתייחס לרעשי רקע.
שאתה בסייקל מעניין אותך 3 דברים לאכול להתאמן להכניס את החומרים לגוף בזמןמסכים איתך לגמרי.
מעניין שלא עושים ״משפט שדה״ כזה למעשנים..
אבל סטרואידים אוי וואווי
לכל אחד יש ג׳ילטי פלז׳ר
וכל אחד אדון לעצמו.
אני בהחלט שוקל לחיוב,כמו שאמרתי הבלת״ם הגדול שלי,זה הפחד/חרדה מug.
לכן אני מחפש הכל רפואי
אבל המבחר מאוד מצומצם.
ותאמין לי,אני עושה את זה נטו לעצמי.
גם לא מתבייש להגיד שיש לי בעיות עם שתייה
אז עוד התמכרות!