עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה חושב שאתה מורח 7 שקיות בשבוע ויש לך 350 מלגרם טסט וכל זה נספג? וזה שווה ערך לזריקה של 350 מלגרם טסט?למה להגיע למצב של תרומת דם
כל הקטע שרוצים להגיע לנורמה ולדלג על ת.הלוואי.
שלא תטעה אני בעד טיפול יותר לכיון הג׳ל
שם אני מקבל 350 מג בשבוע
אז גם אצטרך להחסיר שקיות
אני לא יודע מה אתה עושה בחייך...אני משתמש במחטי אינסולין לכתף, לא מרגיש אותם בכלל.
אני באחוז שומן מספיק נמוך שזה מגיע לשריר אז מבחינתי החסרון היחיד זה הכסף שהולך על הכמות מזרקים.
טסטוסטרון פותח ב1940 ומשהו, ומאז הפרוטוקול נשאר אותו דבר, העולם מתקדם, מבינים דברים חדשים, זה שזה הפרוטוקול שאיתו הוא נוצר לא בהכרח אומר שהוא הכי טוב.
לא יודע מה קשה לך לקבל את זה כי זאת לא פעם ראשונה שאתה אנטי של דברים חדשים או עוקץ כשזה קשור לנושא הזה.
כמוני יש מאות אלפים והחולי נפש שעדיין מזריקים עם מחט 22 או 23 כנראה אוהבים לסבול כדי להגיד ״אני עושה לפי הספר שנכתב ב1940״
וכן, זריקות בתדירות יותר גבוהה זה לא קסם זה מדע פשוט, תדירות גבוהה יותר = פחות תנודות בסרום בדם = פחות פיקים ותופעות לוואי.
וכמו שלך לא אכפת אז גם לי לא אכפת, תזריק עפ מחט 10 מצידי אחת לחמש חודש אם אתה מבסוט אז שיהיה לך בכיף.
ברור לי שלא כל ה350 יספגואתה חושב שאתה מורח 7 שקיות בשבוע ויש לך 350 מלגרם טסט וכל זה נספג? וזה שווה ערך לזריקה של 350 מלגרם טסט?
לא יודע בן כמה אתה ומה הניסיון שלך אבל אתה פשוט בור ומיושן וזה עצוב, אםאני לא יודע מה אתה עושה בחייך...
מציע לך בחום להגיש מועמדות למחלקת המחקר של באייר בגרמניה..(לא תתבאס מהמשכורת והתנאים)
נדמה לי שהם ישמחו להעזר בידע שלך כדי לשדרג את התרופות שלהם ולהכנס לעידן המודרני
אנחנו כנראה חיים על פלנטות אחרותלא יודע בן כמה אתה ומה הניסיון שלך אבל אתה פשוט בור ומיושן וזה עצוב, אם
מפתחי גוף מקצועיים בIFBB מזריקים עם מחטי אינסולין אז אני בטוח שזה עובד בדיוק כמו מחט צלצל בעובי של חרב.
ואם הבדיקות דם שלי מראות שהכל תקין ועובדה ש אסטרוגן ירד משמעותית לאחר פיצול זריקות והרמות טסט עלו משמעותית אז אני בטוח שזה עובד.
ושוב, כמוני יש מאות אלפים, אתה בין הבודדים שנשארו בגישה של 1940.
כל צלחה.
תודה רבה גם לך ידידיי !אנחנו כנראה חיים על פלנטות אחרות
בכל מקרה
והפעם באמת ברצינות.
מבסוט בשבילך ומאחל לך בהצלחה.
בארהב וקנדה (ואולי גם אירופה?) מזריקים בתדירות של שבוע טסט' אנטט או סיפונייט.עם כל הריספקט שלי לאחים שכותבים בפורומים...למדענים של חברות התרופות הגדולות (בינן באייר) שפיתחו את התרופות הנ"ל עם אסטר שמיועד להזרקה בתדירות אחרת לגמרי יש לי קצת יותר ריספקט...
אבל באמת שאין לי בעיה שאם יש מישהו שמרגיש שאם הוא מזריק עם מחט אינסולין וחושב שתדירות של אחת ליומיים או אחת לשתי דקות עושה לו קסמים אז שיהיה לו לבריאות.
ואם בכלל קיבל תעודת הכשר מאנדוקרינולוגית...מי אני שידבר
אגב..
כדאי שתשימו לב..
עשיתם פה סלט בין טיפולי trt להיפוגונדיזם לשימוש לצרכים אחרים שאין ולא אמור להיות קשר בינהם
אחי אם אפשר לשאול איזה תופעות היו לך בעקבות המטוקריט גבוהה? פשוט לי יש ואני בפחד מוות מאז שהרופאה הפנתה אותי להמטולוג בפנים מודאגותהאמן לי שאני יודע,הגעתי למצב של המטוקריט גבוהה ושאר ת.לוואי
האם אתה במינון של אמפולה אחת לשלושה שבועות?
יש לך מרקרים עדכניים?
הקפצת אשכול מאוד ישן כנראה אתה ממש בלחץ..אחי אם אפשר לשאול איזה תופעות היו לך בעקבות המטוקריט גבוהה? פשוט לי יש ואני בפחד מוות מאז שהרופאה הפנתה אותי להמטולוג בפנים מודאגות
לך תתרום דם, תכניס לאורח חיים קרדיו, ותקפיד על צריכת נוזלים יותר מאשר בעבראחי אם אפשר לשאול איזה תופעות היו לך בעקבות המטוקריט גבוהה? פשוט לי יש ואני בפחד מוות מאז שהרופאה הפנתה אותי להמטולוג בפנים מודאגות
51.3 מתוך 50. וכן אחי אני לא ישן כבר שבוע מלחץ כל הסימנים מראים שיש מצב למחלה ממח העצם. הוסיף ואומר שעד תחילת דצמבר הייתי על בולדנון כ8 שבועות. אני כל היום בתחושה של הנגאובר במיוחד שלחץ הדם עולה. תודה על התשובה.הקפצת אשכול מאוד ישן כנראה אתה ממש בלחץ..
איפה ההמטוקריט שלך עומד עכשיו ?
51.3 מתוך 50. וכן אחי אני לא ישן כבר שבוע מלחץ כל הסימנים מראים שיש מצב למחלה ממח העצם. הוסיף ואומר שעד תחילת דצמבר הייתי על בולדנון כ8 שבועות. אני כל היום בתחושה של הנגאובר במיוחד שלחץ הדם עולה. תודה על התשובה.
לבסוף אני יהיה פה פסיכולוג..51.3 מתוך 50. וכן אחי אני לא ישן כבר שבוע מלחץ כל הסימנים מראים שיש מצב למחלה ממח העצם. הוסיף ואומר שעד תחילת דצמבר הייתי על בולדנון כ8 שבועות. אני כל היום בתחושה של הנגאובר במיוחד שלחץ הדם עולה. תודה על התשובה.
תודה על התשובה אחי🙏🏻 אכן אכלתי סרטים מצויירים אפילו, שבוע שעבר נבדקתי היתה ירידה בהמטוקריט אבל הטרומבוציטים שלי גבוהים ויש לי לחץ דם עקשני.לבסוף אני יהיה פה פסיכולוג..
קודם כל תרגע..
זה הבדיקות דם שלי
צפה בקובץ המצורף 84932
גם גבוה והכל טוב הרופא שלך כנראה לא יודע שאתה על אנאבולים לכן מהצד שלו הוא לא יודע מה הסיבה להימוקריט גבוה אז הולך לפי פרוטוקול..
אתה בסדר ואין לך מה לדאוג תקפיד לשתות הרבה מאוד מים ביום יום אתה בכל מצב נתון יכול לתרום דם וזה יוריד את זה באיזה 10 נקודות אם לא יותר.
יחד אם זה בולד מעלה את ההימוקריט וזאת אחד התופעות שלו סייקל שלי עם בולד היה על 1000 בשבוע והכל טוב..
אתה אוכל סרטים סתם לא שווה את העצבים.
מה אתה לוקח עכשיו איזה חומרים מינון וכמה זמן?..
המטולוג שלח אותי לבדיקות דם (גנטיות) נאמר לי לא להתאמן בכלל ואני מטופל גם ע״י אורטופד ונוירולוג כדי לשלול דברים אחרים. תודה אחי 🙏🏻תפסיק להכניס לעצמך סרטים בראש, כולה קראת גוגל
מה הרופא אומר??