הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גרעון גדול מידי

רוני4444

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אני כבר תקופה של לפחות שנה על 1200 קלוריות, הפסקתי לראות ירידה במשקל ובגלל זה נרשמתי לחדר כושר והתחלתי אימוני כוח,וכבר חודשיים במכון ועליתי כמעט 4 קילו!(כשאני על 1200 אבל המון יחסית חלבון,100 גרם ליום) . מה שעליתי זה מסת שריר?אני כמעט לא רואה שינוי בבטן נגיד של שומן אבל כן רואה שהיד שלי גדלה בשריר והרגליים גם,אז זה כנראה מסת שריר?או שזה שומן והמשקל נתקע כי זה גרעון גדול מידי?
ויש לכם טיפים איך להגדיל את הקיבה כי אני כולה על 1200 ובקושי מסוגלתת
הגובה שלי 164
משקל 54(הייתי ב50 לפני החדר כושר)
גיל 16

תקשיבו אני מודדת וסופרת וכותבת כל דבר שאני מכניסה לפה תפסיקו להגיד דברים לא נכונים ותעזרו לי במקום להגיד אם אתה חושבים שאני טועה בספירה או לא

לא קראת את מה שכתבתי?
אני איתך.
אמרתי שזה לגמרי הגיוני.

תפסיקו להגיד דברים לא נכונים ותעזרו לי במקום להגיד אם אתה חושבים שאני טועה

אני חושבת שאת צריכה קודם כל ללמוד את המילים תודה ובבקשה לפני שאת לומדת את המושג של גירעון קלורי.

אנשים מנסים לעזור לך ואומרים את דעתיהם.
אל תזלזלי בידע שלהם ותכבדי את זה במקום להחליט שכל העולם טועה ואת צודקת

בתודה,מישהי שמרגישה שאת חושבת שאנשים חייבים לך איזה משהו.

לא המטרה היא להתחטב בגלל זה נרשמתי לחדר כושר ועושה אימוני כוח,אני גם בכל שבוע מעלה עוד במשקל של המכשירים והתרגילים וגם מרגישה שנראית יותר מחוטבת ויש כבר שרירים ברגליים ןהידיים אבל השאלה שלי אם זה הגיוני כשאני על גרעון שלילי

תקראי מה שכתבו לך:

ואם את מרגישה יותר מחוטבת עם יותר שרירים והכל סבבה אז מה רע?
* יש סיכוי שאת אוכלת יותר ממה שאת חושבת, ובגלל זה קשה לך. 1200 זה לא הרבה גם במשקל שלך/בגילך והרבה אנשים היו שמחים לאכול יותר. תכתבי פה מאיפה את מוציאה את הנתונים של הקלוריות
* אם זה עובד טוב אז אין צורך להיכנס בעובי הקורה ולשאול יותר מידי שאלות, הקלוריות זה לא מדע מדויק ונראה שהמצב הנוכחי הוא אידיאלי אז לא הייתי ממהר להתלונן/לשנות דברים, פשוט להמשיך לעבוד עם מה שכבר עובד

נערך לאחרונה:
לא המטרה היא להתחטב בגלל זה נרשמתי לחדר כושר ועושה אימוני כוח
אם ננסה להסתכל על זה במובן הרחב יותר - המטרה היא להיראות יותר טוב בעיניי עצמך. המשקל הוא רק מספר. אם את רואה שינוי ויזואלי שמוצא חן בעינייך אני לא רואה סיבה לכוון דווקא לירידת משקל. רק אומר.

השאלה שלי אם זה הגיוני כשאני על גרעון שלילי

אם את על גירעון או לא קשה לי לדעת, מכיוון שגם יכולה להיות סטייה בדיווח (אצל כולם זה ככה, לא משהו מודע בהכרח), גם את בגיל התבגרות וגם מכיוון שהייתה עלייה במשקל שאני לא בטוח אם לייחס לנוזלים, שקילה לא תדירה וכו'.

אם את באמת על 1200 - כמו שאמרתי יכול להיות שאת לא בגרעון למרות שמדובר במעט מאוד קלוריות - אבל זה בכל מקרה מעט מדי קלוריות ויש צורך להוסיף ולפנות לתזונאי.

אני גם לא רואה חשיבות בהגדרה גרעון/לא גרעון כשאת בגיל כזה, מבחינתי מה שחשוב הוא שתשמרי על גדילה תקינה בהתאם לעקומת הגדילה שלך, שתהיי שמחה, חזקה, שתאכלי מספיק כדי להתבגר באופן בריא ושלא תפתחי יחסים רעים עם אוכל.

אני פשוט לא רעבה אף פעם בטח לא אחרי אימון
זה משהו חדש או שאת מכירה את עצמך כבעלת תיאבון נמוך?
יכולה לתאר מה קרה למשקל הגוף שלך בשנה האחרונה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית