תחרות אופניים

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך

hanan

משתמש על
8,276
5,170
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,984
8,276
5,170
קצת שונה מהפוסטים הרגילים

ביום שבת השתתפתי בתחרות רכיבת אופניים במקצה נגד שעון, בשונה מתחרויות רגילות שרוכבים בקבוצה ויש עבודה קבוצתית שעוזרת לשבור את הרוח.
במקצה נגד שעון, כל רוכב מוזנק בנפרד ומתחרה ״נגד השעון״.
המנצח הוא עומר גולדשטיין רוכב מקצועי שיתחרה בהמשך החודש בטור דה פראנס, הוא סיים 28 ק״מ במהירות ממוצעת של 49.2 קמ״ש!!!
אני הסתפקתי ב 38 קמ״ש, והדופק הממוצע לאורך 43 דקות היה 178.

מכיוון שהמלחמה ברוח היא פקטור מאוד מרכזי , יושבים בתנוחת רכיבה כמה שיותר נמוכה ויש שימוש בעזרים שמפחיתים את ההתנגדות לרוח כמו קסדה וגלגלים מיוחדים

215AEDFC-A8CD-4418-B258-76D76C26143D.jpeg

כל הכבוד, מה היה מסלול הנסיעה?
איך התחושה ביחס לריצת 10 ק"מ עצימה (זה מקביל קצת מבחינת זמנים ודופק)

• פותח/ת השרשור
מדהים, תזכיר לי בן כמה אתה?
באוגוסט 45
כל הכבוד, מה היה מסלול הנסיעה?
איך התחושה ביחס לריצת 10 ק"מ עצימה (זה מקביל קצת מבחינת זמנים ודופק)
זה באמת מאוד דומה למרוץ 10, המסלול היה 28 ק״מ מעתלית לזכרון וחזרה.
ברכיבה הבדלים בשיפוע וברוח משמעותיים יותר ביחס לריצה

רק עכשיו נפל לי האסימון שאתה הוא חנן בן ארי!
מוזר, בויקיפדיה כתוב שאתה בן 33.

וברצינות, פתאום חשבתי שאתה דומה לחנן בן ארי וזה שקוראים לך חנן בכלל גרם לי לתהות...

• פותח/ת השרשור
באוגוסט 45

זה באמת מאוד דומה למרוץ 10, המסלול היה 28 ק״מ מעתלית לזכרון וחזרה.
ברכיבה הבדלים בשיפוע וברוח משמעותיים יותר ביחס לריצה
ואיך זה ביחס לסקוואט:sarcastic:

כל הכבוד, אני מדמיין את כל המתחרים נלחמים ברוחות קשות, ורק אותו מקום ראשון **** מקבל רוח מאחורה שדוחפת אותו כל הדרך.

• פותח/ת השרשור

כל הכבוד, אני מדמיין את כל המתחרים נלחמים ברוחות קשות, ורק אותו מקום ראשון **** מקבל רוח מאחורה שדוחפת אותו כל הדרך.
ההשוואה לסקווט / פאוורליפטינג מעניינת. כי זה ממש קצוות שונים של מאמצים. במעבר ל pl אני לא הייתי מורגל בכלל למאמצים של 100% ולקח לי הרבה זמן להסתגל לזה (לא בטוח שלמדתי)

נושא הרוח בהחלט יכול לעשות הבדל בין נצחון להפסד, בתחרויות העולמיות נהוג שהמועמד לנצחון מזנק אחרון כי ככה הוא יודע את התוצאות של הקודמים. אבל כבר היו מקרים שבגלל תנאי מזג אויר הוא בוחר לזנק קודם.

זה ענף מאוד אכזרי, פנצ׳ר או תקלה טכנית יכולה להרוג לך תחרות

ההשוואה לסקווט / פאוורליפטינג מעניינת. כי זה ממש קצוות שונים של מאמצים. במעבר ל pl אני לא הייתי מורגל בכלל למאמצים של 100% ולקח לי הרבה זמן להסתגל לזה (לא בטוח שלמדתי)

נושא הרוח בהחלט יכול לעשות הבדל בין נצחון להפסד, בתחרויות העולמיות נהוג שהמועמד לנצחון מזנק אחרון כי ככה הוא יודע את התוצאות של הקודמים. אבל כבר היו מקרים שבגלל תנאי מזג אויר הוא בוחר לזנק קודם.

זה ענף מאוד אכזרי, פנצ׳ר או תקלה טכנית יכולה להרוג לך תחרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית