הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מרגיש את השריר

• פותח/ת השרשור Yoti
  • פורסם בתאריך

Yoti

משתמש מתחיל
134
14
נק' מוניטין:
127
134
14
מה הולך אנשים שמתי לב שבאימון אחד בפציפי אני לא מרגיש את השריר בזמן האחרון כמו שצריך יד קדמית וגם גב תרגילים שפעם היו מפוצצים לי תשריר בזמן האחרון לא עובדים כל כך טוב ומפחד לאבד שריר בגלל זה זה כבר אימון שלישי שזה ככה מה לעשות באמת לא בא לי לרדת

מה הולך אנשים שמתי לב שבאימון אחד בפציפי אני לא מרגיש את השריר בזמן האחרון כמו שצריך יד קדמית וגם גב תרגילים שפעם היו מפוצצים לי תשריר בזמן האחרון לא עובדים כל כך טוב ומפחד לאבד שריר בגלל זה זה כבר אימון שלישי שזה ככה מה לעשות באמת לא בא לי לרדת
אתה לא תאבד מזה שריר כל עוד לא תוריד עומסים, וגם אם אתה לא מרגיש את השריר עדיין הוא עובד חזק.
תנסה להתמקד בשריר, יותר קל בחימום אבל גם במשקלי עבודה תתרכז רק בזה, אם אתה יכול שמישהו יספור לך חזרות אפילו יותר טוב, תתרכז רק בשריר ותרגיש אותו.

• פותח/ת השרשור
לא מרגיש את השריר נגיד כמו שצריך לא קשור לפאמפ זה תמיד יש אבל בזמן התרגיל נגיד היום גם בכפיםה בישיבה וגם בכיסה כומר לא הרדשתי את היד באמת שורפת או עובדת כאילו שהיא לא עבדה וזה מה שגורם לי לחשוש כי זה קורה לי בזמן האחרון כבר שבוע שני או שלישי שזה ככה וזה קצת מדאיג אותי

פתחת 2 אשכולות בנושא של אימונים.
אני חושב שחסר לך הרבה ידע בנושא , או שתשב תקרא תבין ואז תשאל שאלות אם יעלו לך , או שתיקח מאמן אישי שיסביר לך איך לעבוד .

יותר חשוב מלהתחיל לנסוע זה לדעת לאין , שיהיה בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית