הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שוב סגר?

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
אם ארצה ללכת לתקן את הרכב שלי, אלך לקוסמטיקאית? תפנה את הבחור למדען בתחום
יהיה נחמד לא לערוך סרטונים כאלה ואחרים , קבע איתו תבוא עם הנתונים שלך תשאל אותו שאלות תעמיד אותו על דיוקו תעלה לפה את התשובות , תעדכן אחריזה איך היה אחי. וכמובן שאני מוחה על הביטויים שרשת עליו , הוא תלמיד חכם . לא יועיל בכלום לדבר בשפה לא יפה/לא מתאימה.

יהיה נחמד לא לערוך סרטונים כאלה ואחרים , קבע איתו תבוא עם הנתונים שלך תשאל אותו שאלות תעמיד אותו על דיוקו תעלה לפה את התשובות , תעדכן אחריזה איך היה אחי.
חחחחח בסדר. דרך אגב, כבר רצו לעשות זאת אבל הוא ברח והיה סטודנט למקצוע מדעים שהעמיד את הרב אמנון יצחק.

אני לא רב , ועדיף לשאול רב אמיתי (לא דבר שכלכך קל למצוא היום) אם באמת יש לך שאלות כאלה ואחרות.

אבל בזמן הזיווג של הגבר והאישה הקב"ה מוריד נשמה לעולם. זה הבעיה עם הפלות דרך אגב.

הוא אל כל יכול.. אבל קשה לו להעביר נשמות??
נשמע קצת לא תקין...

מי אמר שקשה לו ? הוא מוריד את הנשמה בזמן הזיווג של הגבר והאישה , איפה ראית קושי?
נב לפי הסרטון שצרפת השרלטן אין לו מושג בכלל או שהוא פונה לקהל בור. הוא מערבב בין תורת האבולוציה לתורת הביוגינזה ואז מכניס את תורת המפץ הגדול.

תורת האבולוציה לא מתעסקת בכלל באיך נוצרו החיים אלא את תהליך ההתפתחות שלהם ולאן שהגיעו. הוא גם לא מתעסק לאן יגיעו בעתיד.
תורת הביוגינזה מדברת על תהליך תחילת החיים ואיך נוצרו.
תורת המפץ הגדול מדברת מהרגע שהתחיל התרחבות היקום ולא איך התחיל התרחבות היקום.

קשה לו.. כי הוא עושה הפלות!!!@@###!@
יש לך שאלה איך קורה דבר מסוים או שאתה רוצה לשאול בשביל להתריס ?
אז בוא נתיר הכל , כי הוא אל כל כול אז איך קשה לו משהו ? אפשר לפי טיעון כזה לעשות הכל מהכל .

מזה קשה לו ? הוא אמר לא לעשות ואתה כן עושה.

יש לי כמה דברים לומר בנושא אבל ברגע שאתה לוקח את זה לשם , זה מיותר לכן נפסיק את הדיון פה.

המשך יום טוב ידידי.

פונה לקהל בור
זה זה
בעבודה הקודמת שלי הרבה חוזרים בתשובה לא אינטיליגנטים במיוחד\משוכנעים מהר היו שולחים לי את השטויות שלו

מדובר בבן אדם שעושה פרופוגנדה לדת בידיוק כמו יועצים פוליטיים של פוליטיקאים או מומחי פרסום, בעצם כמו כל רב או מנהיג דתי

יש לך שאלה איך קורה דבר מסוים או שאתה רוצה לשאול בשביל להתריס ?
אז בוא נתיר הכל , כי הוא אל כל כול אז איך קשה לו משהו ? אפשר לפי טיעון כזה לעשות הכל מהכל .

מזה קשה לו ? הוא אמר לא לעשות ואתה כן עושה.

יש לי כמה דברים לומר בנושא אבל ברגע שאתה לוקח את זה לשם , זה מיותר לכן נפסיק את הדיון פה.

המשך יום טוב ידידי.

אני לא מתריס , אני מנסה להבין...
אבל כנראה שגם התשובות שלך לא מצליחות לענות לעצמך...

אז שיהיה שבוע טוב ,
ידידי.

אני לא מתריס , אני מנסה להבין...
אבל כנראה שגם התשובות שלך לא מצליחות לענות לעצמך...

אז שיהיה שבוע טוב ,
ידידי.
אז כמו שרשמתי , מי אמר שקשה לו ? אמרתי שבגלל זה יש בעיה עם הפלות מבחינה הלכתית , כי העובר הוא כבר נשמה .

זה כמו שתגיד אז מה הבעיה לרצוח שיעביר את הנשמה שיש באדם למישהו אחר , אם הוא כל יכול מה הבעיה להעביר נשמות ?

שאלת מתי נכנסת הנשמה לגוף עניתי לך בזמן הזיווג של הגבר והאישה .

לא יודע אבל מישהו יכול למכור את התחתונים של אמא שלו? צריך pre-work out טוב

בלי לערב אימהות. אין לך בת זוג?

יש שמועה שדמויות בולטות בפאוורליפטינג (בתחרות של טבעיים) השתמשו בשיטה הזאת לפני הרמות כבדות.
אתה גם חזק יותר, וגם לא עובר על החוקים
@elchonon שימוש כזה נחשב עבירה? (תעיף מבט במחקר שמיונז פרסם למעלה)

בלי לערב אימהות.

יש שמועה שדמויות בולטות בפאוורליפטינג (בתחרות של טבעיים) השתמשו בשיטה הזאת לפני הרמות כבדות.

האם תוכל לשתף בהוכחות שיתמכו בטענותיך

אז אני לא מבין על מה הויכוח?
האם אתה תלך לגהינום אם אתה יהודי שלא שומר על יהדות?
או האם אתה תלך לגהינום אם אתה יהודי ששמר על היהדות שלו וביום הדין לא המיר את הדת שלו לאיסלם?
ואם זה עניין של פרשות אז זה מתקשר לכול העניין של השקר שעליו דיברתי
בסך הכל טענתי שלפי האיסלם, היהדות והנצרות אינם שקר. הם יגידו שכמה פרטים בהם שקרים, אבל האיסלם בנוי על עם ישראל שיצא ממצריים וקיבל את התורה, על יש"ו שנצלב.
לכן טענתי שמוסלמי שטוען כולם שקר חוץ מהאיסלם, זה לא הכי מוסלמי מצידו.
לא יודע מהיכן אתה מביא שזה ניחוש. יש לך מקור מדעי לזה ?
בזמנו זה היה תחביב שלי ללמוד על הנושא, תקרא את הספרים שנכתבו על ידי החוקרים שגילו את המאובנים השונים, תראה איך הם הסיקו מסקנות מסוימות וטעויות שונות שתוקנו עם השנים. כמו בכל נושא מדעי, לפעמים טועים ומאוחר יותר עומדים על הטעות.
בלי לערב אימהות. אין לך בת זוג?

לא, אבל במידה וירגישו שזה לא מכבד את מעמד התחרות, הוא יפסל מהתחרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית