הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שוב סגר?

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
בסך הכל טענתי שלפי האיסלם, היהדות והנצרות אינם שקר. הם יגידו שכמה פרטים בהם שקרים, אבל האיסלם בנוי על עם ישראל שיצא ממצריים וקיבל את התורה, על יש"ו שנצלב.
לכן טענתי שמוסלמי שטוען כולם שקר חוץ מהאיסלם, זה לא הכי מוסלמי מצידו.
זה נתון לוויכוח על פי מה אנחנו מגדירים כשקר לגבי מה שהוא הגדיר כשקר
כמובן שהבן אדם לא בא לאף אחד ברע,אבל שיש לך בדת חלקים שאומרים שמרכיבים עיקרים בדת של האחר הם שקר והוא צריך להמיר בסופו של דבר את הדת שלו לדת שלך,אז אתה בעקפין אומר שהדת של האחר היא בנויה על שקר.
אם אני אומר שמוחמד הוא לא הנביא האחרון אני בעצם מבטל פה את כול איסלם זה בערך על מה שאני מנסה להגיד.

זה נתון לוויכוח על פי מה אנחנו מגדירים כשקר לגבי מה שהוא הגדיר כשקר
כמובן שהבן אדם לא בא לאף אחד ברע,אבל שיש לך בדת חלקים שאומרים שמרכיבים עיקרים בדת של האחר הם שקר והוא צריך להמיר בסופו של דבר את הדת שלו לדת שלך,אז אתה בעקפין אומר שהדת של האחר היא בנויה על שקר.
אם אני אומר שמוחמד הוא לא הנביא האחרון אני בעצם מבטל פה את כול איסלם זה בערך על מה שאני מנסה להגיד.
אני לא יכול להתווכח עם כל הגדרה ופרשנות אפשרית.
אבל לדעתי הפרשנות המוסלמית הנפוצה לא מאמינה שהיהדות והנצרות שקר.

אני לא יכול להתווכח עם כל הגדרה ופרשנות אפשרית.
אבל לדעתי הפרשנות המוסלמית הנפוצה לא מאמינה שהיהדות והנצרות שקר.
כמו שאמרתי זה נתון לוויכוח
זה כמו להגיד האם באמת האנוולנגיסטים תומכים ביהדות או לא
אבל זה עדיין לא מוריד מהסיפור שסיפרתי ומסקנתו

אם תקיים תחרות ואני אעשה את זה בצד לפני ההרמה (במקום אמוניה) יש סיכוי שאפסל?
כל תחרות קובעת מה לא מכבד. כשלמדתי להיות שופט, אחד הדוגמאות היה אדם שמקלל כדי להיכנס למיינדסאט של התחרות.

אם הייתי שופט ורואה בן אדם מריח תחתונים של אישה על במת התחרות, אישית הייתי מונע ממנו להרים.

אם תכניס את זה לשקית שלא רואים מה זה, או שתריח חצי שעה לפני, אין לי בעיה.

שמע רציתי להגיד שזה נשמע מגוחך אבל באמת שחושבים על כול השיטות שיש להסתיר דברים יותר חמורים אין באמת מה לעשות עם הדברים האלו

שמע רציתי להגיד שזה נשמע מגוחך אבל באמת שחושבים על כול השיטות שיש להסתיר דברים יותר חמורים אין באמת מה לעשות עם הדברים האלו
לדעתי זה לא חמור או פסול, זה פשוט לא מכבד.
גם לקלל זה לא כמו PED, ולמי שזה עוזר, שיהנה. אבל מכיוון שזה לא מכבד זה לא יתאפשר.

כל תחרות קובעת מה לא מכבד. כשלמדתי להיות שופט, אחד הדוגמאות היה אדם שמקלל כדי להיכנס למיינדסאט של התחרות.

אם הייתי שופט ורואה בן אדם מריח תחתונים של אישה על במת התחרות, אישית הייתי מונע ממנו להרים.

התגובה שלך הצחיקה אותי ממש, זה בדיוק מה שרציתי שיקרה
הייתי ציני אבל בכל זאת כנראה שאגיע ואעשה את זה.

תקרא לי כשתארגן תחרות.

התגובה שלך הצחיקה אותי ממש, זה בדיוק מה שרציתי שיקרה
הייתי ציני אבל בכל זאת כנראה שאגיע ואעשה את זה.

תקרא לי כשתארגן תחרות.
תעשה את זה בתחרות של @yanivgoft אני סקרן לראות אם יאפשרו את זה.

לדעתי זה לא חמור או פסול, זה פשוט לא מכבד.
גם לקלל זה לא כמו PED, ולמי שזה עוזר, שיהנה. אבל מכיוון שזה לא מכבד זה לא יתאפשר.
חשבתי שאתה עושה מיתוך הכוונה שזה משפר ביצועים
לא חשבתי בכלל על האקט עצמו:lol:

חשבתי שאתה עושה מיתוך הכוונה שזה משפר ביצועים
לא חשבתי בכלל על האקט עצמו:lol:
גם קפה משפר ביצועים, הבעיה זה לא משפרי הביצועים, זה משפרי ביצועים הלא חוקיים.

וגם בתחרויות ללא בדיקות שהכל מותר, עדיין צריך לכבד את התחרות, ויפסלו מי שלא מכבד.

גם קפה משפר ביצועים, הבעיה זה לא משפרי הביצועים, זה משפרי ביצועים הלא חוקיים.

וגם בתחרויות ללא בדיקות שהכל מותר, עדיין צריך לכבד את התחרות, ויפסלו מי שלא מכבד.
טוב זה קצת טריקי
למה משפר x לא חוקי ומשפר ביצועים y כן חוקי?
אמ;לק? מה הוא רוצה לעשות?

אמ;לק? מה הוא רוצה לעשות?
להריח תחתונים של אישה בתחרות פאוורליפטינג, אל תשאל.
אתה תרשה כזה דבר בתחרות?
טוב זה קצת טריקי
למה משפר x לא חוקי ומשפר ביצועים y כן חוקי?
בגדול זה קשור לסיכונים, אבל אין לי כוח להיכנס לזה עכשיו.

ברור, אני בכלל במחשבה יותר עמוקה משלך, ולדעתי משהו הרבה יותר גדול מתנהל כאן.
כמות הפעמים ששמעתי את ביל גייטס אומר שהאוכלסייה גדלה בצורה גדולה מידי משנה לשנה, הוא תמיד היה זורק איזכורים של דילול אוכלוסין וכאלו, וממה שאני זוכר יש לו קשר לחיסונים, אולי זה קונספירציה מוגזמת מידי, אבל דברים מוזרים לדעתי מתנהלים מתחת לראדר של כולנו.
לפעמים עדיף לשתוק במקום להוכיח לכולם שאתה אהבל
נו באמת.. הוא מדבר על אוכלוסיית עולם שלישי.. ששם יש ילודה גבוהה ועוני קיצוני.
והוא לא מתכוון לדילול או מיגור , הוא מתכוון לחינוך נכון !!! השקעה בחינוך מיני , השקעה באמצעי מניעה (קונדומים/גלולות)..
אל תנסה לבלבל אותם עם עובדות
הוא ממש לא..
חבל על המאמץ שלך הבחור לא 100

לא הבנתי , למה שלביל גייטס יפריע שיש יותר מידי אנשים ? זה האדם האחרון שזה אמור להפריע לו , כמה שיותר אנשים זה יותר לקוחות פוטנציאלים , וזה לא אנשים שמתחרים איתו על כלום , אין לו בעיה של קניית דברים לא חסר לו כלום , ובטח לא שטח , הוא יכול לקנות אי משלו ולגור שם לבד .

מילא שהיה מפריע לאדם שחסר לו משהו והוא טוען שבגלל שיש ריבוי של אנשים הוא לא הצליח לשים את היד על מה שהוא רצה .
אבל אדם כמו ביל גייטס ? מה ? מה הטענה כאילו , שיש יותר מידי אנשים והוא דואג שמה ? הזוי ...

לא הבנתי , למה שלביל גייטס יפריע שיש יותר מידי אנשים ? זה האדם האחרון שזה אמור להפריע לו , כמה שיותר אנשים זה יותר לקוחות פוטנציאלים , וזה לא אנשים שמתחרים איתו על כלום , אין לו בעיה של קניית דברים לא חסר לו כלום , ובטח לא שטח , הוא יכול לקנות אי משלו ולגור שם לבד .

מילא שהיה מפריע לאדם שחסר לו משהו והוא טוען שבגלל שיש ריבוי של אנשים הוא לא הצליח לשים את היד על מה שהוא רצה .
אבל אדם כמו ביל גייטס ? מה ? מה הטענה כאילו , שיש יותר מידי אנשים והוא דואג שמה ? הזוי ...
הוא רשע מרושע מסרטני דיסני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית