הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שוב סגר?

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
לא הבנתי , למה שלביל גייטס יפריע שיש יותר מידי אנשים ? זה האדם האחרון שזה אמור להפריע לו , כמה שיותר אנשים זה יותר לקוחות פוטנציאלים , וזה לא אנשים שמתחרים איתו על כלום , אין לו בעיה של קניית דברים לא חסר לו כלום , ובטח לא שטח , הוא יכול לקנות אי משלו ולגור שם לבד .

מילא שהיה מפריע לאדם שחסר לו משהו והוא טוען שבגלל שיש ריבוי של אנשים הוא לא הצליח לשים את היד על מה שהוא רצה .
אבל אדם כמו ביל גייטס ? מה ? מה הטענה כאילו , שיש יותר מידי אנשים והוא דואג שמה ? הזוי ...
בקצרה, כי הוא יהודי.

להריח תחתונים של אישה בתחרות פאוורליפטינג, אל תשאל.
אתה תרשה כזה דבר בתחרות?

בגדול זה קשור לסיכונים, אבל אין לי כוח להיכנס לזה עכשיו.
נראה אותו עושה את זה באמת.
אני לא חושב שיש טעם לענות פה תשובה רצינית אבל בכל זאת אענה - כל עוד הוא לא מתריס לא איכפת לי מה הוא עושה. אם לצורך העניין הוא שם את התחתונים בתוך שקית לא שקופה ומריח אותה לפני אני לא רואה איך זה שונה מאמוניה. אם הוא רוצה עכשיו להתחיל להוציא לי חוטיני ולהצמיד אותו לאף רגע לפני הרמה אני מטיס אותו באותו רגע מהתחרות על ביזוי הספורט.

אני חייב להגיד שזה לדעתי הנושא של החיסונים מנוהל קטסטרופה בארץ .
זה יכול להיות כלכך הרבה יותר מסודר ויעיל .

אין עם מי לדבר , לקבוע תור זה רק דרך מענה של תקליט / אינטרנט אין אופציה כמעט לשאול שאלות .

אני מחלים רוצה להתחסן , זה לא רושם לי רק חיסון 1 כאילו צריך 2 שבפועל לא , הוא פשוט לא מזהה שאני מחלים .

גם לא מבין למה לא עושים בדיקת קורונה לפני למתחסנים עם דרישה שאחרי הבדיקה ישמרו על עצמם , פעם שעברה עשיתי חיסון ונדבקתי כנראה לפניו . זריקת חיסונים לפח . בעיקר שאומרים שזה עומד לפוג תוקפם .

לא מבין עוד שבועיים לא יהיה חיסונים אנחנו באמצע התפרצות קורונה והכל "סבבה" ממש לא לומדים מטעויות וחבל , מאוד מקווה שלא נגיע עוד פעם למצב של סגרים וכדו' יש ילדים/מבוגרים ובכלל שזה פשוט יהיה יותר מידי עבורם , לא חושב שהפעם הציבור יהיה ממושמע במימדים שהוא היה. עסקים וכדו.

אני חייב להגיד שזה לדעתי הנושא של החיסונים מנוהל קטסטרופה בארץ .
זה יכול להיות כלכך הרבה יותר מסודר ויעיל
לא מסכים, מבצע החיסונים התנהל מעולה ותוך פחות מכמה חודשים רוב המדינה חוסנה בהליך מאוד יעיל תודות למערכת בריאות קפיטליסטית.
אין עם מי לדבר , לקבוע תור זה רק דרך מענה של תקליט / אינטרנט אין אופציה כמעט לשאול שאלות
אני לא יודע באיזו קופה אתה, אבל בכל אתר של קופת חולים כלשהי יש זימון מיידי לקורונה.
כשהתחסנתי, כל מה שהייתי צריך לעשות זה כמה קליקים באתר ולהגיע למועדי החיסון.
גם לא מבין למה לא עושים בדיקת קורונה לפני למתחסנים עם דרישה שאחרי הבדיקה ישמרו על עצמם , פעם שעברה עשיתי חיסון ונדבקתי כנראה לפניו . זריקת חיסונים לפח . בעיקר שאומרים שזה עומד לפוג תוקפם
איפה הבעייתיות כאן? למה זריקת חיסון ל״פח״? אין קשר בין הדברים.

לגבי החיסונים, הם בתוקף עוד סוף יולי.
ניסו ״להשחיל״ אותם לרשות הפלסטינית בתמורה לקבלת חיסונים חדשים במשלוח הבא של פייזר, רק ש״העסקה״ הזו לא יצאה לפועל בגלל סירובה של הרשות הפלסטינית.
לא מבין עוד שבועיים לא יהיה חיסונים אנחנו באמצע התפרצות קורונה והכל "סבבה" ממש לא לומדים מטעויות וחבל , מאוד מקווה שלא נגיע עוד פעם למצב של סגרים וכדו' יש ילדים/מבוגרים ובכלל שזה פשוט יהיה יותר מידי עבורם , לא חושב שהפעם הציבור יהיה ממושמע במימדים שהוא היה. עסקים וכדו.
תהיה רגוע. מספר החולים הקשה/מונשמים לא עלה ואף ירד, אחוז החיובים בבדיקות ממשיך להישאר נמוך(0.3 אחוז) ונוסיף על כך שנדיר שילדים חולים בקורונה(חולים, לא חיובים) והורים רבים החליטו לחסן את ילדיהם בני ה12-15 ככה שהכל בשליטה.

הבעיה האמיתית היא נתב״ג.
בעיה שאותה ״ירשה״ הממשלה החדשה מהממשלה הקודמת, רק שגם היא באופן הזוי לא מטפלת בבקרה של שבים חזרה ארצה(נכון לעכשיו).

חלם זה כאן.

יסו ״להשחיל״ אותם לרשות הפלסטינית בתמורה לקבלת חיסונים חדשים במשלוח הבא של פייזר, רק ש״העסקה״ הזו לא יצאה לפועל בגלל סירובה של הרשות הפלסטיני
הסיבה היחידה למה הם סירבו לקבל אותם זה כי זה אנחנו שנותנים להם את זה ,עכשיו יש אצלם אנשים מסכנים שסובלים רק בגלל שאכפת להם יותר ממלחמת הפיפי המפגרת הזאת

לא מסכים, מבצע החיסונים התנהל מעולה ותוך פחות מכמה חודשים רוב המדינה חוסנה בהליך מאוד יעיל תודות למערכת בריאות קפיטליסטית.

אני לא יודע באיזו קופה אתה, אבל בכל אתר של קופת חולים כלשהי יש זימון מיידי לקורונה.
כשהתחסנתי, כל מה שהייתי צריך לעשות זה כמה קליקים באתר ולהגיע למועדי החיסון.

איפה הבעייתיות כאן? למה זריקת חיסון ל״פח״? אין קשר בין הדברים.

לגבי החיסונים, הם בתוקף עוד סוף יולי.
ניסו ״להשחיל״ אותם לרשות הפלסטינית בתמורה לקבלת חיסונים חדשים במשלוח הבא של פייזר, רק ש״העסקה״ הזו לא יצאה לפועל בגלל סירובה של הרשות הפלסטינית.

תהיה רגוע. מספר החולים הקשה/מונשמים לא עלה ואף ירד, אחוז החיובים בבדיקות ממשיך להישאר נמוך(0.3 אחוז) ונוסיף על כך שנדיר שילדים חולים בקורונה(חולים, לא חיובים) והורים רבים החליטו לחסן את ילדיהם בני ה12-15 ככה שהכל בשליטה.

הבעיה האמיתית היא נתב״ג.
בעיה שאותה ״ירשה״ הממשלה החדשה מהממשלה הקודמת, רק שגם היא באופן הזוי לא מטפלת בבקרה של שבים חזרה ארצה(נכון לעכשיו).

חלם זה כאן.
1 - המבצע חיסונים עבד בצורה שזרקו את זה על הציבור והציבור קיבל נכון , אבל עכשיו לדעתי זה מתנהל לא טוב , מקודם היה פאניקה ובאמת היה צריך כמה שיותר מהר, אבל עכשיו בחודשיים האחרונים לא היה פאניקה וחבל .

2 - על זה אני מדבר הכל בקליקים ואין עם מי לדבר אין את מי לשאול שאלות , ולברר דברים.

3 - לגבי החיסון לפח , למה לא לעשות בדיקות סירולוגיות (אולי זה יקר אני לא יודע) / לבדוק קורונה ולבקש עד החיסון ואפילו יומיים אחרי להישמר יותר ?

4 - העניין עם עזה פחות מעניין

5 - התהיה רגוע הזה , זה כאילו לא מכירים את המחלה , ידוע שזה מתחיל בגלים קטנים כך גם היה פעם קודמת והבעיה היותר קשה זה מה יהיה שהתוקף חיסונים יגמר (לא סתם חסרה חובת עטיית מסכה , ככה זה מתחיל)

6 - מזה לרשת בעיה ?!? אם הבעיה זה נתב"ג ביום הראשון של הממשלה תשנו את זה , אם אדם יורש משהו (חלילה , שכל ההורים יחיו עד 120) אם זה לא טוב לו או שהוא זורק לפח / מוכר .

7 - הלוואי שהחיסונים באמת מחזיקים תקופה ארוכה והכל יהיה תקין . לדעתי היו צריכים בחודשיים האחרונים לעבוד חזק על ההסברה לבדוק על ילדים לפני שהם נדבקים כי זה היה ברור שזה יקרה אם ילד לא מחוסן והוא יכול לטוס לחו"ל למה שלא ידבק ? ולנצל יותר טוב את החיסונים שהיו לנו .
שים לב שהיום כבר האחוז עלה ל0.4 , וידוע שרואים את התשובות אחרי זמן ואלה מנתב"ג לא קיבלו תשובות וממשיכים לטוס זה מתכון לא טוב! לדעתי נרדמים בשמירה שם

1 - המבצע חיסונים עבד בצורה שזרקו את זה על הציבור והציבור קיבל נכון , אבל עכשיו לדעתי זה מתנהל לא טוב , מקודם היה פאניקה ובאמת היה צריך כמה שיותר מהר, אבל עכשיו בחודשיים האחרונים לא היה פאניקה וחבל .
ממש לא זרקו אותה על הציבור, להפך, הנגישו אותה בקלות יתרה בזכות קופות החולים ואפילו דאגו לחסן מבוגרים שפחדו לצאת מהבית.
מבצע החיסונים הוא הדבר הטוב והיחידי בערך שהתנהל במהלך השנה הזו ובכללי בשנים האחרונות.
2 - על זה אני מדבר הכל בקליקים ואין עם מי לדבר אין את מי לשאול שאלות , ולברר דברים.
עדין לא מבין ממה אתה מסתבך, המענה בכל צורה שהיא היה מהיר ויעיל. תעבור קופת חולים
3 - לגבי החיסון לפח , למה לא לעשות בדיקות סירולוגיות (אולי זה יקר אני לא יודע) / לבדוק קורונה ולבקש עד החיסון ואפילו יומיים אחרי להישמר יותר ?
כי אין בזה צורך, וכן בדיקה סירולוגית דיי יקרה
4 - העניין עם עזה פחות מעניין
נכון אבל זה היה אינטרס ישראלי.
5 - התהיה רגוע הזה , זה כאילו לא מכירים את המחלה , ידוע שזה מתחיל בגלים קטנים כך גם היה פעם קודמת והבעיה היותר קשה זה מה יהיה שהתוקף חיסונים יגמר (לא סתם חסרה חובת עטיית מסכה , ככה זה מתחיל)
פעמים קודמת זה התחיל בגלים קטנים והתפרץ כי לא היו חיסונים.
עכשיו המדינה מחוסנת וגם עם הזנים החדשים של הנגיף אין עדות לעלייה בחולים קשים / מונשמים, אז לכן נכון לעכשיו אין מה לדאוג.
וחוץ מזה, מבלי לזלזל בנגיף, מי שלמד אבולוציה מבין שאי אפשר לעצור התפשטות של נגיפים וזנים כאלה ואחרים.
כמובן שצריך לפקח על שבים מחול, מסכות בחלל סגור וחיסונים, אבל בסופו של דבר אי אפשר להיות מוגנים לנצח.

כל עוד יש חיסונים, ויש, אין צורך בפאניקה
6 - מזה לרשת בעיה ?!? אם הבעיה זה נתב"ג ביום הראשון של הממשלה תשנו את זה , אם אדם יורש משהו (חלילה , שכל ההורים יחיו עד 120) אם זה לא טוב לו או שהוא זורק לפח / מוכר .
אני מסכים, הממשלה החדשה הייתה צריך לטפל בבעיה הזו תוך 48 שעות מרגע העלייה לשלטון
7 - הלוואי שהחיסונים באמת מחזיקים תקופה ארוכה והכל יהיה תקין . לדעתי היו צריכים בחודשיים האחרונים לעבוד חזק על ההסברה לבדוק על ילדים לפני שהם נדבקים כי זה היה ברור שזה יקרה אם ילד לא מחוסן והוא יכול לטוס לחו"ל למה שלא ידבק ? ולנצל יותר טוב את החיסונים שהיו לנו
לפי העדויות האחרונות החיסונים מחזיקים לתקופה ארוכה יותר, ככה ששוב אין צורך בפאניקה, היא עושה במצטבר יותר נזק..

התחלנו..

https://mobile.twitter.com/radio103fm/status/1411596407182667780?s=19

מנכ"ל משרד הבריאות היוצא פרופ' חזי לוי: "אנחנו שוקלים אם יש מקום לחזור אחורה גם בנושא התו הירוק וגם בהתקהלויות. מתנהלים על כך דיונים ממש ברעים אלו".
@BenCaspit
@YinonMagal

ככה זה מתחיל, בחדשות הודעה על כמה מחוסנים שנדבקו, ואז פתאום זה התפרצות ו200 ילדים בבידוד, ואז זה מתחמי חיסונים לבני נוער עם dj
עם צלם מגנטים ו-DJ: עיריית קריית מוצקין הקימה מתחם חיסונים לבני נוער בחסות משרד הבריאות - חדשות רוטר

וגם
מבצע החיסונים: כ-105 אלף מתחסנים בגילאי 12-15

ושוב דיווחים על התפרצות פה והתפרצות שם
ואז קנס של 5000 למי שמעז לברוח מפה
מסכות? תו ירוק, סגרים? חדרי כושר אוכלים לקרדה?
רק עניין של זמן או שאני טועה? וואלה אני מקווה שאני טועה פה ת'אמת

מהבוקר מפמפמים תו ירוק/תו סגול
כנראה שמכינים את הקרקע...

הבעיה של בנט,זה שליברמן לא ישחרר כסף בקלות,אם נגיע לסגרים ממוקדים או כוללנים.

תו ירוק / תו סגול.. זה לא אומר שסוגרים חדרי כושר..
בנתיים אין עלייה רצינית בחולים הקשים..

מנת חיסון שלישית באוקטובר 🤩

כותרת
בתקשורת מפמפמים שהחיסון לא עוזר נגד z y x
מי שהתחסן כבר לא מעניין אותו להיבדק
מפה לשם מתי סוגרים לנו את החדרי כושר שוב?

כבר הוכח שאנחנו אחרונים בשרשרת המזון..

1. הקורונה היא מגפה/מחלה קיימת עם אחוז תמותה הרבה יותר נמוך מכל
מרוב המחלות האנושיות שקיימות וידועות עד הזמן הזה.
2. התקשורת מנפחת. אחוז זמן צפייה/רייטינג = כסף
3. המחלה קיימת אבל היא לא כזאת מסוכנת כמו שמעידים ,
מספיק להסתכל על אחוז תמותה וזה אומר את הרוב.
4. משחק הסטטיסטיקות. פה זה המשחק השיווקי הכי גדול,
א' - ניתן לחבר לאדם אשר היה לו כבר מחלה סופנית שרוב האחוזים
גם ככה נפטר וגם היה לו קורונה, תגית "נפטר מקורונה".
אך ב' - אדם בריא יחסית , שאין לו מחלות , הסיכוי למות ממחלה
כזאת היא כמעט אפסית. ליטרלי 0.7%. בישראל 845 אלף נדבקו מתוכם מתו 6434. "כביכול מתו מקורונה"
5. כלי ממשלתי - זה יכול להיות כלי ממשלתי על מנת לעורר סדר/סערה/שינוי/כוח מתי שהממשלה
רואה סיבה כזאת ואחרת. זאת לא קונספירציה , זאת תאוריה נורמלית, שמבוססת על חוסר אימון מסיבות מוצדקות.
6. אי אימון - אנחנו לא מאמינים לאף אחד כבר. זאת אולי הבעיה הכי גדולה כאן. אני לא בוטח בנבחרי
הציבור.. מכל צד. אתם יכולים להגיד שאתם כן?. לא באף אחד מהם. מאיפה אני יודע מה אינטרסים שלהם , אני
לא קורא מחשבות. למה שאני אבטח בהם?. התקשורת? אינטרסים. נציגי הציבור? אינטרסים.
7. מי שמתנגד הוא משוגע/קונספירטור. אי אפשר כבר לתת ביקורת בונה.. כי כל בנאדם שעושה
זאת מציירים אותו כ"משוגע שמאמין בתאוריית קשר על ביל גייטס" או איזה שטות כזאת או אחרת , רק בגלל שרוצים לחקור
לעומק עד כמה המחלה הזאת מסוכנת. הבעיה גם שיש באמת קונספירטורים שלא יודעים איך
לעשות מחקר מדעי שמבוסס על השיטה הרציונלית של השיטה המדעית..

מסקנות:
האמת האובייקטיבית היחידה שהממשלה יכולה לעשות מה שבא לה, איך שבא לה,
אז אם יהיה בידוד , יכול להיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית