הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שוב סגר?

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
אח
אין לי כח כבר לטנף על הממשלה!
אותי כבר תפרו עם החיסונים
פראייר שעשיתי! בידוד יהיה גם אם לא משנה!

הממשלה כרגע רוצה לעשות אבו עלי,להראות שאפשר אחרת מהממשלה הקודמת.

בחיסון השלישי שיחפשו אותי

אני מבין את התסכול,
גם אני עשיתי חיסון ואין לי בעיה לעשות חיסון נוסף במידת הצורך.
הבעיה שכנראה ויעילות החיסונים פוחתת עם הזמן או שהוריאנטים החדשים לא מושפעים מהחיסון.
תוסיף לזה את זה שנתבג פתוח, אין חובה לשים מסכות, אין אכיפה...
בום סגר רביעי!
למה מחכים? תו שמח?! נו באמת..

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק, מנהלים את המדינה אנשים שלא הייתי מפקיד בידיהם את האחריות של ועד הבית .
סוג של קייטנה .
הקטע הזה עכשיו של השמות , תו שמח , מה ההמשך? סגר מדליק ?

פשוט בדיחה מה שקורה במדינה , הבעיה שאנחנו כאזרחים עסוקים כלכך ביום יום , עבודה , ילדים , משפחה , עניינים אישים , שאין לנו זמן להבין ולטפל במה שקורה .
אבל כמעט כל הגורמים , העייריות , המשטרה , המים , החשמל, מלמעלה בממשלה עד למטה , הכל מסתמן כשמקבלי ההחלטות זה אנשים לא מקצועים , רובם מונעים מאינטרסים אישיים , הכל קומבינות .

איך יכול להיות שנתב"ג פתוח , מה הטענה ? מה התועלת לעומת הנזק , מה קורה פה ?!?
כמה כסף עולה כל הדבר הזה ? מישהו מבין שסוף מעשה במחשבה תחילה ? הרי אם יהיה חולים , אז שוב פעם לשלם לאלה שעושים בדיקות , על הבדיקות עצמם , על המעבדות , אחריזה לבתי חולים שיטפלו , האנשים בבית לא עובדים , צריך לשלם להם , לאנשים שבבידוד , מה קורה פה ?!?

אחריזה ישלחו מאות שוטרים לאיזה ישיבה/כולל שלא שומר על ההנחיות , רקוב רקוב רקוב !

נתב"ג , חתונות , מגרשי כדורגל , הופעות , מה לא .

אבל שיגיע חג ידברו על הבתי כנסת , הכוללים והישיבות .

אנשים לא בנויים לעוד סגר , לא מבוגרים , לא ילדים שלא מבינים מה קורה , ולא ההורים שאיתם בבית .

בכל מיקרה כמו שהתחלתי עושה רושם שאם יש משהו שהם עושים עכשיו זה לעשות הגרלה איזה שם יתנו לסגר הבא .

אני מבין את התסכול,
גם אני עשיתי חיסון ואין לי בעיה לעשות חיסון נוסף במידת הצורך.
הבעיה שכנראה ויעילות החיסונים פוחתת עם הזמן או שהוריאנטים החדשים לא מושפעים מהחיסון.
תוסיף לזה את זה שנתבג פתוח, אין חובה לשים מסכות, אין אכיפה...
בום סגר רביעי!
למה מחכים? תו שמח?! נו באמת..
בדיוק.
במקום שיסגרו את נתבג רק לטיסות מצילות חיים
הם עושים שכונה.
ומי משלם על זה אני ואתה!!
השוטרים והפקחים רק מזהירים,לא מחלקים דוחות באמת.
לעשות הגרלה איזה שם יתנו לסגר הבא .
סגר פתוח
זה השם הנבחר

מישהו יודע מה ההנחיות לגבי מחלים שעוד עשה חיסון לאחר ההחלמה ברגע שהוא נמצא במגע עם חולה מאומת ? הוא צריך בידוד ?
מה לגבי בכלל מחלימים / מחוסנים יש להם צורך בבידוד? וכמה זמן הבידוד ?

אז מי שעשה חיסון / מחלים / מחלים + חיסון / לא עשה חיסון ולא מחלים - אותם הנחיות ?

כרגע כן.
כי למעשה כולם מדבקים
גם המחלים וגם המחוסן
אתמול מישהו אצלי בעבודה קיבל תשובה חיובית לבדיקת קורונה. הוא נכנס לבידוד כמובן אבל מהמחלקה שלו אף אחד לא הכריחו להיכנס לבידוד פשוט אמרו לכולם לבוא עם מסכות וצריכים להיבדק. שאר המחלקות הבנתי שלא הייתה שום הנחיה (מפעל של כ 200 אנשים), כל אחד לפי השיקול שלו יודע אם הוא היה במגע עם הבנאדם ההוא או לא. אצלי במחלקת הנדסה אנחנו די מסתובבים בכל המפעל אז רק הודיעו לנו שנדע ומי שהיה איתו במגע שיחליט אם להיבדק (אני ישבתי לידו בחדר סגור איזה חצי שעה לפני שהמנהל שלי הודיע לי, הוא היה עם מסכה ואני לא). אני שוקל עדיין אם ללכת לעשות בדיקה או לא.

אתמול מישהו אצלי בעבודה קיבל תשובה חיובית לבדיקת קורונה. הוא נכנס לבידוד כמובן אבל מהמחלקה שלו אף אחד לא הכריחו להיכנס לבידוד פשוט אמרו לכולם לבוא עם מסכות וצריכים להיבדק. שאר המחלקות הבנתי שלא הייתה שום הנחיה (מפעל של כ 200 אנשים), כל אחד לפי השיקול שלו יודע אם הוא היה במגע עם הבנאדם ההוא או לא. אצלי במחלקת הנדסה אנחנו די מסתובבים בכל המפעל אז רק הודיעו לנו שנדע ומי שהיה איתו במגע שיחליט אם להיבדק (אני ישבתי לידו בחדר סגור איזה חצי שעה לפני שהמנהל שלי הודיע לי, הוא היה עם מסכה ואני לא). אני שוקל עדיין אם ללכת לעשות בדיקה או לא.
וזה ההנחיות או שזה לא ההנחיות וככה אתם החלטתם לנהוג ? דרך אגב לא מתערבים שב"כ ששולח SMS / מתקשר, או בכלל איזהו גורם שמודיע למקום עבודה שלכם שהוא סגור ?
רק בשביל הסקרנות הייתי הולך להיבדק
לא מועיל בכלום , עדיף להיכנס לסגר מרצון ולעבוד מהבית , מאשר סתם לעשות בדיקה שיכולה להכניס לחינם אנשים לבידוד .
או ללכת עם מסיכה כל הזמן או להיכנס לסוג של סגר ביתי מרצון , לא אחראי שאני אומר את זה , אבל זה מה שאני חושב.

שוב לא להתעלם מיזה , לגלות אחראיות , אבל לא רואה תועלת בבדיקות , אין תרופה וזה לא מועיל , כאילו המטרה זה לעשות בדיקה ושישגיחו שאני לא יוצא מהבית ? אז אני כבר ידאג לזה בעצמי.

הרי גם אם הוא שלילי , לפי ההנחיות אני לא יודע אם ישתנו הוא צריך להיות בבידוד ולעשות שוב בדיקה עוד 10 ימים אני חושב. אז מה יועיל תוצאה שלילית ?

הרי גם אם הוא שלילי , לפי ההנחיות אני לא יודע אם ישתנו הוא צריך להיות בבידוד ולעשות שוב בדיקה עוד 10 ימים אני חושב. אז מה יועיל תוצאה שלילית ?

לא הבנתי אותך.. אם הוא שלילי אז שלילי, לא צריך בידוד. כנל גם האנשים שהוא עלול להכניס לבידוד

לא הבנתי אותך.. אם הוא שלילי אז שלילי, לא צריך בידוד. כנל גם האנשים שהוא עלול להכניס לבידוד
לא נכון - אדם שנחשף לחולה מאומת, צריך להיות בבידוד 14 יום או להציג 2 בדיקות שליליות , זה אומר ביום הראשון וביום ה10 (אני חושב היום ה10) לחשיפה לחולה .

זה אומר שהוא סתם נכנס לבידוד של 14 יום , אם הוא אומר שהוא נחשף לחולה מאומת , אם הוא עושה בשביל עצמו אז הבדיקה 1 לא מועילה כי יכול להיות שזה דוגר ויופיע רק עוד 10 ימים , אז גם אז זה לא מועיל .

השיטה של הבדיקות לא יעילה , ובכלל הנושא הזה שעושים בדיקה בשביל להיות רשומים אצלהם במערכת בלי לקבל שום דבר (אין טיפול תרופתי או משהו שעושים במיקרה ויצאת חיובי , לפחות היו נותנים ויטמין D, ויטמין C ואבץ או לא יודע מה ) אז לא רואה כלכך טעם בבדיקות במידה ואתה יודע להיות אחראי בעצמך , אבל שוב פעם , ודאי שמי שמחליט לעשות אשריו .

יש בלבול מאוד גדול בגלל החיסונים , אנשים לא מבינים אם הם יכולים להידבק יכולים להדביק יש צורך בבידוד בחשיפה לחולה , יש סכנה להדביק אחרים , אין הסברה ואף אחד לא מבין מי נגד מי.
ובשבוע האחרון ובכלל יש המון מקרים של אנשים שהתגלו כחולים ולהבדיל מגלים קודמים שהיה חשש גדול מאוד מהמחלה , הפעם אנשים נפגשים חופשי עם אנשים ועובדים חופשי ומסתובבים חופשי .

במידה ואתה יודע להיות אחראי בעצמך , אבל שוב פעם , ודאי שמי שמחליט לעשות אשריו .

איך אתה יודע מי אחראי ומי לא? עובדתית, יש חולים מאומתים שמפירים בידוד

אם הוא אומר שהוא נחשף לחולה מאומת

פה הנקודה, אם נחשף לחולה מאומת. יש הגדרה מה זה היחשפות לחולה מאומת (כמות הזמן ששהית איתו באותו חדר ועוד)
לפי מה שיוג׳ניוס כתב אני לא בטוח שזה נחשב היחשפות לחולה מאומת. במידה והוא לא ימצא חיובי, אז אלה שנחשפו אליו לפי ההגדרה לא יהיו חייבים בבידוד

איך אתה יודע מי אחראי ומי לא? עובדתית, יש חולים מאומתים שמפירים בידוד

פה הנקודה, אם נחשף לחולה מאומת. יש הגדרה מה זה היחשפות לחולה מאומת (כמות הזמן ששהית איתו באותו חדר ועוד)
לפי מה שיוג׳ניוס כתב אני לא בטוח שזה נחשב היחשפות לחולה מאומת. במידה והוא לא ימצא חיובי, אז אלה שנחשפו אליו לפי ההגדרה לא יהיו חייבים בבידוד
אלו שנחשפו אליו אם הוא מקבל שלילי לא יהיו צריכים אבל הוא יצטרך לעשות עוד בדיקה ולהיות בבידוד , אלא אם כן יעשה בדיקה ולא יגיד שנחשף ופשוט יעשה עוד בדיקה עוד 10 ימים אבל כביכול אין כלכך משמעות לבדיקה ה1 .

אבל אני לא מבין את ההנחיות ואני אשמח שהוא יענה אם זה ההנחיות או שזאת החלטה ספציפית של המקום שהוא עובד בו ?

זה ההנחיות או שזה לא ההנחיות וככה אתם החלטתם לנהוג ?
האמת שאני לא יודע בוודאות כי אני לא זה שמקבל את ההחלטות האלה כאן. מה שכן בד"כ הבעלים כאן פועלים בהתאם לחוק ממה שראיתי.
דרך אגב לא מתערבים שב"כ ששולח SMS / מתקשר, או בכלל איזהו גורם שמודיע למקום עבודה שלכם שהוא סגור ?
לא קרה שום דבר מזה אז כנראה שלא.
לא מועיל בכלום , עדיף להיכנס לסגר מרצון ולעבוד מהבית , מאשר סתם לעשות בדיקה שיכולה להכניס לחינם אנשים לבידוד .
לעבוד מהבית אני לא יכול כי יש כאן ייצור שחלקית תלוי בי. הסיבה היחידה שאני חושב לעשות בדיקה זה אם אני חיובי אז לבודד את עצמי מהאישה והילדים עד שאחלים.

לעבוד מהבית אני לא יכול כי יש כאן ייצור שחלקית תלוי בי. הסיבה היחידה שאני חושב לעשות בדיקה זה אם אני חיובי אז לבודד את עצמי מהאישה והילדים עד שאחלים.
תודה על השיתוף , אני רק מיידע אותך שהתשובה ה1 לא מועילה , כי זה יכול לדגור ולהופיע גם אחרי 10 ימים .
יש לא מעט מקרים שאחד מבני הבית נדבק , שאר הבית עושים בדיקות ולא נדבק , הוא מתבודד מהם ואחרי 3 ימים מגלים עוד חולים , וגם אחרי 5 ימים.

אם אחד מהם הוא בסיכון הייתי ממליץ לך לבודד את עצמך 3-4 ימים לראות אם יש תסמינים ולעשות אז בדיקה. ובעבודה להיות עם מסיכה וכפפות.

לא נכון - אדם שנחשף לחולה מאומת, צריך להיות בבידוד 14 יום או להציג 2 בדיקות שליליות , זה אומר ביום הראשון וביום ה10 (אני חושב היום ה10) לחשיפה לחולה .

זה אומר שהוא סתם נכנס לבידוד של 14 יום , אם הוא אומר שהוא נחשף לחולה מאומת , אם הוא עושה בשביל עצמו אז הבדיקה 1 לא מועילה כי יכול להיות שזה דוגר ויופיע רק עוד 10 ימים , אז גם אז זה לא מועיל .

השיטה של הבדיקות לא יעילה , ובכלל הנושא הזה שעושים בדיקה בשביל להיות רשומים אצלהם במערכת בלי לקבל שום דבר (אין טיפול תרופתי או משהו שעושים במיקרה ויצאת חיובי , לפחות היו נותנים ויטמין D, ויטמין C ואבץ או לא יודע מה ) אז לא רואה כלכך טעם בבדיקות במידה ואתה יודע להיות אחראי בעצמך , אבל שוב פעם , ודאי שמי שמחליט לעשות אשריו .

יש בלבול מאוד גדול בגלל החיסונים , אנשים לא מבינים אם הם יכולים להידבק יכולים להדביק יש צורך בבידוד בחשיפה לחולה , יש סכנה להדביק אחרים , אין הסברה ואף אחד לא מבין מי נגד מי.
ובשבוע האחרון ובכלל יש המון מקרים של אנשים שהתגלו כחולים ולהבדיל מגלים קודמים שהיה חשש גדול מאוד מהמחלה , הפעם אנשים נפגשים חופשי עם אנשים ועובדים חופשי ומסתובבים חופשי .
חארטה בפיתה, כבר לא סומך על משרד הבריאות, היינו חברים בישיבה, התברר שחבר היה מאומת ישבנו כמה שעות, היתקשרנו למשרד הבריאות, מי שמחוסן לא צריך לא בידוד ולא בדיקה, וזה מה שמשרד הבריאות אמרו בטלפון, אתה מבין כמה חארטה זה ואין סנכרון בין עצמם.

חארטה בפיתה, כבר לא סומך על משרד הבריאות, היינו חברים בישיבה, התברר שחבר היה מאומת ישבנו כמה שעות, היתקשרנו למשרד הבריאות, מי שמחוסן לא צריך לא בידוד ולא בדיקה, וזה מה שמשרד הבריאות אמרו בטלפון, אתה מבין כמה חארטה זה ואין סנכרון בין עצמם.
מעודד אותי לשמוע את זה , מתי זה היה?

@Forest @BeN35 @דברים1
עכשיו ראיתי חבר מהעבודה לא מחוסן שהלך לעשות בדיקה, הוא נוסע בהסעה עם ההוא שיצא חיובי, הוא אומר שמחייבים אותו בבידוד של שבוע בגלל שהוא לא מחוסן והוא צריך בדיקה שלילית היום ובעוד שבוע ואחרי הבדיקה השניה אם היא שלילית הוא יוכל לחזור.
אז כן ההנחיות שונות למחוסנים ולא מחוסנים.
רציתי עכשיו להיבדק, יש מתחם בדיקות לא רחוק מהעבודה שנפתח ב 13:30, באתי עם עוד מישהו מהמשרד ב 13:20, עדיין לא נתנו להיכנס אז עומדים איזה 50 אנשים אחד על השני ליד הכניסה 🤦‍♂️ אמרנו אחד לשני יאללה יש יותר סיכוי להידבק כאן בוא נעוף מכאן...
מחר בבוקר אלך לקופ"ח להיבדק

@Forest @BeN35 @דברים1
עכשיו ראיתי חבר מהעבודה לא מחוסן שהלך לעשות בדיקה, הוא נוסע בהסעה עם ההוא שיצא חיובי, הוא אומר שמחייבים אותו בבידוד של שבוע בגלל שהוא לא מחוסן והוא צריך בדיקה שלילית היום ובעוד שבוע ואחרי הבדיקה השניה אם היא שלילית הוא יוכל לחזור.
אז כן ההנחיות שונות למחוסנים ולא מחוסנים.
רציתי עכשיו להיבדק, יש מתחם בדיקות לא רחוק מהעבודה שנפתח ב 13:30, באתי עם עוד מישהו מהמשרד ב 13:20, עדיין לא נתנו להיכנס אז עומדים איזה 50 אנשים אחד על השני ליד הכניסה 🤦‍♂️ אמרנו אחד לשני יאללה יש יותר סיכוי להידבק כאן בוא נעוף מכאן...
מחר בבוקר אלך לקופ"ח להיבדק
תודה על המידע .

עוד טיפ - עדיף לעשות בדיקה במקומות של בדק וסע ,וכך להישאר רק באוטו , מאשר לצאת מהאוטו ולהיות באיזור של 100 איש , שיותר מסיכוי סביר ++++ שיש ביניהם חולה קורונה.

@yujinius
המזל שלא אמרת שאתה סובל מתסמינים.
מיד היו מכניסים אותך לבידוד

מחזק את @דברים1 עדיף להיבדק דרך הרכב,או להגיע ממש מוקדם לקופת החולים.
או אפילו לרכוש בסופר פארם או בית מרקחת
בדיקה לבית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית