הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שוב סגר?

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
ח ח ח ח ח ח ח ח ח חח ח ח ח ח ח ח, איפה היית פה במשך 12 שנה?
אבל בוא, תמשיך לספר לנו שקרים אני אוהב את זה.
תפסיק להסיט את הדיון, במקום לדבר על המצב הנוכחי שהעלו מחירים עכשיו אתה מסיט את הדיון על מה שהיה (הממשלה הנוכחית התחייבה להוריד את יוקר המחיה - שינוי).
אנחנו מדברים על ההווה, נתניהו שייך לעבר לטוב ולרע, הגיע הזמן להפסיק לדבר על מי שהיה גם שהתרגלתם להאשים אותו בהכל כן גם על השקרים של הממשלה הנוכחית הוא אשם.

תפסיק להסיט את הדיון, במקום לדבר על המצב הנוכחי שהעלו מחירים עכשיו אתה מסיט את הדיון על מה שהיה (הממשלה הנוכחית התחייבה להוריד את יוקר המחיה - שינוי).
אנחנו מדברים על ההווה, נתניהו שייך לעבר לטוב ולרע, הגיע הזמן להפסיק לדבר על מי שהיה גם שהתרגלתם להאשים אותו בהכל כן גם על השקרים של הממשלה הנוכחית הוא אשם.
בשביל להבין מדוע המחירים כה יקרים נדרש להבין מדוע זה נגרם. או שאינך יודע כיצד פותרים בעיות?):
פתחו רפורמת ייבוא מבחוץ, העיפו את הממשלה הסוציאליסטית שהייתה פה ממקודם שמצצה כל שקל מאיתנו.
אבל השאלה האמיתית היא מדוע אתה צריך שהממשלה תגיד לך לא לקנות מוצרים של אסם כי הם יקרים פי 2-3 ואתה לא יכול להבין את זה לבד?

אשמח גם לדעת איזה שקרים של הממשלה הנוכחית?
ואנא ממך, אל תביא לי סיפורי אלף לילה ולילה שקראת בטוויטר של המטרידן ינון מגל או של פייק ניוז ריקלין.
איפה השקרים?

הכל בגלל שאין תקציב למדינה ויש נוכל בשלטון
יש תקציב וביבי בדרך לכלא, אז אין נוכל בשלטון.

בשביל להבין מדוע המחירים כה יקרים נדרש להבין מדוע זה נגרם. או שאינך יודע כיצד פותרים בעיות?):
פתחו רפורמת ייבוא מבחוץ, העיפו את הממשלה הסוציאליסטית שהייתה פה ממקודם שמצצה כל שקל מאיתנו.
אבל השאלה האמיתית היא מדוע אתה צריך שהממשלה תגיד לך לא לקנות מוצרים של אסם כי הם יקרים פי 2-3 ואתה לא יכול להבין את זה לבד?

ואנא ממך, אל תביא לי סיפורי אלף לילה ולילה שקראת בטוויטר של המטרידן ינון מגל או של פייק ניוז ריקלין..
מחיר הדלק, ללכת לתדלק בחו"ל?
מחיר החשמל, מכיר חברה שאפשר לקנות ממנה בזול?
מחיר המים, נו באמת
והרשימה עוד ארוכה
אוסם לא רלוונטית המחירים שלה לא יעלו כעת אנחנו מדברים על תופעה שהכל הכל יקר יותר וזה לכאורה לא זמני
יש אינפלציה מטורפת הכסף שלנו שווה פחות!

לבקשתך שקרים והבטחות (יש עוד הרבה, מוזמן לחפש לבד):

נערך לאחרונה:
של מי לקנות????? יש פה ריכוזיות כל כך מפגרת עד כדי כך שאנחנו מוכרתים בכבוד גדול כמדינה הכי פחות תחרותית בעולם המערבי
תלך לסופר פעם אחת במקום אמא, אולי תבין מה הבעיה
או שתראה את זה:

והמחיר שהמשפחה הישראלית תשלם על השינוי הנפלא הזה: +7000 שקל בשנה.

יש תקציב וביבי בדרך לכלא, אז אין נוכל בשלטון.
דיי, אתה טיפש מידי בשביל לנהל איתו דיון כלשהו.

של מי לקנות????? יש פה ריכוזיות כל כך מפגרת עד כדי כך שאנחנו מוכרתים בכבוד גדול כמדינה הכי פחות תחרותית בעולם המערבי
תלך לסופר פעם אחת במקום אמא, אולי תבין מה הבעיה
או שתראה את זה:

והמחיר שהמשפחה הישראלית תשלם על השינוי הנפלא הזה: +7000 שקל בשנה.

דיי, אתה טיפש מידי בשביל לנהל איתו דיון כלשהו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אז בעצם הטענה שלך מתבססת על העובדה שאסם העלו מחירים וכולם חייבים לקנות אותם?
בנוגע לחשמל, מה עם כל הכסף שביבי הבטיח לנו שיכנס ממתווה הגז?

לא הבנתי, בוא תסביר לי כיצד פתיחת יבוא מייקרת לנו דברים.

מצחיק אותי שאין לך שום טענה עם בסיס אז אתה קורא לי טיפש ובורח עם הזנב בין הרגליים.
אתה יודע שזאת תופעה נפוצה של ביביזם?😃
מחיר הדלק, ללכת לתדלק בחו"ל?
מחיר החשמל, מכיר חברה שאפשר לקנות ממנה בזול?
מחיר המים, נו באמת
והרשימה עוד ארוכה
אוסם לא רלוונטית המחירים שלה לא יעלו כעת אנחנו מדברים על תופעה שהכל הכל יקר יותר וזה לכאורה לא זמני
יש אינפלציה מטורפת הכסף שלנו שווה פחות!

לבקשתך שקרים והבטחות (יש עוד הרבה, מוזמן לחפש לבד):

בוא נתחיל מהתחלה, יחסית למה אתה משווה את השקרים של הממשלה הזאת?לכלום או לממשלה הקודמת?😃
האם אכפת לך מהשקרים של הממשלה הקודמת או מזה בחרת להתעלם?

מחיר החשמל-מתווה הגז מכיר?
מחיר המים-נובע מהגז
הרשימה עוד ארוכה-תרשום לי את כולה או שזה סתם תירוץ לשקר?
מחיר הדלק-אתה מבין שזה 95% מס על דלק נכון?אני בעד שיורידו אותו גם. אבל למה זה לא הפריע לך כל השנים האלו?
איפה היית 12 שנה שהמס על הדלק היה 95%?
אבל היי, 12 שנה לא חייתם בארץ לא יכולתם לדעת את זה!
קחו, תתעדכנו על מה קרה פה בזמן שלא הייתם במדינה.

קבצים מצורפים

• 20220202_093844.jpg
    20220202_093844.jpg
    KB 145.4 · צפיות: 23
אם יעלו את שכר המינימום ב4 ש"ח זה יעגל את הפינה הזאת.
4 ש"ח נשמע מעט, אבל בסוף 2004 כשהשתחררתי מהצבא המינימום עמד על 17.93 לשעה, היום אחרי מעל 17 שנה הוא עומד על 29.12 ככה שיש לי תחושה שיקח קצת זמן עד ששכר המינימום יעלה ל 33.12 ועד אז אני מנחש שיהיו עוד ועוד עליות מחירים.
מעניין אותי האם זה יכריח חלק מהמעסיקים לעשות את זה.
שכר המינימום זה לא החלטה של מעסיקים, זה משהו מדיני.

נערך לאחרונה:
אם יעלו את שכר המינימום ב4 ש"ח זה יעגל את הפינה הזאת.
מעניין אותי האם זה יכריח חלק מהמעסיקים לעשות את זה.
אחת הסכנות הכי גדולות לכלכלה שלנו היא העלאת שכר המינימום.

בוא נתחיל מהתחלה, יחסית למה אתה משווה את השקרים של הממשלה הזאת?לכלום או לממשלה הקודמת?😃
האם אכפת לך מהשקרים של הממשלה הקודמת או מזה בחרת להתעלם?

מחיר החשמל-מתווה הגז מכיר?
מחיר המים-נובע מהגז
הרשימה עוד ארוכה-תרשום לי את כולה או שזה סתם תירוץ לשקר?
מחיר הדלק-אתה מבין שזה 95% מס על דלק נכון?אני בעד שיורידו אותו גם. אבל למה זה לא הפריע לך כל השנים האלו?
איפה היית 12 שנה שהמס על הדלק היה 95%?
EC6F8904-7871-4E32-BB05-3D64D2540CBD.jpeg

גבר, אתה חייב להפסיק להיות מביך, להביא ציוצים של ליצנים מהטוויטר וואו.
מה השלב הבא, תביא לי כתבות מכיכר השבת על איך להטבים גורמים לכל הרוע בעולם בגלל שהם להטבים ?

אם כבר מחיר החשמל, אז מה עם הכסף ממתווה הגז שביבי הבטיח לנו?

חשבון הגז: הכנסות המדינה ממיסים נמוכות מהצפוי - וואלה! כסף

שש שנים למתווה הגז: קרן העושר כמעט ריקה, מחיר החשמל לא ירד, והתחרות מקרטעת | כלכליסט

האוויר יוצא מבלון תמלוגי הגז: 45% פחות מהתחזית | כלכליסט

מה השלב הבא, תביא לי כתבות מכיכר השבת על איך להטבים גורמים לכל הרוע בעולם בגלל שהם להטבים ?

הגז הלך לתשובה בזכות הקיסר נתניהו 😆

חשבון הגז: הכנסות המדינה ממיסים נמוכות מהצפוי - וואלה! כסף

שש שנים למתווה הגז: קרן העושר כמעט ריקה, מחיר החשמל לא ירד, והתחרות מקרטעת | כלכליסט

האוויר יוצא מבלון תמלוגי הגז: 45% פחות מהתחזית | כלכליסט
פרופ' זליכה ליצן?
ליה ספיקלין שהיא כתבת ליצנית?

נו באמת עוד מעט תגיד שהם ביביסטים

בנימה אישית הכי קל לך להתעלם מהעבודות פעם אחר פעם ולתקוף לגופו של אדם ולא של עניין.

איפה הימים שהיינו,יוצאים ״לערב כיתה״ עם 5 שקלים? גם פיצה וגם טרופית..

היום רק המשולש פיצה 23₪

משל לחיים אז והחיים היום!

איפה הימים שהיינו,יוצאים ״לערב כיתה״ עם 5 שקלים? גם פיצה וגם טרופית..

היום רק המשולש פיצה 23₪

משל לחיים אז והחיים היום!
בתקופה ההיא ההורים שלנו גם הרוויחו איזה 2500-3000 ש"ח בחודש וזה עוד מי שהייתה לו משכורת סבבה/עשה הרבה שעות נוספות במפעם

היום יש הגבלה לשעות נוספות?
באמת שאינני יודע.

ובכלל מה מצפים מאיתנו,שואל ברצינות?
פעם ב50₪ היית עושה מכולת סבירה לבית
היום ב50₪ מה אפשר לקנות במכולת?
פטל ויטמינציק עלה ל21-23₪!!!
זה אמיתי?

היום יש הגבלה לשעות נוספות?
באמת שאינני יודע.
לא נראה לי, במפעלים בפועל לרוב אין. אבל זה לא הפואנטה אחי, הפואנטה שאתה לא יכול להשוות מחירים של לפני 25-30 שנה (או בכלל של "פעם") למחירים של עכשיו בלי להשוות שכר מינימום/שכר ממוצע.

נערך לאחרונה:
אני אוהב את זה שאתה מתעלם מהעיקר.
איפה כל הכסף שהבטיחו לנו שיגיע ממתווה הגז ויגרום להקלה במחירי החשמל?
שים לב ואתה מוזמן לקרוא שוב מי שינה את העיקר בדיון לכך שהממשלה הנוכחית שיקרה וגרמה לאינפלציה ולעליית המחירים המטורפת שיש לנו בשילוב עם שר אוצר רע.

ואגב גם התקציב שעבר שכל כך רקדת משמחה שהוא עבר, בעצם גם לו תרומה רבה ליוקר המחייה כמו שאומרים מישהו צריך לשלם על ההבטחות. לא שלא חשוב שיעבור תקציב אבל מה שנקרא חשוב לקרוא את האותיות הקטנות לפני שרוקדים...

לא נראה, במפעלים בפועל לרוב אין. אבל זה לא הפואנטה אחי, הפואנטה שאתה לא יכול להשוות מחירים של לפני 25-30 שנה (או בכלל של "פעם") למחירים של עכשיו בלי להשוות שכר מינימום/שכר ממוצע.
הבנתי.
אז בוא נדבר רגע על הויטמינציק
מה השתנה בין לילה
שהעלו אותו ב3-4 שקלים?
וכן,אני יודע יש תחליפים,אבל את הילדים זה לא מעניין,אוהבים ומכורים לטעם של הויטמינציק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית