הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שוב סגר?

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
שים לב ואתה מוזמן לקרוא שוב מי שינה את העיקר בדיון לכך שהממשלה הנוכחית שיקרה וגרמה לאינפלציה ולעליית המחירים המטורפת שיש לנו בשילוב עם שר אוצר רע.

ואגב גם התקציב שעבר שכל כך רקדת משמחה שהוא עבר, בעצם גם לו תרומה רבה ליוקר המחייה כמו שאומרים מישהו צריך לשלם על ההבטחות. לא שלא חשוב שיעבור תקציב אבל מה שנקרא חשוב לקרוא את האותיות הקטנות לפני שרוקדים...
מה הקטע של וואטאבאוטיזם הבלתי נגמר שלך?
בוא תענה על השאלה ששאלתי ואח"כ אני אענה כל ההכפשות השקריות שאתה עושה פה.

הבנתי.
אז בוא נדבר רגע על הויטמינציק
מה השתנה בין לילה
שהעלו אותו ב3-4 שקלים?
וכן,אני יודע יש תחליפים,אבל את הילדים זה לא מעניין,אוהבים ומכורים לטעם של הויטמינציק.
חרא של דבר ההתייקרות הזאת אני לא אומר שלא נהיה כאן יותר יקר כן? פשוט אני מתכוון שההשוואה לעבר לא נכונה בלי להשוות משכורות

היום יש הגבלה לשעות נוספות?
באמת שאינני יודע.

ובכלל מה מצפים מאיתנו,שואל ברצינות?
פעם ב50₪ היית עושה מכולת סבירה לבית
היום ב50₪ מה אפשר לקנות במכולת?
פטל ויטמינציק עלה ל21-23₪!!!
זה אמיתי?

שישיית קולה
לא נראה לי, במפעלים בפועל לרוב אין. אבל זה לא הפואנטה אחי, הפואנטה שאתה לא יכול להשוות מחירים של לפני 25-30 שנה (או בכלל של "פעם") למחירים של עכשיו בלי להשוות שכר מינימום/שכר ממוצע.

איפה הימים שלאפה עלתה 25, גג 30 שקל יאללה

אז אסם החליטו לא לעלות מחירים בסוף. מי שעדיין הולך להמשיך לקנות מוצרים של אסם כאשר יש תחליפים בשליש-חצי מחיר בבקשה שלא יבכה על יוקר המחייה.

273031793_492043972281692_3967411632512842142_n.jpg

אז אסם החליטו לא לעלות מחירים בסוף. מי שעדיין הולך להמשיך לקנות מוצרים של אסם כאשר יש תחליפים בשליש-חצי מחיר בבקשה שלא יבכה על יוקר המחייה.
אסם לא אסם אתה מבין בכלל על מה אתה מדבר? זאת ממשלה גרועה ברמות שאין לתאר , הנזק שהיא עושה הוא כמעט בכל תחום.
ואל תענה נתניהו כי הוא כבר לא שם ולא מעניין, זה לא אכפת לי מי היה בעבר גם גרוע או טוב , מדברים על הממשלה הזאת

אסם לא אסם אתה מבין בכלל על מה אתה מדבר? זאת ממשלה גרועה ברמות שאין לתאר , הנזק שהיא עושה הוא כמעט בכל תחום.
ואל תענה נתניהו כי הוא כבר לא שם ולא מעניין, זה לא אכפת לי מי היה בעבר גם גרוע או טוב , מדברים על הממשלה הזאת

זכור לי ממשלה גרועה יותר... 🤣
כזאת שלא העבירה תקציב כמעט 3 שנים
כזאת שדאגה להגדיל את הגירעון וגמרה לחלוטין עסקים בזמן הקורונה.
שבמשך שנים לא דאגה לטפל במונפולים ובמחירי החשמל..
מינתה שר מים שדאג להעלות את מחירי המים 🙄
אין ספק שבתקופת המלך היה הרבה יותר טוב:🤦‍♂️:

זכור לי ממשלה גרועה יותר... 🤣
כזאת שלא העבירה תקציב כמעט 3 שנים
כזאת שדאגה להגדיל את הגירעון וגמרה לחלוטין עסקים בזמן הקורונה.
שבמשך שנים לא דאגה לטפל במונפולים ובמחירי החשמל..
מינתה שר מים שדאג להעלות את מחירי המים 🙄
אין ספק שבתקופת המלך היה הרבה יותר טוב:🤦‍♂️:
אני לא מבין את התשובה הזאת , מזה קשור ואיך זה מעודד אם היה יותר גרוע לפני זה?

מה דעתך על הסיפור הבא
מישהי יוצאת עם מישהו והוא כל ערב נותן לה בוקס ובעיטה והם נפרדים, הכירה בחור חדש והוא כל ערב נותן לה "רק" בוקס לפרצוף, אם הוא יגיד לה אבל הקודם גם נתן לך בעיטה , מה אתה אומר היא צריכה להישאר איתו? זה הופך אותך לבן זוג טוב? מה אכפת לי מה היה קודם?!?!?!?!? כרגע זה גם גרוע!!

מה דעתך על הסיפור הבא
מישהי יוצאת עם מישהו והוא כל ערב נותן לה בוקס ובעיטה והם נפרדים, הכירה בחור חדש והוא כל ערב נותן לה "רק" בוקס לפרצוף, אם הוא יגיד לה אבל הקודם גם נתן לך בעיטה , מה אתה אומר היא צריכה להישאר איתו? זה הופך אותך לבן זוג טוב? מה אכפת לי מה היה קודם?!?!?!?!? כרגע זה גם גרוע!!

כשאין אלטרנטיבות.. אני אעדיף לחטוף רק בוקס.

מה דעתך על הסיפור הבא
אני מצטער אבל אני לא מבין את מה שאתה אומר, ממשלה וזוגיות אלו שני דברים שונים מאוד, בסוף היום הממשלה הזו מושפעת מההחלטות של הממשלה שהגיעה לפניה (שהגדילהצאת החוב של ישראל בטירוף), היא גם מושפעת מההחלטות של מדינות אחרות (כמו ארהב שמעודדת אינפלציה אבסורדית)
ברור שחלק מההתייקרות נובעת מהעלאות מיסים, אבל חלק גדול מזה גם נובע מחזירות של יבואנים
הבעיה העקרית בעיני עם הממשלה הזאת היא שהם לא נותנים לליברמן לממש את הרפורמות שלו ולפתוח את השוק לייבוא
אם השוק היה פתוח לייבוא כעת כשהדולר גם ככה חלש ביחס לשקל היינו יכולים ליבא מוצרים בזול ובנק ישראל לא היה צריך לקנות כל חודש דולרים כדי לשמר על היחסים בין השקל לדולר

כשאין אלטרנטיבות.. אני אעדיף לחטוף רק בוקס.
ואו איזה שטות כתבת. לעולם לא משלימים עם משהו לא טוב, שיש משהו לא טוב צריך לשנות , לא רוצה לתת דוגמאות קיצוניות על השואה וכדו' אני חושב שהבנת את המסר
אני מצטער אבל אני לא מבין את מה שאתה אומר, ממשלה וזוגיות אלו שני דברים שונים מאוד, בסוף היום הממשלה הזו מושפעת מההחלטות של הממשלה שהגיעה לפניה (שהגדילהצאת החוב של ישראל בטירוף), היא גם מושפעת מההחלטות של מדינות אחרות (כמו ארהב שמעודדת אינפלציה אבסורדית)
ברור שחלק מההתייקרות נובעת מהעלאות מיסים, אבל חלק גדול מזה גם נובע מחזירות של יבואנים
הבעיה העקרית בעיני עם הממשלה הזאת היא שהם לא נותנים לליברמן לממש את הרפורמות שלו ולפתוח את השוק לייבוא
אם השוק היה פתוח לייבוא כעת כשהדולר גם ככה חלש ביחס לשקל היינו יכולים ליבא מוצרים בזול ובנק ישראל לא היה צריך לקנות כל חודש דולרים כדי לשמר על היחסים בין השקל לדולר
סוף סוף תשובה עניינית , אז אתה יכול להגיד, בהתאם לתנאים שיש לממשלה לעבוד היא מצויינת , אבל להגיד היא לא טובה אבל גם הקודמת הייתה לא טובה זאת לא תשובה בעיני .

אז גם אחרי התנאים שהם קיבלו את הממשלה , אני עדיין חושב שהם ממשלה גרועה.

אני תמיד נזכר במערכון של ארץ נהדרת..
אחרי שהורידו את נתניהו מהשלטון
מראים את כל החכים החדשים,יושבים ואומרים נו? מה עכשיו? מה עושים? 😃

*אני לא אומר מי טוב יותר ומי פחות*
נכון לעכשיו גרוע! פה!
ויהיה גרוע יותר!

ואו איזה שטות כתבת. לעולם לא משלימים עם משהו לא טוב, שיש משהו לא טוב צריך לשנות , לא רוצה לתת דוגמאות קיצוניות על השואה וכדו' אני חושב שהבנת את המסר

סוף סוף תשובה עניינית , אז אתה יכול להגיד, בהתאם לתנאים שיש לממשלה לעבוד היא מצויינת , אבל להגיד היא לא טובה אבל גם הקודמת הייתה לא טובה זאת לא תשובה בעיני .

אז גם אחרי התנאים שהם קיבלו את הממשלה , אני עדיין חושב שהם ממשלה גרועה.
עכשיו נשאלת השאלה מדוע אתה חושב ככה?מדוע הממשלה הקודמת הייתה "טובה" בעייניך וזאת "גרועה"?
כיוון שזה לא תואם את האינטרסים שלך?

עכשיו נשאלת השאלה מדוע אתה חושב ככה?מדוע הממשלה הקודמת הייתה "טובה" בעייניך וזאת "גרועה"?
כיוון שזה לא תואם את האינטרסים שלך?
מאיפה לך מה האינטרסים שלי ?
מי אמר שהממשלה הקודמת הייתה טובה?
הממשלה הזאת גרועה כי הם לא עושים כלום לשיפור לא מדיני לא חברתי לא כלכלי לא ביטחוני בחוץ לא ביטחוני פנים .

מאיפה לך מה האינטרסים שלי ?
מי אמר שהממשלה הקודמת הייתה טובה?
הממשלה הזאת גרועה כי הם לא עושים כלום לשיפור לא מדיני לא חברתי לא כלכלי לא ביטחוני בחוץ לא ביטחוני פנים .
וואלה, אני חולק עלייך. הם עובדים על שיפור הביטחון, הכלכלה וביטחון הפנים.
יחסית לאיזה ממשלה את בדיוק משווה אותם?לממשלה הקודמת?לממשלה של 20 שנה אחורה?
גרוע זה משהו יחסי, אז בוא תסביר לי

וואלה, אני חולק עלייך. הם עובדים על שיפור הביטחון, הכלכלה וביטחון הפנים.
יחסית לאיזה ממשלה את בדיוק משווה אותם?לממשלה הקודמת?לממשלה של 20 שנה אחורה?
גרוע זה משהו יחסי, אז בוא תסביר לי
שיפור הביטחון ? אין יום ללא פיגוע של בקבוקי תבערה וזריקת אבנים, שפשוט החליטו לשנות לזה את השם כאילו זה לא פיגוע. ביטחון חוץ לפי מה שהם אומרים איראן קרובה לגרעין מתמיד ותוך כדאי מחמשת את האויבים סביבנו, מבחינה כלכלית אנשים מתקשים לשרוד את החודש ודווקא כן מנסים לחסוך , לא מדבר על אלה שטסים לחו"ל וחופשות וקונים רכב חדש בתשלומים כל 3 שנים.

אני חושב שיש לממשלה לא מעט כסף ותנאים כן לשפר , אבל אין באמת ממשלה , אין ראש ממשלה שקובע דרך הכל הולך דרך איומים של תחזיקו אותי שלא אפרק את הממשלה והם לא באמת יכולים לעבוד ולקדם משהו, כל מפלגה כמעט עושה ההפך מימה שהבטיחה לבוחרים שלה.

שיפור הביטחון ? אין יום ללא פיגוע של בקבוקי תבערה וזריקת אבנים, שפשוט החליטו לשנות לזה את השם כאילו זה לא פיגוע. ביטחון חוץ לפי מה שהם אומרים איראן קרובה לגרעין מתמיד ותוך כדאי מחמשת את האויבים סביבנו, מבחינה כלכלית אנשים מתקשים לשרוד את החודש ודווקא כן מנסים לחסוך , לא מדבר על אלה שטסים לחו"ל וחופשות וקונים רכב חדש בתשלומים כל 3 שנים.

אני חושב שיש לממשלה לא מעט כסף ותנאים כן לשפר , אבל אין באמת ממשלה , אין ראש ממשלה שקובע דרך הכל הולך דרך איומים של תחזיקו אותי שלא אפרק את הממשלה והם לא באמת יכולים לעבוד ולקדם משהו, כל מפלגה כמעט עושה ההפך מימה שהבטיחה לבוחרים שלה.
אתה מודע לכך שכל הבעיות שציינת הן בעיות שנגרמו עקב הממשלה הקודמת, נכון? אתה מעוניין בהסבר או שאתה רק בקטע להכפיש ללא שום ביסוס?
בינתיים אני רואה שמקדמים בצורה מעולה את התחב"צ, פתחו המון רפורמות יבוא לירקות פירות וביצים, כנ"ל עוד מוצרים.
לא זכור לי שבנט מאיים כל יומיים על פירוק הממשלה, אשמח שתראה לי לינק. כל מפלגה עושה כמעט ההפך?אנא ממך, תוכיח לי שזה נכון.
לא ענית לי על השאלה יחסית למי אתה משווה את הממשלה הזאת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית