הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שוב סגר?

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
אתה מודע לכך שכל הבעיות שציינת הן בעיות שנגרמו עקב הממשלה הקודמת, נכון? אתה מעוניין בהסבר או שאתה רק בקטע להכפיש ללא שום ביסוס?
בינתיים אני רואה שמקדמים בצורה מעולה את התחב"צ, פתחו המון רפורמות יבוא לירקות פירות וביצים, כנ"ל עוד מוצרים.
לא זכור לי שבנט מאיים כל יומיים על פירוק הממשלה, אשמח שתראה לי לינק. כל מפלגה עושה כמעט ההפך?אנא ממך, תוכיח לי שזה נכון.
לא ענית לי על השאלה יחסית למי אתה משווה את הממשלה הזאת?
אני שוב אומר גם אם זה בעיות שנגרמו לפני כן לדעתי כרגע אפשר להתנהל טוב יותר . מפלגות ?
ליברמן אמרת בעצמך שלא נותנים לו לעשות מה שרצה .
לפיד, הבטיח שלא תיהיה ממשלה כזאת גדולה.
ימינה אין מה לדבר בכלל הכל הפוך.
תקווה חדשה לא קיימים בכלל בממשלה.
מרצ העבודה ורעמ מנסים להשיג כמה שיותר אבל בוא נראה מה יעשו עם היישובים.

אני שוב אומר גם אם זה בעיות שנגרמו לפני כן לדעתי כרגע אפשר להתנהל טוב יותר . מפלגות ?
ליברמן אמרת בעצמך שלא נותנים לו לעשות מה שרצה .
לפיד, הבטיח שלא תיהיה ממשלה כזאת גדולה.
ימינה אין מה לדבר בכלל הכל הפוך.
תקווה חדשה לא קיימים בכלל בממשלה.
מרצ העבודה ורעמ מנסים להשיג כמה שיותר אבל בוא נראה מה יעשו עם היישובים.
אתה מבין שאתה לא עונה על כלום ואתה רק זורק כל מינה משפטים לאוויר?
לא הבאת לי פה שום הוכחה או גיבוי לשום דבר ממה שכתבת, לא ענית לי על שום שאלה ששאלתי.
אני אמור לסמוך על מה שאתה כותב ולהגיד אמן?
בוא תתחיל לספק הוכחות לדברים שלך, או אנא ממך פשוט תפסיק להגיב לי. כיוון שעד כה אתה רק מקשקש.

אתה מבין שאתה לא עונה על כלום ואתה רק זורק כל מינה משפטים לאוויר?
לא הבאת לי פה שום הוכחה או גיבוי לשום דבר ממה שכתבת, לא ענית לי על שום שאלה ששאלתי.
אני אמור לסמוך על מה שאתה כותב ולהגיד אמן?
בוא תתחיל לספק הוכחות לדברים שלך, או אנא ממך פשוט תפסיק להגיב לי. כיוון שעד כה אתה רק מקשקש.
צודק אחי ניצחת , שבת שלום.

צודק אחי ניצחת , שבת שלום.
מה הקשר ניצחון?
שאלתי כמה שאלות, לא ענית על אף אחת מהן.
טענת טענות-לא הוכחת שום דבר ממה שטענת.
הדבר היחיד שעשית זה להוציא לשון הרע.
אז לסיכום, לקיים דיון זה משהו שאתה לא יכול לעשות.

כחול לבן, העבודה ומרצ
אתה אומר את זה מתוך דעה או משהו מבוסס?

ליברמן הבטיח להוריד מכסים, לפיד הורדת מיסים, וכולם ביחד הבטיחו הורדה של יוקר המחיה. בנתיים הכל זינק ובגלל הבלגן שזה יכל לעשות בציבור הם איכשהו בלמו את זה
אין שום הצעה קונקרטית שליברמן העלה בנוגע למה שאתה מדבר חוץ מדיבורים בתקשורת ולא שמעתי שישהו מהממשלה התנגד לזה, לפחות ממה שאני מבין.

אתה אומר את זה מתוך דעה או משהו מבוסס?

ליברמן הבטיח להוריד מכסים, לפיד הורדת מיסים, וכולם ביחד הבטיחו הורדה של יוקר המחיה. בנתיים הכל זינק ובגלל הבלגן שזה יכל לעשות בציבור הם איכשהו בלמו את זה
אין שום הצעה קונקרטית שליברמן העלה בנוגע למה שאתה מדבר חוץ מדיבורים בתקשורת ולא שמעתי שישהו מהממשלה התנגד לזה, לפחות ממה שאני מבין.
זו לא דעה אלו עובדות, ליברמן קידם המון רפורמות שהיו מטיבות איתנו מבחינת מחירים והמפלגות האלו שמו לו המון מקלות בגלגלים

בוודאי שמעוניין, כל הכתבות שהבאת מדברות על רפורמות החקלאות שעברה ביחד עם התקציב כחלק מחוק ההסדרים.
ביקשתי ביסוס לאמירה שליברמן מקדם רפורמות שיורידו את יוקר המחיה אבל הם לא עוברת רק בגלל התנגדות המפלגות שהוא ציין.
אתה לא מבין את המושג "מקלות בגלגלים"?איפה הוא כתב בדיוק "הן לא עוברות"?
אני אוהב שאתה מבקש ביסוס לדברים, כאשר מבקשים ממך ביסוס למשהו אתה פתאום נעלם או מתחיל לתקוף אישית.

מילא, קיבלת פה המון הוכחות לכך שליברמן מקדם רפורמות שיטיבו איתך, עם משפחתך ועם כל עם ישראל[אלא אם כן אתה חקלאי שמחפש להשאיר את המונפול של החקלאים?]

בוודאי שמעוניין, כל הכתבות שהבאת מדברות על רפורמות החקלאות שעברה ביחד עם התקציב כחלק מחוק ההסדרים.
ביקשתי ביסוס לאמירה שליברמן מקדם רפורמות שיורידו את יוקר המחיה אבל הם לא עוברת רק בגלל התנגדות המפלגות שהוא ציין.
הרפורמות בחקלאות הן רפורמות שמקודמות כדי להוריד את יוקר המחיה (מחירי מזון), ליברמן מקדם אותן, המפלגות האלו מקשות עליו
לא הבנתי מה עוד אתה צריך?
כביכול הרפורמות עברו, אבל לא במתכונתן המקורית ועם עיכובים משמעותיים, ככה שלמיטב זכרוני הן עוד לא נכנסו לתוקף

הרפורמות בחקלאות הן רפורמות שמקודמות כדי להוריד את יוקר המחיה (מחירי מזון), ליברמן מקדם אותן, המפלגות האלו מקשות עליו
לא הבנתי מה עוד אתה צריך?
כביכול הרפורמות עברו, אבל לא במתכונתן המקורית ועם עיכובים משמעותיים, ככה שלמיטב זכרוני הן עוד לא נכנסו לתוקף
אני לא צריך כלום, אמרת משהו מסויים "הבעיה של הממשלה שליברמן מנסה להוריד לנו את יוקר המחיה אבל לא נותנים לו"
ביקשתי להבין על איזה רפורמות מדובר, קיבלתי כתבות על רפורמה אחת שעברה בתקציב, הכתובת מדברות על התנגדויות שהיו לפני שהיא עברה.
אז על איזה רפורמות מדובר?
איפה הוא כתב בדיוק "הן לא עוברות"?
הבעיה העקרית בעיני עם הממשלה הזאת היא שהם לא נותנים לליברמן לממש את הרפורמות שלו ולפתוח את השוק לייבוא

אני לא צריך כלום, אמרת משהו מסויים "הבעיה של הממשלה שליברמן מנסה להוריד לנו את יוקר המחיה אבל לא נותנים לו"
ביקשתי להבין על איזה רפורמות מדובר, קיבלתי כתבות על רפורמה אחת שעברה בתקציב, הכתובת מדברות על התנגדויות שהיו לפני שהיא עברה.
אז על איזה רפורמות מדובר?
מה זה משנה שהיא עברה עם התקציב או אחרי התקציב?

הקרב על הרפורמות: ליברמן ולוי ידונו בפיצול חוק הסדרים | כלכליסט
ליברמן ולוי ידונו גם ברפורמת הרגולציה, שבה האוצר מבקש להקים רגולטור חדש. חלק מהשרים ובהם השרה להגנת הסביבה תמר זנדברג ומשרד הבריאות מתנגדים לרפורמה.
הנה רפורמה נוספת.

אנא ממך, הסבר לי כיצד זה לא מוריד את יוקר המחיה?

רפורמה = עליית מחירים
דיבורים כמו חול כדי להראות שהם עושים משהו בסוף היום המחירים עולים והם רק יעלו עוד, עזוב רגע אינפלציה מישהו צריך לממן את ה54 מליארד שנתנו לחברים שלך

רפורמה = עליית מחירים
דיבורים כמו חול כדי להראות שהם עושים משהו בסוף היום המחירים עולים והם רק יעלו עוד, עזוב רגע אינפלציה מישהו צריך לממן את ה54 מליארד שנתנו לחברים שלך
upload_2022-2-5_19-59-31.png

אחשלי, העילגות שלך מזעזעת אותי.

upload_2022-2-5_20-0-31.png

ואני חשבתי זה בגלל שמימנו אותך ואת חברייך במשך 12 שנה.
חשבתי שזה גם בגלל שהנאשם זרק כספים בקורונה כאילו אין מחר, או בגלל שהוא גרר אותנו ל4 מערכות בחירות שבהן הוא הפסיד פעם אחר. אבל היי כנראה זה לא זה בגלל שאתה החלטת.
תודה שהסברת לי, אני מאמין לך בגלל שהעברית זה כמו הידע שלך בכלכלה-שווה לכלום.
יש מצב אתה מביא לי מעודכן כזה?
אבל בבקשה שהפעם זה יהיה מפורט איך היא עשתה את החישוב.

אתה יודע לאן אתה יכול לדחוף את היפות נפש שלך
לאורך כל ההיסטוריה רפורמה תמיד נגמרה בעליית מחירים
פרט למקרה אחד בודד וזה בחבילות של הפלאפונים

אתה יכול להמשיך עם הדמגוגיה בשקל ואני כבר רואה שחברי הפורום מאסו מלענות לך, לפעמים לא נעים שאומרים לך את האמת בפנים אז אתה זורק קצת קללות וכל מיני כאלה כאילו זה יחזק את הטענה שלך, בהצלחה עם השיטה הזאת, לא נראה לי שהצלחת לשכנע פה אף אחד פרט ל... עצמך וחברים שלך זה הבני דודים למען הסר ספק

אנא ממך, הסבר לי כיצד זה לא מוריד את יוקר המחיה?
או שאתה תסביר לי איך זה יוריד את יוקר המחייה, כי בנתיים ב2022 אנחנו נשלם הרבה יותר. אבל זה הירושה של ביבי, והקורונה ושאר הקשקושים
ואל תנתח לי את הרפורמות ואחיזות העיניים של ליברמן, באופן קונקרטי תצביע מה הוזל, מה יוזל ומתי וכמה זה יחסוך לאזרח.

אגב בנתיים ההישג הכי גדול של משרד האוצר (חוץ מ"בלימת" העלאת מחירים שהם בעצמם אחראים לה) זה רפורמה על קווי טלפון. פרט לזה, יוקר המחיה בעלייה והולך להמשיך לעלות.

או שאתה תסביר לי איך זה יוריד את יוקר המחייה, כי בנתיים ב2022 אנחנו נשלם הרבה יותר. אבל זה הירושה של ביבי, והקורונה ושאר הקשקושים
ואל תנתח לי את הרפורמות ואחיזות העיניים של ליברמן, באופן קונקרטי תצביע מה הוזל, מה יוזל ומתי וכמה זה יחסוך לאזרח.

אגב בנתיים ההישג הכי גדול של משרד האוצר (חוץ מ"בלימת" העלאת מחירים שהם בעצמם אחראים לה) זה רפורמה על קווי טלפון. פרט לזה, יוקר המחיה בעלייה והולך להמשיך לעלות.
אז בעצם אתה רוצה שנתעלם מכל החורבן שביבי גרם במשך 12 שנה ואתה חושב שניתן לתקן את זה תוך יום/יומיים או אפילו 7וחצי חודשים?
סבבה.
אני אענה לך על כל מה שתרצה, ברגע שתסביר לי מדוע אתה ממשיך להתעלם מכל החרא שביבי עשה.
אגב רפורמה זה לא מילה בעברית

לפני שבת כתבת משהו שגרם לי להתפקע מצחוק כי הגמל לא רואה את הדבשת ואם לא הבנת זה בסדר...
הגמל לא רואה את הדבשת
upload_2022-2-5_21-52-13.png

אתה אוהב להיות מושפל?

בוא תסביר לי, אני מחכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית