הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שוב סגר?

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
או שאתה תסביר לי איך זה יוריד את יוקר המחייה, כי בנתיים ב2022 אנחנו נשלם הרבה יותר. אבל זה הירושה של ביבי, והקורונה ושאר הקשקושים
ואל תנתח לי את הרפורמות ואחיזות העיניים של ליברמן, באופן קונקרטי תצביע מה הוזל, מה יוזל ומתי וכמה זה יחסוך לאזרח.

אגב בנתיים ההישג הכי גדול של משרד האוצר (חוץ מ"בלימת" העלאת מחירים שהם בעצמם אחראים לה) זה רפורמה על קווי טלפון. פרט לזה, יוקר המחיה בעלייה והולך להמשיך לעלות.
הבנתי אותך, אתה צודק, אני טועה, ערב טוב.

מקורה של המילה "רפורמה" במילה האנגלית reform
זה לא מילה בעברית נקודה.
אתה משפיל את עצמך מלבד, אתה לא צריך אותי במיוחד בשביל זה
גבר, אתה חייב להפסיק להשפיל את עצמך זה כבר נהיה פאתטי.
אז בעצם לקחנו מילה באנגלית והפכנו אותה למילה בעברית. גם אינטרנט הינה מילה שלקחנו מהאנגלית עד שהמציאו לה מילה עברית.
עזוב את זה, בוא נדבר על משהו באמת חשוב. אתה עדיין חושב שקורונה זה שקר והחיסון נועד להחדיר לנו צ'יפים?

הבנתי אותך, אתה צודק, אני טועה, ערב טוב.
לא רק אתה, אלא כולם טועים אלא אם הם ביביסטים, חרדים או מצביעי הציונות הדתית. בעצם כל מי שלא תומך בביבי טועה.

הדבר הראשון הנכון שאמרת ואולי גם השני
אנערף לבזבז מזמני כדי לענות לדמגוגיה שלך זה השפלה ללא ספק
אני לא חושב אני אומר מה שאני יודע
אתה דמגוג בשקל וחצי שנהנה מפרובקציות, אני לא אתפלא אם אתה אמיר חצרוני מאחורי המקלדת

הדבר הראשון הנכון שאמרת ואולי גם השני
אנערף לבזבז מזמני כדי לענות לדמגוגיה שלך זה השפלה ללא ספק
אני לא חושב אני אומר מה שאני יודע
אתה דמגוג בשקל וחצי שנהנה מפרובקציות, אני לא אתפלא אם אתה אמיר חצרוני מאחורי המקלדת
אהבתי שציטטת מילה אחת, זה מקסים.

אשמח להסבר מה קרה פה עם חוק האזרחות והצבעת אי אמון
כל מפלגות השמאל והערבים לא רצו להעביר את זה מן הסתם, טיבי הציע להפוך את ההצבעה להצבעת אי אמון מה שלא קרה. ההצבעה עברה. החוק הזה הוא טיפה בים לעומת הנזק של חוק איחוד משפחות.
כמובן נלחמים להורדת יוקר המחייה, רפורמות וסינגפור
באישור האוצר: ביטוחי החובה לכלי רכב מתייקרים ב־5% - זו הסיבה

כל מפלגות השמאל והערבים לא רצו להעביר את זה מן הסתם, טיבי הציע להפוך את ההצבעה להצבעת אי אמון מה שלא קרה. ההצבעה עברה. החוק הזה הוא טיפה בים לעומת הנזק של חוק איחוד משפחות.
כמובן נלחמים להורדת יוקר המחייה, רפורמות וסינגפור
באישור האוצר: ביטוחי החובה לכלי רכב מתייקרים ב־5% - זו הסיבה
אתה מדבר על חוק איחוד המשפחות שמפלגות הביביסטים הפילו כיוון שהינם אנטי ציונים?
מפלגות השמאל=חרדים, ליכוד,הפשיזם הציוני, מרצ?
טיבי התעצבן על החוק ולא רצה שיעבור לכן הפך את זה להצבעת אי אמון. החוק עבר בקריאה ראשונה[יש 2 גרסאות].

הוא שינה את זה לחוק אי אמון , זה אומר שאם החוק עובר זה אי אמון או אם זה לא עובר זה אי אמון ?
ופועל מזה אומר אי אמון ? אם לטובת האי אימון יש רוב מזה משפיע?

הוא שינה את זה לחוק אי אמון , זה אומר שאם החוק עובר זה אי אמון או אם זה לא עובר זה אי אמון ?
ופועל מזה אומר אי אמון ? אם לטובת האי אימון יש רוב מזה משפיע?
הצעת אי-אמון – ויקיפדיה

החוק עבר, אין קשר בין הצבעת אי אמון לחוק אשר הצביעו עליו(או כל חוק אשר מצביעים עליו). הצבעת אי אמון הינה הצבעה אחרת.

FLLVCiIXMAU5F-M

לכל הנשמות הטובות פה שיללו כל יוקר המחיה, אז תכירו ככה נראית ממשלה שעובדת בשבילכם.

לכל הנשמות הטובות פה שיללו כל יוקר המחיה, אז תכירו ככה נראית ממשלה שעובדת בשבילכם.
ככה נראת ממשלה שחוששת מלחץ ציבורי ויוצאת בצעדים פופליסטיים, היא לא עובדת בשבילנו והיא לא הורידה את יוקר המחיה, היא בסך הכל גלגלה אותו עם ריבית לילדים ולנכדים שלנו

ממשלה שעובדת בשבילכם.
אירוני להגיד על ממשלה אחת המנופחות בהיסטוריה, עם עשרות סגני שרים חסרי תועלות שמוצצים כספי מיסים, נורווגים, שיפוצי לשכות מיותרות ועוד אין סוף בזבוזי כספים וג'ובים תמורת שתיקה "עובדת בשבילכם"

אף אחד לא עובד בשבילך, בטח שלא פוליטקאים (כן, מכל הקשת הפוליטית) ובטח שלא הממשלה הזו.

בקשר לתכנית, פופוליזם זול שבמקרה הטוב אולי ימתן את הנזק בכיס אחריי העלאת המחירים האחרונה וגם זה בספק גדול. לקחו 4 מיליארד שקל מהכסף שלי ושלך והפנו את זה לתכנית ישראבלוף שאפשר יהיה להתהדר בה בבחירות הקרובות. זה לא מה שיעשה את ההבדל אפילו לא קרוב.

אירוני להגיד על ממשלה אחת המנופחות בהיסטוריה, עם עשרות סגני שרים חסרי תועלות שמוצצים כספי מיסים, נורווגים, שיפוצי לשכות מיותרות ועוד אין סוף בזבוזי כספים וג'ובים תמורת שתיקה "עובדת בשבילכם"

אף אחד לא עובד בשבילך, בטח שלא פוליטקאים (כן, מכל הקשת הפוליטית) ובטח שלא הממשלה הזו.

בקשר לתכנית, פופוליזם זול שבמקרה הטוב אולי ימתן את הנזק בכיס אחריי העלאת המחירים האחרונה וגם זה בספק גדול. לקחו 4 מיליארד שקל מהכסף שלי ושלך והפנו את זה לתכנית ישראבלוף שאפשר יהיה להתהדר בה בבחירות הקרובות. זה לא מה שיעשה את ההבדל אפילו לא קרוב.
למה אתה תמיד טענות שהן שקר?קשה לך עם האמת?
בגלל זה כל רגשי הנחיתות האלו שאתה מרגיש?

נ.ב
היחידים שלוקחים לך את הכסף זה החרדים-לא עובדים ורק מוצצים כסף.

למה אתה תמיד טענות שהן שקר?קשה לך עם האמת?
בגלל זה כל רגשי הנחיתות האלו שאתה מרגיש?

נ.ב
היחידים שלוקחים לך את הכסף זה החרדים-לא עובדים ורק מוצצים כסף.
אתה אבוד, באיזשהו אופן אני אפילו מרחם עליך

דבריך על גבול ההסתה
בוודאי שבוודאי שדבריך מכללים וכלל לא מכבדים ומורדים את רמת השיח כאן.
האם הבעת את אותו דבר כאשר הרה"מ לשעבר קרא למפגינים מפיצי מחלות?
האם הינך מגיב באותה צורה כאשר חרדים צורחים לכל אדם שני "אנטישמי"?
אם התשובה היא לא, אז די לבלבל לי את המח.
נ.ב
50% מהם לא עובדים, אז מה ההסתה פה?
מילא, למה אתה מתעלם משאר הדברים שכתבתי?
מתי אתה הולך להביא לי חישוב חדש משוקלל כמה יוצא לכל משפחה?או שאף ליצן עוד לא עשה את החישוב הזה?
אתה אבוד, באיזשהו אופן אני אפילו מרחם עליך
שוב אתה משקר, חאלס.

עובדת בשבילכם
חד פעמי שתייה קלה דלק כסף לבני דודים
ועובדת בשבילכם עלק
זה לא היה מפגינים זה היה מסיבת טבע על מה אתה מדבר חבורה של מסוממים מה שהלך שם לא הפגנה ולא נעליים
ושיש הפגנה לגיטימית מול בית של נוכל כזה או אחר בממשלה ישר באה משטרה ומפנה וההפגנה לא חוקית ומה לא
אחרי שלקחת 53 מליארד בשביל לשחד את הבני דודים בשביל הכסא לקחת עוד 4 כדי לתת בחזרה זה חתיכת בדיחה
הבנו שאתה רק לא ביבי וחי על פרובוקציות ושיח רדוד, התרגלנו אליך... אבל הממשלה הנוכחית נוראית, פופוליזם בשקל וחצי והם לא עובדים בשבילך הם עובדים בשביל הכסא

עודף של 18 מיליארד שקל בינואר: הגירעון ממשיך להתכווץ - 3.3% מהתוצר

טוב לראות אחרי שביבי עשק את הכספים מקופת המדינה במהלך 4 מערכות בחירות שבהן הושפל שוק על ירך+זרק כסף לכל העולם ואחותו בקורונה, הממשלה הנוכחית מטפלת בקופת המדינה ומראה ל"מר כלכלה" איך באמת מנהלים כלכלה.

הממשלה הנוכחית>>>>>>>>>>>>>>>>>ממשלות ביבי במשך 12שנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית