הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Power clean טכניקה

• פותח/ת השרשור
לפעם ראשונה זה ממש טוב, אבל קטונתי לא ביצעתי את התרגיל.

@frozen
ברור שתירגלתי אותו קצת לפני אבל לא ממש הכנסתי אותו לתוכנית בתור סטים
תודה לכולם אשמח למקצוענים פה שיתנו מילה מה אפשר לתקן

פאוורקלין זה ממש לא המומחיות שלי.

נראה שאתה מנסה להרים את המוט למעלה ולא להיכנס באמת מתחת למוט, וזה מתבטא בכך שהמוט לא עולה בקו ישר.

למיטב ידעתי צריך להתחיל ממוט ריק ולעבוד עם מאמן, גם אם תמצא את הסרטונים המושלמים, יהיה קשה בלי מאמן. זה תרגיל מאוד טכני, דרוש זוג עיניים מקצועי לבקר כל סטיה, והבנה עמוקה איך זה צריך להיראות.

אבל בתור להרים משקולת מהרצפה לכתפיים, זה היה בסדר.

עמידה קצת יותר רחבה משל דדליפט או אותו הדבר ?
עמידה ברוחב סקוואט. (של HB).

-יש לך את רוחב העמידה שבו אתה מושך.
-ואת רוחב העמידה שבו אתה מקבל. (רוחב סקוואט).

בחלק של ה-'בלוק' (כשאתה מסובב מרפקים ומכופף ברכיים כדי לאבד גובה) אתה אמור לעבור לרוחב עמידה של סקוואט. (נכון שזה פאוור, ולא קלין 'נמוך', אז תופסים מעל פרלל - אבל עדיין יש לך חצי-סקוואט לעשות).

בדרך כלל רוחב העמידה של הסקוואט גדול מרוחב העמידה של המשיכה, וזה אומר שבבלוק (שאמור - אתה עובר בן מרוחב רגליים של משיכה לרוחב רגליים של סקוואט) יש 'פתיחת רגליים'. (ואם יש לך נעלי הרמת משקולות, עם עקב קשיח, ואתה על פלטפורמה הולמת - שומעים את זה).

מכיוון שאין את הקטע האגרסיבי הזה של פתיחת רגליים, מאמן יכול להגיד לך: "אני רוצה לראות (או לשמוע) בלוק", או אם הוא רוסי: "איפה פיצוץ?"

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עמידה ברוחב סקוואט. (של HB).

-יש לך את רוחב העמידה שבו אתה מושך.
-ואת רוחב העמידה שבו אתה מקבל. (רוחב סקוואט).

בחלק של ה-'בלוק' (כשאתה מסובב מרפקים ומכופף ברכיים כדי לאבד גובה) אתה אמור לעבור לרוחב עמידה של סקוואט. (נכון שזה פאוור, ולא קלין 'נמוך', אז תופסים מעל פרלל - אבל עדיין יש לך חצי-סקוואט לעשות).

בדרך כלל רוחב העמידה של הסקוואט גדול מרוחב העמידה של המשיכה, וזה אומר שבבלוק (שאמור - אתה עובר בן מרוחב רגליים של משיכה לרוחב רגליים של סקוואט) יש 'פתיחת רגליים'. (ואם יש לך נעלי הרמת משקולות, עם עקב קשיח, ואתה על פלטפורמה הולמת - שומעים את זה).

מכיוון שאין את הקטע האגרסיבי הזה של פתיחת רגליים, מאמן יכול להגיד לך: "אני רוצה לראות (או לשמוע) בלוק", או אם הוא רוסי: "איפה פיצוץ?"
הבנתי
מה שאלחנן פה אומר שגם המוט לא זז בקו ישר
לפי הסרטון הנל

(אני לא אומר שזה הסרטון האולטימטיבי ללמידה )
הוא טוען שבגלל שהמשקל נמוך יחסית למה שהוא יכול להרים פווארקלין אז המוט לא יילך בקו ישר לגמרי אבל הוא יינסה כמה שיותר.

אשמח לדעת אם חוץ מזה אפשר איכשהו לקרוא למה שביצעתי בסרטון פוואר קלין ?

ושאלה קטנה - יש אפשרות בכלל לתרגל תרגיל שכשזה עם מוט ריק כי זה מרגיש שזה כמעט בלתי אפשרי ללא משקל

ברור שתירגלתי אותו קצת לפני אבל לא ממש הכנסתי אותו לתוכנית בתור סטים
תודה לכולם אשמח למקצוענים פה שיתנו מילה מה אפשר לתקן
אתה מתחיל זקוף מידי כלומר כתף ממש מעל המוט, לא אידאלי בעיני בשבילך ונסה לתפוס עם טוסיק אחורה במקום ברכיים קדימה.

סה"כ ציפיתי לראות משהו מחריד וזה הפתיע לטובה, יש קצת שיופים אבל כאקססורי לכוח זה לא רע בכלל

• פותח/ת השרשור
אתה מתחיל זקוף מידי כלומר כתף ממש מעל המוט, לא אידאלי בעיני בשבילך ונסה לתפוס עם טוסיק אחורה במקום ברכיים קדימה.

סה"כ ציפיתי לראות משהו מחריד וזה הפתיע לטובה, יש קצת שיופים אבל כאקססורי לכוח זה לא רע בכלל
מבחינת נוחות ותחושבת בטחון מרגיש לי שדווקא זאת פוזיציה די נוחה בשבילי קטונתי אבל פעם הבאה איישם מה שאתה אומר ( רק מציין שהרגליים שלי מאוד קצרות ביחס לפלג גוף עליון )

אשמח לדעת אם היית קורא לזה באמת "פווארקלין" אלחנן קצת הלחיץ אותי חחח וקטונתי ממנו כמישהו שהמקצוע שלו זה הנפות אשמח להרגעה קטנה
אני חוזר למדתי את הטכניקה די לבד.
יותר מאשמח לדעת מה אפשר לשפר...

ממדריכים שראיתי לא כולם מסבירים על לבצע את הקפיצה הקטנה כמו שדיסוננט מסביר

אני אסביר בעקרון מה ביצעתי

-מיקום של רגליים כמו דדליפט טיפה יותר רחב רגליים פונות החוצה, וירידה יותר נמוכה מסקוואט לצורך ההתפוצצות
-עליה עם גב ישר כמובן ברגע שאני עובר את גובה הברכיים אני מנתק את העקבים מהרצפה לצורך תנופה מכניס את התחת ומושך את המוט עם השראגס ולאחר מכן נכנס אל מתחת למוט

בעיות שהרגשתי על עצמי - פרקי כף היד שלי כנראה לא גמישים צריך לעבוד עליהם היו חזרות שקצת כאב לי אם לא ממש...

-המוט לא זז בקו ישר לאורך כל התרגיל... אולי בגלל שזה משקל יחסית קל ?

הבנתי
מה שאלחנן פה אומר שגם המוט לא זז בקו ישר
לפי הסרטון הנל

(אני לא אומר שזה הסרטון האולטימטיבי ללמידה )
הוא טוען שבגלל שהמשקל נמוך יחסית למה שהוא יכול להרים פווארקלין אז המוט לא יילך בקו ישר לגמרי אבל הוא יינסה כמה שיותר.

אשמח לדעת אם חוץ מזה אפשר איכשהו לקרוא למה שביצעתי בסרטון פוואר קלין ?

ושאלה קטנה - יש אפשרות בכלל לתרגל תרגיל שכשזה עם מוט ריק כי זה מרגיש שזה כמעט בלתי אפשרי ללא משקל

מכיוון שאין פתיחת רגליים (שים לב: לא אמרתי - "קפיצה"!), אפשר אולי לקרוא לזה "מאסל קלין" (אם כי יש מי שיגדיר שבשביל שזה יהיה מאסל קלין "באמת" - צריך לקבל את המוט ברגל ישרה), אבל בסופו של דבר זה סתם ז'רגון. (אם זה מעניין אותך: מאסל קלין אמור להיות "אקסטרה קשה" מבחינת המשיכה - כי מכיוון שאתה לא יורד למטה בבלוק (מה שבסרטון הם קוראים לו: "Catch Position") - יש לך יותר גבוה למשוך).

בכ"א, כמו שמייק אמר - זה לא קטסטרופלי, ואתה גם בסך הכל משתמש בפאוור קלין כאקססורי (לא קראתי את Practice Programming for Strength Training, אבל אני משער שהוא נמצא בטקסס כדי להוות "דדליפט קל", או לאמן Power), ובקונטקסט הזה, אולי אפשר להיות פחות דקדקניים...

*תמיד יש על מה לעבוד: אם בא לך לעבוד על זה כי סתם מעניין אותך להיות טוב יותר בפאוור קלין, או בקלין - קח מאמן.

*אם זה סתם אקססורי - כל עוד אתה יחסית "בכיוון", אז אולי בונטקסט הזה זה "טוב מספיק"; העיקר שהוא משיג את הפואנטה שלו.

-----

לגבי "קו ישר":

המשיכה של הקלין היא לא דדליפט קונבנציונלי + קפיצה.

-דדליפט מנסה להביא את המוט בדרך הכי יעילה (זו שמאפשרת לך להרים מקסימום משקל) עד ל-"נעילה".

-המשיכה של הקלין נועדה להביא אותך בצורה יעילה לפוזיציה שממנה "משגרים" את המוט (בסרטון הוא קרא לזה: "Jumping Position"), וזו לאו דווקא הצורה הכי יעילה לעשות 'דדליפט'.

-דדליפט קונבנציונלי מתחיל עם טוסיק גבוה, וכבר מההתחלה אתה רוצה "לפתוח את הגב".

-משיכת קלין מתחיל עם טוסיק נמוך יותר, ועד שהמוט מגיע לברך - הזווית של הגב שלך ביחס לרצפה *לא* משתנה! ובחלק הזה (המשיכה עד לגובה ברך) המוט באמת עולה בקו ישר.

-אבל מגובה הברך, ועד ל-"Jumping Position" התנועה היא מורכבת יותר (וגם יש כמה אסכולות איך להגיע לשם), וזה יהיה קצת שקר לומר שהמוט שם עולה בקו ישר. מה שכן אפשר לומר תמיד זה שמההתחל, ועד ל-"Jumping Position" - הכתפיים שלך אמורות להשאר מעל למוט, או אפילו מעבר לו. (קיו מקובל בסטאפ זה: "לפתוח מרפקים" - כלומר: מרפקים פונים החוצה, לצדדים, כאשר הרעיון הוא באמת להיות מעל, או מעבר למוט).

----

*כל-כך הרבה סיבוך בשביל תכנית שאמורה לפתח "כוח כללי" באמצעות "תנועות פשוטות ואפקטיביות"... מעניין אם לפאוור קלין לא הייתה כזו "הילה קלאסית", או ריפטו לא היה כזה אגו או ראש בקיר... ברטרוספקטיבה הוא היה מחליף את הפאוור קלין בדד (קל יותר) עם עצירה מתחת לברך, או סנאטץ' פולס גבוהים מתלייה, או רחמנא לצלן ג'אמפ-שראגס בטראפ בר).
מבחינת נוחות ותחושבת בטחון מרגיש לי שדווקא זאת פוזיציה די נוחה בשבילי קטונתי אבל פעם הבאה איישם מה שאתה אומר ( רק מציין שהרגליים שלי מאוד קצרות ביחס לפלג גוף עליון )

אשמח לדעת אם היית קורא לזה באמת "פווארקלין" אלחנן קצת הלחיץ אותי חחח וקטונתי ממנו כמישהו שהמקצוע שלו זה הנפות אשמח להרגעה קטנה
אני חוזר למדתי את הטכניקה די לבד.
יותר מאשמח לדעת מה אפשר לשפר...

ממדריכים שראיתי לא כולם מסבירים על לבצע את הקפיצה הקטנה כמו שדיסוננט מסביר

אני אסביר בעקרון מה ביצעתי

-מיקום של רגליים כמו דדליפט טיפה יותר רחב רגליים פונות החוצה, וירידה יותר נמוכה מסקוואט לצורך ההתפוצצות
-עליה עם גב ישר כמובן ברגע שאני עובר את גובה הברכיים אני מנתק את העקבים מהרצפה לצורך תנופה מכניס את התחת ומושך את המוט עם השראגס ולאחר מכן נכנס אל מתחת למוט

בעיות שהרגשתי על עצמי - פרקי כף היד שלי כנראה לא גמישים צריך לעבוד עליהם היו חזרות שקצת כאב לי אם לא ממש...

-המוט לא זז בקו ישר לאורך כל התרגיל... אולי בגלל שזה משקל יחסית קל ?
אתה בשום פנים ואופן לא "מנתק עקבים איך שעברת את גובה הברכיים".

בין החלק שבו המוט עבר את הברכיים, ועד ל-"Jumping Position" (שממנו יש פשיטה של הרגליים, עלייה על התאומים והרמת טרפזים) יש לך "Transition" (שלזה אני מניח שאתה קורא - "להכניס את התחת", ואם תקשיב בסרטון - הוא קורץ שם על שליחה של ברכיים קדימה כדי להגיע לפוזיציה).

שוב - איך מגיעים מגובה הברך ועד לנק' שממנה מתפוצצים, ועבורה כולנו התכנסנו - יש כמה אסכולות (מעניין אותך לעבוד על השלבים כמו שצריך? - קח מאמן!) אבל עד אז - עקבים על הרצפה!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מכיוון שאין פתיחת רגליים (שים לב: לא אמרתי - "קפיצה"!), אפשר אולי לקרוא לזה "מאסל קלין" (אם כי יש מי שיגדיר שבשביל שזה יהיה מאסל קלין "באמת" - צריך לקבל את המוט ברגל ישרה), אבל בסופו של דבר זה סתם ז'רגון. (אם זה מעניין אותך: מאסל קלין אמור להיות "אקסטרה קשה" מבחינת המשיכה - כי מכיוון שאתה לא יורד למטה בבלוק (מה שבסרטון הם קוראים לו: "Catch Position") - יש לך יותר גבוה למשוך).

בכ"א, כמו שמייק אמר - זה לא קטסטרופלי, ואתה גם בסך הכל משתמש בפאוור קלין כאקססורי (לא קראתי את Practice Programming for Strength Training, אבל אני משער שהוא נמצא בטקסס כדי להיות "דדליפט קל", או לאמן Power), ובקונטקסט הזה, אולי אפשר להיות פתוח דקדקניים...

*תמיד יש על מה לעבוד: אם בא לך לעבוד על זה כי סתם מעניין אותך להיות טוב יותר בפאוור קלין, או בקלין - קח מאמן.

*אם זה סתם אקססורי - כל עוד אתה יחסית "בכיוון", אז אולי זה בקונטקסט הזה זה "טוב מספיק"; העיקר שהוא משיג את הפואנטה שלו.

-----

לגבי "קו ישר":

המשיכה של הקלין היא לא דדליפט קונבנציונלי + קפיצה.

-דדליפט מנסה להביא את המוט בדרך הכי יעילה (זו שמאפשרת לך להרים מקסימום משקל) עד ל-"נעילה".

-המשיכה של הקלין נועדה להביא אותך בצורה יעילה לפוזיציה שממנה "משגרים" את המוט (בסרטון הוא קרא לזה: "Jumping Position"), וזו לאו דווקא בצורה הכי יעילה לעשות 'דדליפט'.

-דדליפט קונבנציונלי מתחיל עם טוסיק גבוה, וכבר מההתחלה אתה רוצה "לפתוח את הגב".

-משיכת קלין מתחיל עם טוסיק נמוך יותר, ועד שהמוט מגיע לברך - הזווית של הגב שלך ביחס לרצפה *לא* משתנה! ובחלק הזה (המשיכה עד לגובה ברך) המוט באמת עולה בקו ישר.

-אבל מגובה הברך, ועד ל-"Jumping Position" התנועה היא מורכבת יותר (וגם יש כמה אסכולות איך להגיע לשם), וזה יהיה קצת שקר לומר שהמוט שם עולה בקו ישר. מה שכן אפשר לומר תמיד זה שמההתחל, ועד ל-"Jumping Position" - הכתפיים שלך אמורות להשאר מעל למוט, או מעבר לו. (קיו מקובל בסטאפ זה: "לפתוח מרפקים" - כלומר: מרפקים פונים החוצה, לצדדים, כאשר הרעיון הוא באמת להיות מעל, או מעבר למוט).

----

*כל-כך הרבה סיבוך בשביל תכנית שאמורה לפתח "כוח כללי" באמצעות "תנועות פשוטות ואפקטיביות"... מעניין אם לפאוור קלין לא הייתה כזו "הילה קלאסית", או ריפטו לא היה כזה אגו או ראש בקיר... ברטרוספקטיבה הוא היה מחליף את הפאוור קלין בדד (קל יותר) עם עצירה מתחת לברך, או סנאטץ' פולס גבוהים מתלייה, או רחמנא לצלן ג'אמפ-שראגס בטראפ בר).

אתה בשום פנים ואופן לא "מנתק עקבים עשר איך שעברת את גובה הברכיים".

בין החלק שבו המוט עבר את הברכיים, ועד ל-"Jumping Position" (שממנו יש פשיטה של הרגליים, עלייה על התאומים והרמת טרפזים) יש לך "Transition" (שלזה אני מניח שאתה קורא - "להכניס את התחת", ואם תקשיב בסרטון - הוא קורץ שם על שליחה של ברכיים קדימה כדי להגיע לפוזיציה).

שוב - איך מגיעים מגובה הברך ועד לנק' שממנה מתפוצצים, ועבורה כולנו התכנסנו - יש כמה אסכולות (מעניין אותך לעבוד על השלבים כמו שצריך? - קח מאמן!) אבל עד אז - עקבים על הרצפה!
קודם כל תודה רבה
קראתי הכל והבנתי מעולה
לגבי הדרך שאני רוצה לבצע את הפווארקלין היא לא "מספיק טוב" גם אם זה אקססוריס אני רוצה שזה יהיה מושלם זה תרגיל שאני ממש נהנה לבצע אותו אפילו שאני לא מבצע אותו מושלם
לגבי מאמן אני אשמח ללכת למאמן אם יש דבר כזה מאמן לוויט ליפטינג באזור הדרום

• פותח/ת השרשור
תודה חברה !
שאלה של טירון
הטרפזים של תפוסים האם זה מעיד שביצעתי את התרגיל בצורה טובה בכל מה שנוגע למשיכה ?
השאלה במרכזיץ בעצם האם הם אמורים לעבוד ברמה כזאת

תודה חברה !
שאלה של טירון
הטרפזים של תפוסים האם זה מעיד שביצעתי את התרגיל בצורה טובה בכל מה שנוגע למשיכה ?
השאלה במרכזיץ בעצם האם הם אמורים לעבוד ברמה כזאת
זה אומר שהם עובדים וזה תקין, זה לא אינדיקציה לקלין טוב או לא טוב

• פותח/ת השרשור
זה אומר שהם עובדים וזה תקין, זה לא אינדיקציה לקלין טוב או לא טוב

עשיתי היום.אקססוריז ואמרתי ננצל גם שזה אימון יחסית קצר ולא עצים לתירגול הטכניקה פשוט הייתי בחדכ שעתיים שלמות מתרגל עם מוט ריק
ולבסוף בשביל הסרטון הוספתי 2 פלטות של 20 כי פשוט זה מרגיש יוץר.טבעי לבצע את זה טוב עם משקל
אניר ק אציין שהמשקל הזה יחסית מאוד קל לי זה לא פוגע לי בהתאוששות

הערות שיכולות לבוא מהסרטון
- בבלוק כמו שדיססוננט אמר שלחתי את הרגליים שלי בסוג של קפיצה אחורה באחת החזרות שם אני מודע לזה שזה לא תקין ואשמח להמלצות איך אוכל להפסיק לעשות את זה תירגול כלשהו..
-ברוב החזרות אני שולח ברכיים קדימה משום מה גם על זה אני צריך לעבוד.
-בפוזיציה ההתחלתית אני יורד מאוד נמוך מכייון שצריך לראות אותי במציאות כדי להבין שזה המצב האוםטימלי בשבילי

יותר אשמח לביקורות והאם זה יותר טוב מהפעם הקודמת

עשיתי היום.אקססוריז ואמרתי ננצל גם שזה אימון יחסית קצר ולא עצים לתירגול הטכניקה פשוט הייתי בחדכ שעתיים שלמות מתרגל עם מוט ריק
ולבסוף בשביל הסרטון הוספתי 2 פלטות של 20 כי פשוט זה מרגיש יוץר.טבעי לבצע את זה טוב עם משקל
אניר ק אציין שהמשקל הזה יחסית מאוד קל לי זה לא פוגע לי בהתאוששות

הערות שיכולות לבוא מהסרטון
- בבלוק כמו שדיססוננט אמר שלחתי את הרגליים שלי בסוג של קפיצה אחורה באחת החזרות שם אני מודע לזה שזה לא תקין ואשמח להמלצות איך אוכל להפסיק לעשות את זה תירגול כלשהו..
-ברוב החזרות אני שולח ברכיים קדימה משום מה גם על זה אני צריך לעבוד.
-בפוזיציה ההתחלתית אני יורד מאוד נמוך מכייון שצריך לראות אותי במציאות כדי להבין שזה המצב האוםטימלי בשבילי

יותר אשמח לביקורות והאם זה יותר טוב מהפעם הקודמת

קודם כל: Paralysis by Analysis.
נראה לי שהוצפת בכל-כך הרבה מידע, שכבר לא ברור לך מה נכון, ומה לא.

*קפיצה אחורה: אם התכוונת ל"רגלי חמור" (כאילו אתה בא לבעוט לעצמך בטוסיק) - נסה לצמצם את זה. אתה אפילו לא חייב לקפוץ בכלל.

*ברכיים קדימה: אם כוונתך היא למעבר ל-'Jumping Position' - אז הדרך לשם עוברת דרך שליחה של רגליים קדימה; אם התכוונת לבלוק - אז פתיחת הרגליים אמורה לעזור לך לשלוח ברכיים פחות. (כמו שבסקוואט בעמידה צרה יחסית שולחים קדימה ברכיים יותר מאשר בסקוואט בעמידה רחבה יותר).

*"יורד יותר מדי למטה בסטארט" - זה לא מה שאני רואה. (הסטארט של הקלין הוא עם טוסיק נמוך יותר מזה של הדדליפט!)

*מציאת שיבושים, ואיפה הם התחילו (לפעמים אתה רואה שיבוש במקום אחד - אבל זה כבר התחיל קודם משיבוש אחר), והתאמת פתרונות (בין אם זה תיקונים תנועתיים, הצעת קיואים לחשוב עליהם, או אימון של פרמטרים לשיפור / דפוסי תנועה לתיקון דרך תרגילים ייעודיים ממש) - זו כבר עבודה של מאמן.

*בכניסה של 2:44. שמעת את הבלוק? 😃
לדעתי כל-כך הופתעת מכמה שזה טס לך, שלרגע שכחתי להיות קשיח כשאתה תופס. (ועדיין - נסה לפתוח קצת רגליים. יש אנשים שהמשיכה שלהם, והבלוק שלהם הוא במקרה אותו רוחב... אבל לפי הסקוואט שם - לא נראה לי שאתה אחד מהם).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל: Paralysis by Analysis.
נראה לי שהוצפת בכל-כך הרבה מידע, שכבר לא ברור לך מה נכון, ומה לא.

*קפיצה אחורה: אם התכוונת ל"רגלי חמור" (כאילו אתה בא לבעוט לעצמך בטוסיק) - נסה לצמצם את זה. אתה אפילו לא חייב לקפוץ בכלל.

*ברכיים קדימה: אם כוונתך היא למעבר ל-'Jumping Position' - אז הדרך לשם עוברת דרך שליחה של רגליים קדימה; אם התכוונת לבלוק - אז פתיחת הרגליים אמורה לעזור לך לשלוח ברכיים פחות. (כמו שבסקוואט בעמידה צרה יחסית שולחים קדימה ברכיים יותר מאשר בסקוואט בעמידה רחבה יותר).

*"יורד יותר מדי למטה בסטארט" - זה לא מה שאני רואה. (הסטארט של הקלין הוא עם טוסיק נמוך יותר מזה של הדדליפט!)

*מציאת שיבושים, ואיפה הם התחילו (לפעמים אתה רואה שיבוש במקום אחד - אבל זה כבר התחיל קודם משיבוש אחר), והתאמת פתרונות (בין אם זה תיקונים תנועתיים, הצעת קיואים לחשוב עליהם, או אימון של פרמטרים לשיפור / דפוסי תנועה לתיקון דרך תרגילים ייעודיים ממש) - זו כבר עבודה של מאמן.

*בכניסה של 2:44. שמעת את הבלוק? 😃
לדעתי כל-כך הופתעת מכמה שזה טס לך, שלרגע שכחתי להיות קשיח כשאתה תופס. (ועדיין - נסה לפתוח קצת רגליים. יש אנשים שהמשיכה שלהם, והבלוק שלהם הוא במקרה אותו רוחב... אבל לפי הסקוואט שם - לא נראה לי שאתה אחד מהם).

קודם כל תודה רבה לך על התגובות המפורטות אחי לא מובן מאליו בכלל.

כן התכוונתי לרגליי חמור אניממנסה לצמצם את זה אבל כאילו זה בא לי בטבעי וזה מטריף אותי לעפמים יוצא לי כמו שצריך ולפעמים לא בגלל זה שאלתי אם יש איזה תרגיל ייעודי שיכול לעזור לי לתקן את זה.

לגבי הברכיים קדימה כן התכוונתי לאחרי הבלוק שהמוט כבר על הכתפיים שהברכיים שלי כאילו קורסות קדימה במקום שהתחת יהיה אחורה כמו בפרונט סקוואט לגבי הפתיחה שזה יכול לעזור קיבלתי אני איישם את זה.

האמת שהרגשתי הבחזרה הזאת שהיה לי מאוד טוב אבל זה היה קלין אחרי הכל..
אני אצלם את הסקוואט שלי פעם הבאה
הסקוואט שלי הוא צר יחסית ואני מה שנקרא "סאק טאצ דה פלור" ביצים ברצפה

שוב אח תודה רבה אם יש לך מאמן וואיט ליפטינג בדרום אשמח לשם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית