הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Power clean טכניקה

קודם כל תודה רבה לך על התגובות המפורטות אחי לא מובן מאליו בכלל.

כן התכוונתי לרגליי חמור אניממנסה לצמצם את זה אבל כאילו זה בא לי בטבעי וזה מטריף אותי לעפמים יוצא לי כמו שצריך ולפעמים לא בגלל זה שאלתי אם יש איזה תרגיל ייעודי שיכול לעזור לי לתקן את זה.

לגבי הברכיים קדימה כן התכוונתי לאחרי הבלוק שהמוט כבר על הכתפיים שהברכיים שלי כאילו קורסות קדימה במקום שהתחת יהיה אחורה כמו בפרונט סקוואט לגבי הפתיחה שזה יכול לעזור קיבלתי אני איישם את זה.

האמת שהרגשתי הבחזרה הזאת שהיה לי מאוד טוב אבל זה היה קלין אחרי הכל..
אני אצלם את הסקוואט שלי פעם הבאה
הסקוואט שלי הוא צר יחסית ואני מה שנקרא "סאק טאצ דה פלור" ביצים ברצפה

שוב אח תודה רבה אם יש לך מאמן וואיט ליפטינג בדרום אשמח לשם
בכיף, ובהצלחה!

אציין שאני *לא* מאמן וויטליפטינג (וגם וויטליפטר מאוד חובבני בעצמי), והשתדלתי "להלך על ביצים", עם ידע שהוא די כללי, ודי אוניברסלי.

אני *לא* אוכל לצפות בסרטונים כמו זה שהעלית, ולתת לך טיפים ממוקדים ספציפית עבורך - כי אני לא מוכשר לזה, ועלול לפלוט גם שטויות.

לצערי אין לי מושג לאן להפנות אותך, אבל אולי מייק יידע.

עשיתי היום.אקססוריז ואמרתי ננצל גם שזה אימון יחסית קצר ולא עצים לתירגול הטכניקה פשוט הייתי בחדכ שעתיים שלמות מתרגל עם מוט ריק
ולבסוף בשביל הסרטון הוספתי 2 פלטות של 20 כי פשוט זה מרגיש יוץר.טבעי לבצע את זה טוב עם משקל
אניר ק אציין שהמשקל הזה יחסית מאוד קל לי זה לא פוגע לי בהתאוששות

הערות שיכולות לבוא מהסרטון
- בבלוק כמו שדיססוננט אמר שלחתי את הרגליים שלי בסוג של קפיצה אחורה באחת החזרות שם אני מודע לזה שזה לא תקין ואשמח להמלצות איך אוכל להפסיק לעשות את זה תירגול כלשהו..
-ברוב החזרות אני שולח ברכיים קדימה משום מה גם על זה אני צריך לעבוד.
-בפוזיציה ההתחלתית אני יורד מאוד נמוך מכייון שצריך לראות אותי במציאות כדי להבין שזה המצב האוםטימלי בשבילי

יותר אשמח לביקורות והאם זה יותר טוב מהפעם הקודמת

פירוט הוא לא שם המשחק שמתקנים טכניקה, מתחילים תמיד מהתיקון הכי קריטי ובמקרה שלך זה הטוסיק המאוד מאוד נמוך בסטארט בצורה מוגזמת.
אח"כ אפשר לדבר על להחליק את הרגליים לצדדים בבלוק (בתפיסה של המוט)

• פותח/ת השרשור
זה נראה ממש טוב (לא שאני מבין משהו) איך למדת?
לא זכור לי בדיוק פשוט סתם הייתי מבצע את זה בשביל לראות אם אני יודע בהתחלה בצבא איכשהו הייתי מאלתר אימונים

אבל הרבה מסרטונים גם

בכללי לא בקטע של יהירות אני בן אדם מאוד טכני בפן הפיזי, כל מה שקשור לטכניקות\קורדיאנציה בא לי די בקלות ללמידה ולביצוע.. לא שמה שביצעתי פה הוא מושלם..

המוט עולה לך רחוק מהגוף, ואתה קופץ קדימה כדי לתפוס אותו.

איפה הבעיה מתחילה ואיך מתייחסים אליה? - מאמן.
אתה מגיע שבוע הבא לאיירון?

• פותח/ת השרשור
המוט עולה לך רחוק מהגוף, ואתה קופץ קדימה כדי לתפוס אותו.

איפה הבעיה מתחילה ואיך מתייחסים אליה? - מאמן.
אתה מגיע שבוע הבא לאיירון?
אם איירון זה של מייק אז כן

https://youtube.com/shorts/U15U5aTO4TY?feature=share

הקשבתי לעצות של אנשים פה וניסיתי לממש אותן כולל זוית הצילום

לא מושלם ולא קרוב לפחות עד שבוע הבא שאהיה אצל רוזנר
מה אומרים נראה יותר טוב?
ממ לא, זו בערך הסיבה שבגללה לא לומדים פאוורקלין לבד.

כבר היה לי אחד שהעיד על עצמו שהוא קולט טכניקה מהר. אני מאמן רק 13 שנה ואני לא חושב שבמקרה ההוא הנחתום היה אובייקטיבי לגבי העיסה...

בוא נחכה לאחרי אימון ראשון שבו תעשה קלין ולא פאוורקלין לפני שנצא בהצהרות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית