עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כולם,אומרים תחליט אתה,אבל לא מבין כזה,אין לי אחוזי שומן, גבוה אבל זה זה מעצבן להיות במסה, ובא לי גיון.
אני לא חי את עולם הכושר שאני יודע אם זה מספיק גדול או לא,
חיטוב זה קל, וכל העבודדהה הקשה במסה רואים בחיטוב,תמשיך מסה.. וחיטוב לרובם לא כיף לא חושב שתאהב לגוון
חיטוב זה קל, וכל העבודדהה הקשה במסה רואים בחיטוב,
אני מרוצה מהמראה, תמיד אני רוצה עוד ועוד, אבל זה לא יגמר לעולם.
בהתחלה עשיתי לי יעד ל 75 קילו,אבל התחיל להיות ממש קשה כבר לעלות אני עולה בקושי
עוד לא שמעתי מישהו מתלונן על מסה שנמאס.כולם,אומרים תחליט אתה,אבל לא מבין כזה,אין לי אחוזי שומן, גבוה אבל זה זה מעצבן להיות במסה, ובא לי גיון.
אני לא חי את עולם הכושר שאני יודע אם זה מספיק גדול או לא,
זה באמת תלוי בך, אני מעדיף לשקול עוד 5 ק"ג ולהרים 50 ק"ג יותר על 15% שומן, מאשר להיות 10% שומן ולהרים 50 ק"ג פחות.
לכמה אנשים יש 200 ק"ג בנץ'?classic powerlifter
גדול אני מתאמן קרוב ל10 חודשים,הייתי 64 ועכשו אני תקוע על 72-73 וזז מאוד באטיות, שהעלייה שלי הייתה די מהירה.
עוד לא שמעתי מישהו מתלונן על מסה שנמאס.
זה באמת תלוי בך, אני מעדיף לשקול עוד 5 ק"ג ולהרים 50 ק"ג יותר על 15% שומן, מאשר להיות 10% שומן ולהרים 50 ק"ג פחות.
ֿאני חושב שהראשון מרשים יותר, ולזה הייתי רוצה להשקיע את האנרגיות שלי.
מה מדבר אליך יותר?
מסה זה בהרבה יותר קשה מחיטוב,גם בהרמת משקלים וגם בתזונה
הקטע שאני לא עולה בשומן,ווהעליה שלי מאוד איטית 5 קילו זה יהיה אולי עוד שנתיים שאעלה ולא עכשו.
הכל קשה, אבל במסה אתה יכול לאכול, ולהתאמן שזה כיף.מסה זה בהרבה יותר קשה מחיטוב,גם בהרמת משקלים וגם בתזונה
הקטע שאני לא עולה בשומן,ווהעליה שלי מאוד איטית 5 קילו זה יהיה אולי עוד שנתיים שאעלה ולא עכשו.
ברור שיש.לי אישית, חד משמעית הראשון
מה שכן, חשוב לי לא להיות שמן בדרך.
נגיד 200 קילו בנץ׳, הרבה יותר מרשים לדעתי מק!ובי!ת
power building? יש דבר כזה?
מה??מסה זה בהרבה יותר קשה מחיטוב בהרמת משקלים
זה כבר אינבידואליוגם בתזונה
זה כבר בגלל שהתזונה שלך גרועה. אם העליה שלך איטית אז אתה לא אוכל מספיק, אתה תמיד יכול להעלות יותר במשקל.הקטע שאני לא עולה בשומן,ווהעליה שלי מאוד איטית 5 קילו זה יהיה אולי עוד שנתיים שאעלה ולא עכשו.
כולם,אומרים תחליט אתה,אבל לא מבין כזה,אין לי אחוזי שומן גבוה
התזונה שלי ממש לא גרועה, מקפיד,על ערכים תזונתיים,+חלבוןמה??
זה כבר אינבידואלי
זה כבר בגלל שהתזונה שלך גרועה. אם העליה שלך איטית אז אתה לא אוכל מספיק, אתה תמיד יכול להעלות יותר במשקל.
לסיכום, תשב, תלמד עוד, ותחליט בעצמך מה אתה רוצה. נשמע שאתה מעדיף חיטוב אבל אולי אני טועה, תעשה מה שבא לך, אף אחד לא יכול באמת לייעץ לך בנושא, אין לזה חוקים.