הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוט הדדליפט מתגלגל

יואב אפל

משתמש מתחיל
51
10
נק' מוניטין:
13
51
10
בחדר כושר אין במה לעשות דדליפט.לכן אני נאלץ לעשות על המשטח של המשקולות החופשיות.הבעיה היא שהרבה פעמים צד אחד מתגלגל לכיוון מסויים ככה שהמוט לא ישר וזה הרבה פעמים מפריע לחזרה הראשונה. איך אפשר להתמודד עם זה? לפעמים לוקח כמה דקות לסדר את המוט ככה שלא יזוז
😕

למצוא משטח שלא מתגלגל, זה נדיר אבל יש כאלה
להעמיד בדיוק על נקודות ספציפיות ברצפת גומי

אני נותן למוט להתגלגל ומעמיד את עצמי בקו ישר עם איפה שהמוט נמצא, אני לא מזיז את המוט, אלא את עצמי.
כזה פשוט, ומשום מה אנשים לא מעלים זאת בדעתם.
אני כמובן העלתי בדעתי, אבל בכל זאת מסדר את המוט שיהיה ישר ביחס לרצפה, אני לא פסיכופת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המוט מתגלגל רק מצד אחד
אני נותן למוט להתגלגל ומעמיד את עצמי בקו ישר עם איפה שהמוט נמצא, אני לא מזיז את המוט, אלא את עצמי.

כזה פשוט, ומשום מה אנשים לא מעלים זאת בדעתם.
אני כמובן העלתי בדעתי, אבל בכל זאת מסדר את המוט שיהיה ישר ביחס לרצפה, אני לא פסיכופת.
המוט מתגלגל רק מצד אחד

המוט מתגלגל רק מצד אחד

המוט מתגלגל רק מצד אחד

אם המוט הסתובב מעט ימינה, תזוז ימינה ביחס אחיו ואז גם אתה וגם המוט באלכסון ביחס לרצפה, אבל ביחס למוט את מולו. הבנת?

• פותח/ת השרשור
אם המוט הסתובב מעט ימינה, תזוז ימינה ביחס אחיו ואז גם אתה וגם המוט באלכסון ביחס לרצפה, אבל ביחס למוט את מולו. הבנת?
נראה לי אני אנסה היום
ניסיתי.זה מרגיש קצת מוזר.ניסיתי לחסום את הצד המתגלגל עם קופסא וזה נראה שזה עזר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית