הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LGD-4033 הסבר

GymMasters

משתמש מתחיל
35
5
נק' מוניטין:
2
35
5
טוב אז אחרי שקראתי יותר מדי כבר ניהיה לי סלט ואני מעדיף להתייעץ איתכם פה על הנושא הזה.
הומלץ לי לקחת LGD-4033, הבעיה היא שאני עד הרגע שהמליצו לי עליו פשוט לא הכרתי אותו בכלל!
ולכן אני ממש אשמח אם יש לכם מאמרים ספציפיים/מדריכים/דעות מבוססות על החומר.
ולשאלה השניה האם תיהיה לו השפעה חיובית על מסת שריר וגדילה...?
אני מתייעץ ושואל גם כדי לקבל תשובות וגם כדי להבין בכלל על החומר הזה.
(למען הסר ספק אני לא משתמש בטסט או כל חומר כזה או אחר, ה-LGD הומלץ לי כ"תוסף" תזונה יומי.)
תודה לעונים!

״תוסף תזונה יומי״ זה בטוח לא.
אני אחסוך לך את החקירה לגביי החומר הנ״ל…במידה וכבר החלטת ללכת לעולם הזה תתחיל סייקל ראשון עם טסט׳ בלבד ותראה תוצאות משמעותית יותר טובות.

תצפה לעלייה במסת השריר במידה ותשתמש ב LGD לג׳יט, יחד עם זאת תגיע אגירת נוזלים שהיא חלק משמעותי בעליית משקל שלך.

הכל היה טוב ויפה עד שקראתי את המשפט ״תוסף תזונה יומי״ צר לי אבל אם אחרי ״קריאה וסלט שנוצר לך בראש״ אתה קורא לLGD תוסף תזונה אתה לא קראת כלום ושום דבר.

• פותח/ת השרשור
״תוסף תזונה יומי״ זה בטוח לא.
אני אחסוך לך את החקירה לגביי החומר הנ״ל…במידה וכבר החלטת ללכת לעולם הזה תתחיל סייקל ראשון עם טסט׳ בלבד ותראה תוצאות משמעותית יותר טובות.

תצפה לעלייה במסת השריר במידה ותשתמש ב LGD לג׳יט, יחד עם זאת תגיע אגירת נוזלים שהיא חלק משמעותי בעליית משקל שלך.
כלומר זה כן אפשרי להשתמש רק בו ואמורות להיות תופעות לוואי רציניות מלבד מה שציינת?
הכל היה טוב ויפה עד שקראתי את המשפט ״תוסף תזונה יומי״ צר לי אבל אם אחרי ״קריאה וסלט שנוצר לך בראש״ אתה קורא לLGD תוסף תזונה אתה לא קראת כלום ושום דבר.
צר לי שלא הבנת אותי או שלא קראת נכון את מה שכתבתי...
כתבתי ש"הומלץ לי כתוסף תזונה יומי" לא רשמתי את חוות הדעת שלי האישית, רשמתי את מה שאמרו לי...
כשכותבים הומלץ זה תמיד מגוף שלישי.
והסלט בראש זה שיש כאלה שתמכו ויש כאלה שלא אבל במקביל יש מאמרים שקוטלים את החומר.
לכן באתי להתייעץ פה, אני אשמח שתתן לי את דעתך אחי

כלומר זה כן אפשרי להשתמש רק בו ואמורות להיות תופעות לוואי רציניות מלבד מה שציינת?

להשתמש בטח שאפשר. תופעות לוואי יכולות להתרחש בזמן השימוש (יש עוד תופעות לוואי כמו לחץ דם גבוהה ועוד) ויש תופעות לוואי שיכולות לצוץ לאחר השימוש גם אם עשית pct כגון אקנה, חוסר חשק מיני, איבוד מסת שריר ועוד.

• פותח/ת השרשור
תודה, אבל זה אשכול שמדובר על בחור שמשלב את זה עם עוד חומרים ולא נקי.
להשתמש בטח שאפשר. תופעות לוואי יכולות להתרחש בזמן השימוש (יש עוד תופעות לוואי כמו לחץ דם גבוהה ועוד) ויש תופעות לוואי שיכולות לצוץ לאחר השימוש גם אם עשית pct כגון אקנה, חוסר חשק מיני, איבוד מסת שריר ועוד.
אתה מבין זה מה שמעצבן אותי חח, הנושא הלא ברור סביב זה... האם זה יעזור לי במידה ואני לוקח את זה בלי שום תוספת מהצד? התופעות לוואי שוות את זה? יש נזק לטווח ארוך? יש נזק לכבד?

תודה, אבל זה אשכול שמדובר על בחור שמשלב את זה עם עוד חומרים ולא נקי.

אתה מבין זה מה שמעצבן אותי חח, הנושא הלא ברור סביב זה... האם זה יעזור לי במידה ואני לוקח את זה בלי שום תוספת מהצד? התופעות לוואי שוות את זה? יש נזק לטווח ארוך? יש נזק לכבד?

לדעתי לא שווה את זה.
החומר יקר מאוד, אתה לא תעלה בצורה מטורפת איתו, סביר להניח תשבית את ה hpta שלך, אם לא תעשה פיסטי אתה גם תאבד את כל מסת השריר שצברת ולך תדע אילו עוד צרות תתפוס בדרך. סייקל עושים בצורה חכמה ומחושבת וזה לא נראה הכיוון שלך כרגע.

לדעתי לא שווה את זה.
החומר יקר מאוד, אתה לא תעלה בצורה מטורפת איתו, סביר להניח תשבית את ה hpta שלך, אם לא תעשה פיסטי אתה גם תאבד את כל מסת השריר שצברת ולך תדע אילו עוד צרות תתפוס בדרך. סייקל עושים בצורה חכמה ומחושבת וזה לא נראה הכיוון שלך כרגע.

מאיפה אתם מביאים שהחומר "יקר מאוד"?? LGD זה לא חומר יקר ולא נעליים אפשר להשיג אותו בקלות מחברות אמינות במאות שקלים בודדים.

מאיפה אתם מביאים שהחומר "יקר מאוד"?? LGD זה לא חומר יקר ולא נעליים אפשר להשיג אותו בקלות מחברות אמינות במאות שקלים בודדים.

בוא נחשוב יחד…
במאות שקלים בודדים אני מביא 3-4 ויאלים של טסט + פיסיטי ונשאר עודף להביא גם ai.

כשאני אומר ״יקר מאוד״ אני עושה השוואה מול סטרואידים ומה נעשה שזה יקר יותר ונותן תןצאות פחות טובות. אם אתה אוהב לבזבז את הכסף שלך ולעשות סייקל lgd ולהגיע לרבע מהתוצאות של סייקל טסט במחיר יקר יותר…בהצלחה

באותו כסף הוא מביא סארמס לתקופה של 8 שבועות וכמה כדורים של טמוקסיפן לסגור פינה עם הpct וסגר סיפור בלי צורך בhcg AI או הזרקות
זה נשמע יותר כיף ופחות התעסקות, לגבי תוצאות, ובכן.. זה קצת פחות

באותו כסף הוא מביא סארמס לתקופה של 8 שבועות וכמה כדורים של טמוקסיפן לסגור פינה עם הpct וסגר סיפור בלי צורך בhcg AI או הזרקות
זה נשמע יותר כיף ופחות התעסקות, לגבי תוצאות, ובכן.. זה קצת פחות

אבל אתה לא יכול להשוות מה תקבל מ8 שבועות סארמס לעומת 12-16 של טסט ולכן שוב אגיד אם אתה רוצה את אותן התוצאות מסארמס כמו מסייקל אנאבולים אתה צריך לשפוך הרבה כסף (וגם זה בסימן שאלה).
סארמס זה אחלה למי שפוחד מזריקות ומי שלא רוצה פיסיטי אגרסיבי וזה בערך כל היתרונות שלו על פניי סטרואידים.

בpct השבתה וחזרה של הציר אתה בתהליך הזה מאבד מסת שריר יקרה עד שהציר חוזר

בשיטה שהוא תיאר התנודות הקיצוניות האלה פחות קריטיות
אם אתה בתקופה של ניקוי ולא רוצה משהו אגרסיבי מדי או להתעסק עם הציר זה נשמע מאוד אטרקטיבי

סייקל טסט גם עולה.. יש מחיר לpct, hcg, מזרקים, AI והחומר עצמו

סארמס קצת יותר יקר אבל אם אין השבתה של הציר עם אנקלומיד זה מעניין השאלה עד איזה מינון של סארמס אפשר לעשות ככה לפני שכן יש השבתה והאם אפשר למשוך ליותר מ8 שבועות, בהחלט נשמע מעניין

להשאיר את הhpta פועל כל הזמן ועדיין לקבל יתרונות של סטרואידים באימונים נשמע כמו too good to be true

בpct השבתה וחזרה של הציר אתה בתהליך הזה מאבד מסת שריר יקרה עד שהציר חוזר

לא הבנתי מילה ממה שכתבת.
אם לא קשה לך תשתמש בסימני פיסוק.

בשיטה שהוא תיאר התנודות הקיצוניות האלה פחות קריטיות
אם אתה בתקופה של ניקוי ולא רוצה משהו אגרסיבי מדי או להתעסק עם הציר זה נשמע מאוד אטרקטיבי

מה הקשר? דברנו על מחירים נטו, מה אכפת לי הפרוטוקול שמישהו תיאר או לא תיאר. אם אתה מגיב לנושא ספציפי תתמקד בו.
יש מחיר לpct, hcg, מזרקים, AI והחומר עצמו

מזרק ומחט זה גרושים, אתה קונה פעם אחת ב30₪ למיליון סייקלים, אז בוא…
פרגניל אין להשיג וזה ממש לא חובה בסייקל טסט׳, לגביי ai יש לא מעט מקרים שצריך אותם גם לסייקל סארמס וכמובן נולבה אז לא מבין אותך. בקבוקון של lgd עולה כמו כמה ויאלים של טסט, לא מבין איפה הויכוח פה.
סארמס קצת יותר יקר
ממש לא קצת

לגביי כל השאר אין לי מושג מה אתה רוצה ולמה תייגת אותי בזה. אנקלומיפן מעניין לי את הסבתא, לא הגבתי על זה בכלל. אם אתה רוצה להיות ענייני אז בבקשה, אם אתה מצטט אותי ומגיב על דברים שלא קשורים אליי אז אתה לבד בשיחה הזו אח

בחייאת שמישהו יסביר לי מזה כול החומרים והתוספים שרצים היום חבר'ה להיזהר ולהיתרחק ,בזמני לפני 11 שנה היה בולדנון,טרן,דיאנבול,דקה,אנאבר, כול דבר והמטרה שלו (לא מדבר על חומר בסיס) זה חומרים מוכרים בעולם שרצים בשוק עשרות שנים יש להם קבלות היום אני שומע שמות אלוקים יודע מאיפה צצו ושלא לדבר שבשוק שחור כזה דבר חדש שצץ צריך להיזהר כמו מאש.

אנקלומיפן
זה מה שמעניין אותי פה
בזמני לפני 11 שנה היה
כמו ש11 שנה לפני הזמן שלך אז חלק מהחומרים שציינת היו 'חייזרים' בשטח ואנשים לא הכירו חצי מהחומרים הנפוצים..
העולם מתקדם ותמיד מגלים ומשווקים דברים חדשים, אם יש משהו שאתה לא מכיר אז תמיד תוכל לחקור.
ובעוד 11 שנה יגלו ויהיו חומרים חדשים, המדע תמיד מתקדם

בוא נחשוב יחד…

כשאני אומר ״יקר מאוד״ אני עושה השוואה מול סטרואידים ומה נעשה שזה יקר יותר ונותן תןצאות פחות טובות. אם אתה אוהב לבזבז את הכסף שלך ולעשות סייקל lgd ולהגיע לרבע מהתוצאות של סייקל טסט במחיר יקר יותר…בהצלחה

שכחת להוסיף גם דירה מול הים בתל אביב ופרארי חדשה…

חבר שאני מתכוןן כמה מאות שקלים בודדים אני מתכוון ל100-200 שקל מקס, זה מה שlgd עולה.

אם אתה משיג את כל מה שציינת במחיר הזה אז כנראה אתה בן אדם ששווה להכיר.

שורה תחתונה Lgd זה לא יקר, ההיפך, הוא זול מאוד למי שרוצה ובוחר להשתמש בו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית