הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LGD-4033 הסבר

GymMasters

משתמש מתחיל
35
5
נק' מוניטין:
2
35
5
טוב אז אחרי שקראתי יותר מדי כבר ניהיה לי סלט ואני מעדיף להתייעץ איתכם פה על הנושא הזה.
הומלץ לי לקחת LGD-4033, הבעיה היא שאני עד הרגע שהמליצו לי עליו פשוט לא הכרתי אותו בכלל!
ולכן אני ממש אשמח אם יש לכם מאמרים ספציפיים/מדריכים/דעות מבוססות על החומר.
ולשאלה השניה האם תיהיה לו השפעה חיובית על מסת שריר וגדילה...?
אני מתייעץ ושואל גם כדי לקבל תשובות וגם כדי להבין בכלל על החומר הזה.
(למען הסר ספק אני לא משתמש בטסט או כל חומר כזה או אחר, ה-LGD הומלץ לי כ"תוסף" תזונה יומי.)
תודה לעונים!

שכחת להוסיף גם דירה מול הים בתל אביב ופרארי חדשה…

חבר שאני מתכוןן כמה מאות שקלים בודדים אני מתכוון ל100-200 שקל מקס, זה מה שlgd עולה.

אם אתה משיג את כל מה שציינת במחיר הזה אז כנראה אתה בן אדם ששווה להכיר.

שורה תחתונה Lgd זה לא יקר, ההיפך, הוא זול מאוד למי שרוצה ובוחר להשתמש בו

חבל שאי אפשר לפרסם מחירים בפורום, אבל מה שעושה לך טוב. לך תקנה lgd ב 100 שח מקסימום. נשמע כמו דרך מצויינת לקנות זיוף.

למה שתצטרך AI בסייקל סארמס??
הרי אין המרה לאסטרוגן

קודם כל אתה צודק
התכוונתי לרשום שיש מעט מקרים (בטעות רשמתי לא מעט) שבהם צריך, ו-וואלה ברחבי הרשת יש אנשים שפיתחו ג׳ינו ו/או תסמיני אחרים של אסטרוגן ולכן ציינתי ai, חיפוש זריז יוכיח את מה שאני טוען. לגביי שאר ה pct יהיה מורכב מאותם דברים גם ככה ולכן אין הבדל במחיר או לפחות אין הבדל משמעותי, אבל החומר עצמו יקר במיוחד אם נשווה לטסט׳ שכולנו יודעים שהוא סטרואיד זול מאוד.

זה מה שמעניין אותי פה

אין שום בעיה, אבל תייגת אותי והתחלת להסביר לי על זה ואני בכלל לא מכיר ולא מעוניין כרגע להכיר ולשמוע על זה חחח

נערך לאחרונה:
הלוואי שזה היה בחסות המדע אחי והמבין יבין!!!!!
זה תמיד בחסות המדע ותמיד יש עכברים שעושים ניסויים על עצמם ומספרים לנו כדי שנדע, יחי המלך reddit

מה שכן, אם קיבלת חומר אחר ממה שחשבת שקנית אז שייפול פסנתר על מי שאדם במחדל

חבל שאי אפשר לפרסם מחירים בפורום, אבל מה שעושה לך טוב. לך תקנה lgd ב 100 שח מקסימום. נשמע כמו דרך מצויינת לקנות זיוף.

קודם כל אתה צודק
התכוונתי לרשום שיש מעט מקרים (בטעות רשמתי לא מעט) שבהם צריך, ו-וואלה ברחבי הרשת יש אנשים שפיתחו ג׳ינו ו/או תסמיני אחרים של אסטרוגן ולכן ציינתי ai, חיפוש זריז יוכיח את מה שאני טוען. לגביי שאר ה pct יהיה מורכב מאותם דברים גם ככה ולכן אין הבדל במחיר או לפחות אין הבדל משמעותי, אבל החומר עצמו יקר במיוחד אם נשווה לטסט׳ שכולנו יודעים שהוא סטרואיד זול מאוד.

אין שום בעיה, אבל תייגת אותי והתחלת להסביר לי על זה ואני בכלל לא מכיר ולא מעוניין כרגע להכיר ולשמוע על זה חחח

לא זיוף ולא נעליים, Lgd ממקור אמין כמו סיינס ביו וכו’.

קודם כל אתה צודק

לא זיוף ולא נעליים, ממקורות כמו סיינס ביו וכו׳
אני באופן אישי לא אוהב lgd, אבל התגובה שלך שהוא יקר היא מטעה אנשים ולא נכונה זה הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית