הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתגייס בקרוב, אחרי הפסקה ארוכה מאימונים

• פותח/ת השרשור Ido.T
  • פורסם בתאריך

Ido.T

משתמש מתחיל
206
48
נק' מוניטין:
43
206
48
אז כבר 3 חודשים שלא התאמנתי, נפצעתי בכתף בפעם השנייה ורק לאחרונה היא התאוששה לגמרי, עליתי 5 קילו מזלזול בתזונה ו0 פעילות גופנית,חיטוב של 4 חודשים נמחק ואני גם מאמין שאיבדתי את רוב משקלי העבודה שהיו לי לפני. השאלה שלי היא האם יש לי טעם לחזור להתאמן כרגע? אני מתגייס בסוף יולי, עדיין לא יודע לאן, אין לי שמץ איך אני הולך לשמור על שגרת אימונים/תזונה/שינה בצבא, אני חושב על זה וכל המוטיבציה לחזור לאימונים יורדת, מה אתם ממליצים לעשות? חברה עם נסיון שהצליחו לשמור על שגרה בצבא, איך עשיתם את זה?

נפצעתי בכתף בפעם השנייה ורק לאחרונה היא התאוששה לגמרי
ממה נגרם הפציעה בכתף?
אם יש לי טעם לחזור להתאמן כרגע?
לדעתי תמיד יש טעם לחזור להתאמן. גם אם בשירות הצבאי לא תוכל לשמור על שגרת אימונים מספקת, זה לא צריך למנוע ממך מלהתאמן עכשיו. אם הפציעה היא מניהול עומסים לא מותאם אז שים לב לזה כשתחזור להתאמן.
אין לי שמץ איך אני הולך לשמור על שגרת אימונים/תזונה/שינה בצבא
אם זה מספיק חשוב לך אתה תמצא זמן במהלך השירות.
חברה עם נסיון שהצליחו לשמור על שגרה בצבא, איך עשיתם את זה?
זה תלוי לאיפה אתה מתגייס. אני יודעת מניסיון אישי כיוצאת יחידה מובחרת שבמהלך המסלול, החברה מהכשרות פוקדים את המכון באופן קבוע. מכניסים להם את זה ללוז. זה תקף גם כשהם עולים ללוחמים, מכניסים להם בלוז השבועי מכון לפחות 4 פעמים בשבוע. גם לתומכי לחימה ביחידה יש את הזמן להתאמן בין לבין העבודה הרגילה.
גם אם, ולא סביר שיקרה, שלא יהיה לך בכלל את הזמן והאופציה להתאמן, אתה יכול להיות יצירתי ולהתאמן בסופי שבוע במכון. כך לדוגמא, אני בתואר ראשון לומדת כל השבוע ואין לי בכלל זמן להתאמן במהלך השבוע. יוצא שאני יכולה להתאמן במקרה הטוב חמישי/שישי/שבת/ראשון. בניתי לי תכנית מאוד יצירתית שתשמור על עקרונות האימון השונים ואני מתאמנת רק בסופי שבוע. לפני שהתחלתי את הלימודים חשבתי שכל מה שהצלחתי להגיע אליו מבחינה של שייפ ומשקלי עבודה ילך לפח, אבל להפתעתי השייפ נשאר כמו לפני שהתחלתי ללמוד ולא רק ששמרתי על משקלי עבודה אני מגיעה לPR בחלק מהתרגילים.

בתור מתאמן שחוזר מהפסקה, אתה נמצא במצב טוב לשמור על הישגים גם במסגרת תכנית מאוד מצומצמת כי אפקט המתאמן המתחיל יבוא לידי ביטוי אצלך.

אתה מתגייס לקרבי או גוב? בכל מקרה הבעיה היחידה שלך תהיה בטירונות ( ואימון מתקדם אם אתה בקרבי) לרוב אצל גוב זה פרק זמן של חודש ושל קרבי 8 חודש , אחרי זה בסדיר אין סיבה שלא תוכל להתאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית