הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תוכנית מסה PPL

GuestUser

משתמש מתחיל
14
3
נק' מוניטין:
3
14
3
תוכנית למסה, 6 ימים בשבוע.
מתאמן בחדר כושר שנתיים לסירוגין (רק בחצי שנה האחרונה מקפיד על תזונה ואימונים סדירים) אז אני מחשיב את עצמי בינוני/מתחיל.

אני לא פונה לתוכנית של 6 ימים כי אני חושב שזה ינפח אותי יותר או כל מיני שטויות שאתם עשויים לכתוב, אני פשוט אוהב את החדר כושר ומפנה לעצמי מרצון שעה ביום לדבר הזה בלי בעיות.

תודה מראש

PULL

Deadlifts 1x5+/Barbell rows 4x5, 1x5+

3x8-12 Pullups

3x8-12 seated cable rows OR chest supported rows

5x15-20 face pulls

4x8-12 hammer curls

4x8-12 dumbbell curls

PUSH

4x5, 1x5+ bench press/4x5, 1x5+ overhead press

3x8-12 overhead press/3x8-12 bench press

3x8-12 incline dumbbell press

3x8-12 triceps pushdowns SS 3x15-20 lateral raises

3x8-12 overhead triceps extensions SS 3x15-20 lateral raises

LEGS

2x5, 1x5+ squat

3x8-12 Romanian Deadlift

3x8-12 leg press

3x8-12 leg curls

5x8-12 standing calf raises

5x8-12 seated calf raise

אני לא פונה לתוכנית של 6 ימים כי אני חושב שזה ינפח אותי יותר או כל מיני שטויות שאתם עשויים לכתוב, אני פשוט אוהב את החדר כושר ומפנה לעצמי מרצון שעה ביום לדבר הזה בלי בעיות.
גם אם אתה הולך כי אתה אוהב את זה, זה יכול להיות סתם מיותר ובמקרה אחר להגריע מהתוצאות בהמשך.

תוכנית למסה
עודף קלורי, התקדמות עם הזמן במשקלי עבודה

• פותח/ת השרשור
גם אם אתה הולך כי אתה אוהב את זה, זה יכול להיות סתם מיותר ובמקרה אחר להגריע מהתוצאות בהמשך.

עודף קלורי, התקדמות עם הזמן במשקלי עבודה
למה שזה יגרע? לא נתת פידבק על התוכנית.

ברור שאני יהיה בעודף קלורי, אמרתי שאני לא אקפיד על תזונה?

למה שזה יגרע? לא נתת פידבק על התוכנית.

ברור שאני יהיה בעודף קלורי, אמרתי שאני לא אקפיד על תזונה?
אמרתי שזה יכול לגרוע. גם אם אתה תתאושש כמו שצריך אז אולי זה לא יוסיף, לפי דעתי אם אין סיבה טובה אז מיותר.
לגבי התכנית זה נראה די הרבה נפח אבל אני לא מכיר אותך אז לא יודע. יכול להיות שמיותר יכול להיות שלא.
בכללי אין כזה הבדל בין "תכנית מסה" לתכנית רגילה, אולי אתה תוכל להתקדם יותר כשאתה במסה אבל לא משהו אחר.

• פותח/ת השרשור
אמרתי שזה יכול לגרוע. גם אם אתה תתאושש כמו שצריך אז אולי זה לא יוסיף, לפי דעתי אם אין סיבה טובה אז מיותר.
לגבי התכנית זה נראה די הרבה נפח אבל אני לא מכיר אותך אז לא יודע. יכול להיות שמיותר יכול להיות שלא.
בכללי אין כזה הבדל בין "תכנית מסה" לתכנית רגילה, אולי אתה תוכל להתקדם יותר כשאתה במסה אבל לא משהו אחר.
כן אני יודע שאין הבדל סתם ציינתי מסה כי אני נמצא כרגע בתוכנית אחרת כבר 4 חודשים ואני רוצה לשנות ל-PPL ברגע שאסיים את החיטוב בקרוב.

תודה בכל מקרה.

הסלאש זה רוטציה?
לא הייתי ממליץ על סט אחרון עד כשל אם לזה התכוונת ב +
לא הבנתי למה אתה מתמקד על תאומים שגם ככה זה שריר בעייתי לגדילה.
הייתי מנסה לדחוף פרפר במכונה או תרגיל שהוא לא רק לחיצה אם כבר אני ב ppl

• פותח/ת השרשור
הסלאש זה רוטציה?
לא הייתי ממליץ על סט אחרון עד כשל אם לזה התכוונת ב +
לא הבנתי למה אתה מתמקד על תאומים שגם ככה זה שריר בעייתי לגדילה.
הייתי מנסה לדחוף פרפר במכונה או תרגיל שהוא לא רק לחיצה אם כבר אני ב ppl

כן הסלאש זה רוטציה, אם ביום ראשון עשיתי דדליפט, אז בפעם הבאה שאני אעשה PULL יהיה bent over row

למה לא היית ממליץ על סט עד כשל?

אתה מדבר על זה שיש 2 תרגילים של calf raises? לדעתי אחד זה לא מספיק, יכולתי לשים רק בעמידה אבל לתרגיל בישיבה יש גם השפעה שלא רציתי לוותר עליה.

כן הסלאש זה רוטציה, אם ביום ראשון עשיתי דדליפט, אז בפעם הבאה שאני אעשה PULL יהיה bent over row

למה לא היית ממליץ על סט עד כשל?

אתה מדבר על זה שיש 2 תרגילים של calf raises? לדעתי אחד זה לא מספיק, יכולתי לשים רק בעמידה אבל לתרגיל בישיבה יש גם השפעה שלא רציתי לוותר עליה.

כי קשה לנהל ככה התאוששות טובה שתגרום לך להתקדם לטווח ארוך..
וגם השליטה על נפח העבודה בכלל אי אפשר לנהל כמו שצריך ככה

• פותח/ת השרשור
כי קשה לנהל ככה התאוששות טובה שתגרום לך להתקדם לטווח ארוך..
וגם השליטה על נפח העבודה בכלל אי אפשר לנהל כמו שצריך ככה
לדעתי amrap זה דווקא כן תורם לכוח

לא עושים באמת עד כשל, עושים עד שהטכניקה נפגעת, ככה שעדיין נשאר לך 1-2 חזרות בתכלס.

לדעתי amrap זה דווקא כן תורם לכוח

לא עושים באמת עד כשל, עושים עד שהטכניקה נפגעת, ככה שעדיין נשאר לך 1-2 חזרות בתכלס.

1-2 לפני כשל אמור להיות בכל סט גם ככה. אתה אתה רוצה למקסם מסת שריר. והתכנית שלך לא בנויה לכח אז אין מה לחפש יתרונות לכח..
זה לא ששאר הסטים שלך הם 3-4 לפני כשל שזה גם ככה לא בהכרח יעזור לך לכלום עם תכנית כזאת נראה לי.
אגב הנפח די גבוהה בשבילך לדעתי, הייתי מפחית אותו. מתקדם ממשהו בסיסי יותר

נערך לאחרונה:
אי אפשר לדעת אם הנפח לרמתך, אנחנו לא מכירים אותך. אבל בהנחה שהנפח לרמתך:
לדעתי זה אחלה, חוץ מהנפח לתאומים שקצת לא פרופורציונלי.
איך אתה מתכוון להתקדם מפה? מה התכנון התקדמות שלך?
וסתם שאלה, מה המשקלי עבודה שלך בראשיים?

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לדעת אם הנפח לרמתך, אנחנו לא מכירים אותך. אבל בהנחה שהנפח לרמתך:
לדעתי זה אחלה, חוץ מהנפח לתאומים שקצת לא פרופורציונלי.
וסתם שאלה, מה המשקלי עבודה שלך בראשיים?
משקלי עבודה של מתאמן מתחיל, בגלל שהקורונה קצת דפקה לי את התהליך

סקאווט - 100 קילו
בנץ' - 60 קילו (דאמבלים לא מוט)
bent over - 50
ohp - 35

לא משהו להתגאות בו, אני מתכנן במסה הזאת להגיע למשקלים שפחות מביך לכתוב.

כרגע אני גובה 185 על משקל 76

סקאווט - 100 קילו
bent over - 50
ohp - 35

וואו בנץ 60 כול יד דאמבלס? מרשים יחסית לשאר המשקלים

סקאווט - 100 קילו
bent over - 50
ohp - 35

אין מה להתבייש כל אחד היה שם.
לפי המשקלים שלך אני מציע לך להוריד נפח.
?

תוכנית למסה, 6 ימים בשבוע.
מתאמן בחדר כושר שנתיים לסירוגין (רק בחצי שנה האחרונה מקפיד על תזונה ואימונים סדירים) אז אני מחשיב את עצמי בינוני/מתחיל.

תודה מראש

PULL

Deadlifts 1x5+/Barbell rows 4x5, 1x5+

3x8-12 Pullups

3x8-12 seated cable rows OR chest supported rows

5x15-20 face pulls

4x8-12 hammer curls

4x8-12 dumbbell curls

PUSH

4x5, 1x5+ bench press/4x5, 1x5+ overhead press

3x8-12 overhead press/3x8-12 bench press

3x8-12 incline dumbbell press

3x8-12 triceps pushdowns SS 3x15-20 lateral raises

3x8-12 overhead triceps extensions SS 3x15-20 lateral raises

LEGS

2x5, 1x5+ squat

3x8-12 Romanian Deadlift

3x8-12 leg press

3x8-12 leg curls

5x8-12 standing calf raises

5x8-12 seated calf raise
זה לא תוכנית בדיוק, זה רשימת תרגילים.

רשמת איזה תרגילים אתה עושה, וכמה סטים וחזרות מהם.

השאלה איך אתה מיישם את העקרונות שקריטיים לתוכנית, כמו פרוגרסיב אוברלאוד, ספציפיות וכדומה.
כתבתי כאן על תוכניות התוכנית הכי טובה - פשוט פאוורליפטינג
ואולי גם זה יעניין אותך מידע - למה אתם חלשים ונשארים חלשים?
הייתי ממליץ לשבת על תוכנית, אם אתה מוכשר אתה יכול להכין וללמוד על תוכניות לבד ובעזרת ספרים ומקומות באינטרנט, אבל לרוב מומלץ מאמן למשימה זו.
אשמח להכין לך תוכנית שתוכל להתאמן 6 ימים בשבוע אם תרצה, או להפנות אותך למישהו שמתאים לצרכים שלך.

• פותח/ת השרשור
זה לא תוכנית בדיוק, זה רשימת תרגילים.

רשמת איזה תרגילים אתה עושה, וכמה סטים וחזרות מהם.

השאלה איך אתה מיישם את העקרונות שקריטיים לתוכנית, כמו פרוגרסיב אוברלאוד, ספציפיות וכדומה.
כתבתי כאן על תוכניות התוכנית הכי טובה - פשוט פאוורליפטינג
ואולי גם זה יעניין אותך מידע - למה אתם חלשים ונשארים חלשים?
הייתי ממליץ לשבת על תוכנית, אם אתה מוכשר אתה יכול להכין וללמוד על תוכניות לבד ובעזרת ספרים ומקומות באינטרנט, אבל לרוב מומלץ מאמן למשימה זו.
אשמח להכין לך תוכנית שתוכל להתאמן 6 ימים בשבוע אם תרצה, או להפנות אותך למישהו שמתאים לצרכים שלך.
ברור שזאת רשימת תרגילים, שאיתה עובדים בצורה לינארית עם המשקלים של התרגילים המרוכבים בכל אימון.

סך הכל זרקת פה בתגובה אמירות שבסופם אתה רוצה שאני אפנה אליך שתכין לי תוכנית או שתפנה אותי.

לא כל כך הבנתי מה הבעיה עם 'הרשימת תרגילים' שיש בראש האשכול? לא קיבלתי ממך מידע קונקרטי על השגיאות בה.

ברור שזאת רשימת תרגילים, שאיתה עובדים בצורה לינארית עם המשקלים של התרגילים המרוכבים בכל אימון.

סך הכל זרקת פה בתגובה אמירות שבסופם אתה רוצה שאני אפנה אליך שתכין לי תוכנית או שתפנה אותי.

לא כל כך הבנתי מה הבעיה עם 'הרשימת תרגילים' שיש בראש האשכול? לא קיבלתי ממך מידע קונקרטי על השגיאות בה.
אין בעיה בתרגילים שרשמת, או במספר הסטים והחזרות שלהם.
אתה אמור להתקדם הרבה יותר ממה שאתה עכשיו עם התוכנית שלך בדיוק כמו שהיא.

האם הייתי בונה תוכנית ככה באופן אישי? כנראה שלא, יש לי דרכים אחרות. אבל התוכנית שלך טובה.

אבל כשהתוכנית באמת טובה, מתקדמים איתה ולא שואלים בפורום LBS מה אני עושה לא נכון? למה אני לא מתקדם?

אם כן, הבעיה לא ברשימת התרגילים שלך, אלא בטכניקה, תיכנון או חוסר הבנה בעקרונות של אימונים.
לכן הפניתי אותך למקומות בהם הרחבתי על הבעיה ודיברתי על העקרונות, אם תרצה אני ממליץ לך לקרוא אותם.

בבלוג שלי תוכל למצוא מידע שיעזור לך להתאמן ולהתקדם לבד בלי מאמן, תלוי מה הכישרון שלך בלאסוף ידע חינמי ולהפוך אותו לפרקטיקה.

אני מאמן, לכן כשמישהו תקוע, אני שמח להציע את השירות שלי. אם תחליט שאתה לא מעוניין, הכל טוב.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה בתרגילים שרשמת, או במספר הסטים והחזרות שלהם.
אתה אמור להתקדם הרבה יותר ממה שאתה עכשיו עם התוכנית שלך בדיוק כמו שהיא.

האם הייתי בונה תוכנית ככה באופן אישי? כנראה שלא, יש לי דרכים אחרות. אבל התוכנית שלך טובה.

אבל כשהתוכנית באמת טובה, מתקדמים איתה ולא שואלים בפורום LBS מה אני עושה לא נכון? למה אני לא מתקדם?

אם כן, הבעיה לא ברשימת התרגילים שלך, אלא בטכניקה, תיכנון או חוסר הבנה בעקרונות של אימונים.
לכן הפניתי אותך למקומות בהם הרחבתי על הבעיה ודיברתי על העקרונות, אם תרצה אני ממליץ לך לקרוא אותם.

בבלוג שלי תוכל למצוא מידע שיעזור לך להתאמן ולהתקדם לבד בלי מאמן, תלוי מה הכישרון שלך בלאסוף ידע חינמי ולהפוך אותו לפרקטיקה.

אני מאמן, לכן כשמישהו תקוע, אני שמח להציע את השירות שלי. אם תחליט שאתה לא מעוניין, הכל טוב.

תודה, אעיין בבלוג שלך בזמני הפנוי.

טרם השתמשתי בתוכנית הזאת, אז לא ניתן להגיד אם היא טובה בשטח או לא (למרות שלא המצאתי פה את הגלגל, זאת תוכנית PPL גנרית עם תוספות מינוריות).

תודה על התגובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית