הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תוכנית מסה PPL

GuestUser

משתמש מתחיל
14
3
נק' מוניטין:
3
14
3
תוכנית למסה, 6 ימים בשבוע.
מתאמן בחדר כושר שנתיים לסירוגין (רק בחצי שנה האחרונה מקפיד על תזונה ואימונים סדירים) אז אני מחשיב את עצמי בינוני/מתחיל.

אני לא פונה לתוכנית של 6 ימים כי אני חושב שזה ינפח אותי יותר או כל מיני שטויות שאתם עשויים לכתוב, אני פשוט אוהב את החדר כושר ומפנה לעצמי מרצון שעה ביום לדבר הזה בלי בעיות.

תודה מראש

PULL

Deadlifts 1x5+/Barbell rows 4x5, 1x5+

3x8-12 Pullups

3x8-12 seated cable rows OR chest supported rows

5x15-20 face pulls

4x8-12 hammer curls

4x8-12 dumbbell curls

PUSH

4x5, 1x5+ bench press/4x5, 1x5+ overhead press

3x8-12 overhead press/3x8-12 bench press

3x8-12 incline dumbbell press

3x8-12 triceps pushdowns SS 3x15-20 lateral raises

3x8-12 overhead triceps extensions SS 3x15-20 lateral raises

LEGS

2x5, 1x5+ squat

3x8-12 Romanian Deadlift

3x8-12 leg press

3x8-12 leg curls

5x8-12 standing calf raises

5x8-12 seated calf raise

אין בעיה בתרגילים שרשמת, או במספר הסטים והחזרות שלהם.
אתה אמור להתקדם הרבה יותר ממה שאתה עכשיו עם התוכנית שלך בדיוק כמו שהיא.

האם הייתי בונה תוכנית ככה באופן אישי? כנראה שלא, יש לי דרכים אחרות. אבל התוכנית שלך טובה.

אבל כשהתוכנית באמת טובה, מתקדמים איתה ולא שואלים בפורום LBS מה אני עושה לא נכון? למה אני לא מתקדם?

אם כן, הבעיה לא ברשימת התרגילים שלך, אלא בטכניקה, תיכנון או חוסר הבנה בעקרונות של אימונים.
לכן הפניתי אותך למקומות בהם הרחבתי על הבעיה ודיברתי על העקרונות, אם תרצה אני ממליץ לך לקרוא אותם.

בבלוג שלי תוכל למצוא מידע שיעזור לך להתאמן ולהתקדם לבד בלי מאמן, תלוי מה הכישרון שלך בלאסוף ידע חינמי ולהפוך אותו לפרקטיקה.

אני מאמן, לכן כשמישהו תקוע, אני שמח להציע את השירות שלי. אם תחליט שאתה לא מעוניין, הכל טוב.
ממש לא מזלזל בך,לדעתי הצורך במאמן הופך להיות מזערי עם פיתוח הטכנולוגיה האינטרנטית,הכל יש ביוטיוב מה צריך מאמנים?
מאמן להכנה לתחרות מסויימת זה כבר משהו אחר כי נכנסים לפרטים קטנים
אחרת מיותר לגמרי

ממש לא מזלזל בך,לדעתי הצורך במאמן הופך להיות מזערי עם פיתוח הטכנולוגיה האינטרנטית,הכל יש ביוטיוב מה צריך מאמנים?
מאמן להכנה לתחרות מסויימת זה כבר משהו אחר כי נכנסים לפרטים קטנים
אחרת מיותר לגמרי
יש קושי גדול לדעת מאיפה לקחת איזה מידע, וליישם את המידע.

כתבתי מאמרים מאוד מפורטים לדעתי כדי לעזור לכמה שיותר אנשים בצורה חינמית ובלי מאמן, ולמי שמצליח ליישם את הדברים ולא צריך מאמן, זה מעולה.

אבל לדעתי רוב האנשים לא יצליחו, וגם אלו שיצליחו, ירוויחו הרבה יותר ממאמן.

אני הגעתי לבנץ' תחרותי 150 ודדליפט 230 בלי מאמן ובלי אינטרנט. אבל המאמן שלי הביא אותי הרבה יותר רחוק, הוא המליץ על ספרים מסוימים שלקחו עוד יותר רחוק גם אחרי שעזבתי אותו, ועכשיו גם הרבה יותר קל לי לסנן מידע באינטרנט.

למי שרוצה להגיע רחוק, נכון, בטוח ויותר מהר ירוויח הרבה מאוד ממאמן טוב.

אפשר להתקדם בלי מאמן, אבל חלק יתקעו מהר, חלק יפתחו טכניקה לקויה, חלק יתקדמו מאוד לאט, והרבה תמיד יהרהרו אם מה שהם עושים מספיק או יותר מידי.

לכן לדעתי מאמן טוב שווה יותר ממה שהוא עולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית