שלום לכולם, מתאמן כרגע 4 חודשים בתוכנית AB שחילקתי ל6 פעמים בשבוע מטעמי נוחות.(זאת אומרת הנפח הוא של AB מחולק ל3 קבוצות: חזה יד אחורית, רגליים יד קדמית, כתפיים גב). חילקתי כי אני מעדיף אימונים קצרים יותר אבל אני כבר הרבה זמן לא מצליח להעלות משקלים בפלג גוף עליון, המשקלים שלי בסקוואט ודדליפט נמוכים מאוד כי רק עכשיו חזרתי לשלב אותם באימונים אחרי שעברתי ניתוח בברך(קרע ברצועות), אז העבודה שלי על הרגליים הייתה יותר שיקומית.
האימונים מחולקים ככה:
חזה+ יד אחורית:
בנץ- 8*4
בנץ עליון עם דאמבלים-3*8
פרפר במכונה או פרפר בשכיבה עם דאמבלים- 8*3
מקבילים עם משקל 8*4.
רגליים+ יד קדמית-
סקוואט- 4*8
דדליפט-5*3
מכרעיים-3*8
יד קדמית עם מוט w-8*4.
גב +כתפיים:
מתח עם משקל 5*4.
בנט אובר רואו- 4*8
פולי עליון-3*8
אוברהארד פרס- 4*8
הרחקת כתפיים 3*8.
משקל גוף: 78.
גובה:1.82.
המשקלים שלי:
סקוואט-50
דדליפט-90
בנץ-80.
פרס-50.
הבנץ והפרס אני כבר תקוע ולא מצליח להעלות את המשקלים. לקחתי שבוע חופש לא מזמן אך עדיין לא הצלחתי לחזור להעלות את המשקלים.
האם הבעיה היא עומס? אולי שינוי תוכנית? המטרות שלי בעיקרון הן היפותרפיה אבל כן חשוב לי להתחזק תוך כדי.
יש לציין שאני בסוג של חיטוב קל. התחלתי את התוכנית 85 ועכשיו אני 78, מעוניין לרדת לאזור ה76+- ולהתחיל מסה משם.
תודה רבה לעוזרים.
האימונים מחולקים ככה:
חזה+ יד אחורית:
בנץ- 8*4
בנץ עליון עם דאמבלים-3*8
פרפר במכונה או פרפר בשכיבה עם דאמבלים- 8*3
מקבילים עם משקל 8*4.
רגליים+ יד קדמית-
סקוואט- 4*8
דדליפט-5*3
מכרעיים-3*8
יד קדמית עם מוט w-8*4.
גב +כתפיים:
מתח עם משקל 5*4.
בנט אובר רואו- 4*8
פולי עליון-3*8
אוברהארד פרס- 4*8
הרחקת כתפיים 3*8.
משקל גוף: 78.
גובה:1.82.
המשקלים שלי:
סקוואט-50
דדליפט-90
בנץ-80.
פרס-50.
הבנץ והפרס אני כבר תקוע ולא מצליח להעלות את המשקלים. לקחתי שבוע חופש לא מזמן אך עדיין לא הצלחתי לחזור להעלות את המשקלים.
האם הבעיה היא עומס? אולי שינוי תוכנית? המטרות שלי בעיקרון הן היפותרפיה אבל כן חשוב לי להתחזק תוך כדי.
יש לציין שאני בסוג של חיטוב קל. התחלתי את התוכנית 85 ועכשיו אני 78, מעוניין לרדת לאזור ה76+- ולהתחיל מסה משם.
תודה רבה לעוזרים.