הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

165 ק"ג בנץ' 30 חזרות

• פותח/ת השרשור
👏

למה אתה לא מרים עם הפנים לנוף ?
חחח... זה בהחלט עושה את האימון שלי מרוכז ונעים יותר.
שמע אתה אלוף עולם אחי ,
דרך אגב כמה זמן מנוחה בין סט לסט , חודש / חודש וחצי?
10 דקות על השעון.
הייתי כל כך מוכן לאימון הזה, הרגשתי שיכולתי גם יותר.

כל הכבוד! 🤩

Screenshot from 2021-07-08 18-13-37.jpeg

• פותח/ת השרשור
אין מצב שטבעי
טבעי, ובלי פריוורקאווט, אלא אם כן אתה מחשיב את הליטר מיץ ירקות של הבוקר.

מי שמכיר אותי טיפה יודע בדיוק מה דעתי על חומרים.

טבעי, ובלי פריוורקאווט, אלא אם כן אתה מחשיב את הליטר מיץ ירקות של הבוקר.

מי שמכיר אותי טיפה יודע בדיוק מה דעתי על חומרים.

🤣
חיכיתי שתענה ואז רציתי לומר שהכמות מיצים שאמרת שאתה שותה היא לא טבעית... אז טכנית זה על-טבעי
עלית על הרעיון. בקיצור, מרשים מאוד

ושאלה - כשאתה אומר עבודת נפח בתכנית כוח, אתה מתכוון לזה? (הרבה סטים אבל של 3 חזרות)
מה ההבדל מבחינתך אם היית עושה יותר חזרות אבל עם משקל נמוך יותר? (פחות סטים, יותר חזרות, אבל 30 חזרות בטוטאל)

• פותח/ת השרשור
🤣
חיכיתי שתענה ואז רציתי לומר שהכמות מיצים שאמרת שאתה שותה היא לא טבעית... אז טכנית זה על-טבעי
עלית על הרעיון. בקיצור, מרשים מאוד

ושאלה - כשאתה אומר עבודת נפח בתכנית כוח, אתה מתכוון לזה? (הרבה סטים אבל של 3 חזרות)
מה ההבדל מבחינתך אם היית עושה יותר חזרות אבל עם משקל נמוך יותר? (פחות סטים, יותר חזרות, אבל 30 חזרות בטוטאל)
יש סוגים שונים של נפח.
חזרות נמוכות הם כבדות יותר ודומות יותר להרמה הכבדה הבודדת, לכן זה יותר טוב לפיתוח כוח אבל נהיה תשישות רבה יותר ולכן תכנון קפדני יותר.

נפח לחזרות גבוהות זה גם משקל נמוך יותר, פחות דומה להרמה כבדה בודדת.

זה יותר קל להכניס ולתכנן איתו, ולפעמים עובד על מיומנות שונה שיכולה לעזור גם כן לכוח.

השבוע הכנסתי 4 סוגי נפח שונה.

יום ראשון - 140 ק"ג 4 סטים 9 חזרות.
יום שני - 147.5 ק"ג 5 סטים 7 חזרות.
יום שלישי - 155 ק"ג 7 סטים 5 חזרות.
יום חמישי - 165 ק"ג 10 סטים 3 חזרות.

הרעיון זה להכניס סוגים שונים של נפח, ובנפח ועצימות מטורפת, עם תדירות גבוה. התאמנתי בRPE 9-10 בכל אימון יום אחרי יום, בלי ספוטר, ובלי להתלונן כמה שאני תפוס.

לא לחינם הרבה פוחדים מהתוכנית הזאת וטוענים שהוא פוצע, לדעתי זה בגלל שאנשים לא יודעים לגשת אליה ולעבוד איתה.

כמו שאתה רואה, התוכנית גאונית ועובדת, צריך רק להבין את העקרונות שלה.

יש סוגים שונים של נפח.
חזרות נמוכות הם כבדות יותר ודומות יותר להרמה הכבדה הבודדת, לכן זה יותר טוב לפיתוח כוח אבל נהיה תשישות רבה יותר ולכן תכנון קפדני יותר.

נפח לחזרות גבוהות זה גם משקל נמוך יותר, פחות דומה להרמה כבדה בודדת.

זה יותר קל להכניס ולתכנן איתו, ולפעמים עובד על מיומנות שונה שיכולה לעזור גם כן לכוח.

השבוע הכנסתי 4 סוגי נפח שונה.

יום ראשון - 140 ק"ג 4 סטים 9 חזרות.
יום שני - 147.5 ק"ג 5 סטים 7 חזרות.
יום שלישי - 155 ק"ג 7 סטים 5 חזרות.
יום חמישי - 165 ק"ג 10 סטים 3 חזרות.

הרעיון זה להכניס סוגים שונים של נפח, ובנפח ועצימות מטורפת, עם תדירות גבוה. התאמנתי בRPE 9-10 בכל אימון יום אחרי יום, בלי ספוטר, ובלי להתלונן כמה שאני תפוס.

לא לחינם הרבה פוחדים מהתוכנית הזאת וטוענים שהוא פוצע, לדעתי זה בגלל שאנשים לא יודעים לגשת אליה ולעבוד איתה.

כמו שאתה רואה, התוכנית גאונית ועובדת, צריך רק להבין את העקרונות שלה.

מקצוען!

• פותח/ת השרשור
טירוף. איזה תוכניות אתה מבצע?
אני רואה שעכשיו אתה מבצע סמולוב ג'וניור לבנצ' אבל לפני מה עשית?
לפני הייתי בחיטוב, ועשיתי סוג של 5×5 שלוש פעמים בשבוע לבנץ', וסוג של טקסס לסקוואט ודדליפט.

אני תמיד חוזר לתוכניות עם הנפח הגבוה ובלי תרגילי עזר, כי הם כיפיים, ונותנים תוצאות.

אבל זה לא סותר שלפעמים צריך גם עבודת עצימות. אני עושה הכל בבלוקים, ולא תמיד הבנץ' והתרגילים נמצאים באותו בלוק, בנץ' יכול לעשות עצימות כשסקוואט עוד בנפח.

תכלס התוכנית הזאת של בנץ' הסתדרה לי כי הייתי צריך מנוחה מסקוואט ודדליפט.

גם בתור מתאמן ביתי אין לי כל כך אפשרות לעשות הרבה תרגילי עזר בגלל שאין לי ציוד. וגם לא משקלים באמת כבדים כי אין לי ספוטר.

לכן התכנון שלי עובד לי מצויין, ומסתדר עם מה שיש לי והמצב שלי. במובן מסוים אני מתקדם הרבה יותר בזכות המצב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית