עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סמולוב ג'וניור לבנץ'.איך קוראים לתכנית?
את החומרים שלי אני קונה בשוק.אני מכיר אותו דבר איתי בפרטי אני מסדר לך את החומרים שלו
בלי ספק אפשר להתאמן מצויין בבית.אתה נותן תקווה לאנשים שמתאמנים בבית!
בדיוק עכשיו סיימתי את השלוש שבועות.סמולוב ג'וניור לבנץ'.
יופי של משקלים למשקל גוף שלך!בדיוק עכשיו סיימתי את השלוש שבועות.
כנראה זה היה מיותר שעשיתי כי יכולתי להתקדם גם בלעדיה, אבל רציתי לנסות לראות איך אני מגיב לתכנית כזאת, שמוכנה מהאינטרנט ולא בנויה אישית.
שיפרתי ב7.5קג בחודש את הבנצ' ל80קילו (מ.ג 60, בן 15)
תודה!יופי של משקלים למשקל גוף שלך!
מרשים לשמוע שיכלת להתקדם גם בלעדיה (משמע שלא התוכנית עשתה את ההבדל)
עכשיו אתה תקוע ? אם כן איזה תוכנית מתכוון לעשות ?
אני תמיד אומר, בנץ' צריך נפח גבוה.תודה!
שאמרתי שיכולתי להתקדם גם בלעדיי התכנית התכוונתי שלא הייתי נתקע אבל לא נראה לי הייתי מתקדם בקצב הזה.
אתמול נתתי PR אז לא נראה לי אני תקוע:37mv:.
נפח זה אומר,2-3 אימונים בשבוע?אני תמיד אומר, בנץ' צריך נפח גבוה.
העצימות של סמולוב גבוה מידי בשביל להיות תוכנית אידיאלית כל השנה, וגם לא לוקח בחשבון חולשות אשיות ותרגילי עזר.
אבל אם בונים תוכנית בנץ', בהחלט כדאי ללמוד מסמולוב להכניס הרבה מאוד נפח.
מסכים, ברגיל יש לי 2-3 בנצ בשבוע אבל לא עם כמות סטים גבוהה מאוד.אני תמיד אומר, בנץ' צריך נפח גבוה.
העצימות של סמולוב גבוה מידי בשביל להיות תוכנית אידיאלית כל השנה, וגם לא לוקח בחשבון חולשות אשיות ותרגילי עזר.
אבל אם בונים תוכנית בנץ', בהחלט כדאי ללמוד מסמולוב להכניס הרבה מאוד נפח.
נכון מאוד.אתה מוריד את המוט אל מתחת לחזה?, מהצילום נראה שהמוט יותר קרוב לבטן העליונה מאשר לפטמות
נבדוק בעז"ה בקרוב את השיא שלי בבנץ', סקוואט עשיתי 230, ודדליפט עשיתי 300, OHP אני לא עושה.חזק ביותר!
מסקרן לשמוע מה המשקל שיא הנוכחי שלך לחזרה אחת בבנץ' (אם בדקת בכלל). כנ"ל לגבי הסקוואט, דדליפט ו-strict OHP.