הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטרואידים מעל גיל 50

תגידו לי מה אתם נורמלים להמליץ לבני חמישים סטרואידים אנבוליים ככה שולחים לאוויר תגובות שיכול להיות להם השלכות הרסניות על אנשים אחרים איפה המצפון שלכם אני מקווה מאוד ששחכתם אותו מלדעץ שלא היה לכם מלכתחילה.

תגידו לי מה אתם נורמלים להמליץ לבני חמישים סטרואידים אנבוליים ככה שולחים לאוויר תגובות שיכול להיות להם השלכות הרסניות על אנשים אחרים איפה המצפון שלכם אני מקווה מאוד ששחכתם אותו מלדעץ שלא היה לכם מלכתחילה.
אתה לא יודע מה האלטרנטיבה שלו...
אולי הוא לא זיין את אשתו כבר 3 חודשים , זרוק על הספה כל היום שותה בירות ומעשן סיגריות... כמו רוב בני ה50 היום.
אז אולי עדיף לו לצאת להתאמן, להפסיק עם הבירה והסיגריות . לתת זריקה של 250 מג טסט אחת ל10 ימים ולחיות כמו בנאדם

אני לא הייתי ממליץ ככה סתם , לך תבדוק את רמות ההורמונים שלך תראה שהכל תקין , שוט של 250 כל 10 ימים עושה פלאים אבל יש השלכות לכל דבר , בכל מקרה אם הוא לא נגע מעולם לא הייתי נוגע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית