הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם ניתן שהסקאווט יהיה בסוף האימון?!

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
שלום!

יש לי 2 שאלות..

1. האם ניתן שהסקאווט יהיה בסוף האימון (התרגיל השלישי) או התרגיל השני באימון?
אני שואל את זה כי אני מרגיש עייף אחרי הסקאווט(הכבד שהגעתי..) ובלי כוח לבנץ'\ פרס.
וגם בשביל הגיוון.

2. למתח שאני עושה בתוספת משקל, צריך לעשות חימום קודם? ז"א להוסיף משקל בהדרגתיות עד למשקל עבודה. (אני כרגע בתוספת 15 ק"ג)

תודה..

אני הגעתי בSS הקודמת ל 32.5 ק"ג במתח, ועשיתי רק מתח נקי לכמה חזרות 3-8 משהו כזה.. כחימום לא צריך גם עם דאמבים יותר קטנים כי הגוף זה 60-70 ק"ג ועם התוספת זה יהיה 80-+ אז לעשות חימום של 70-75 זה(כולל התוספת זה מיותר).
וגם הפרס שלפני המתח די מחמם.

• פותח/ת השרשור
coldfire - מה אתה אומר? זה אפשרי?

yuvalpain - וואי זה אחלה תוספת 32 ק"ג.!! סחטיין. תודה על התשובה. ו.. איך אתה קשרת אלייך את המשקל? באיזה צורה? ומה בנוגע ל"החלקה" בידיים? זה מ-ח-ל-י-ק בטרוף!

coldfire - מה אתה אומר? זה אפשרי?

yuvalpain - וואי זה אחלה תוספת 32 ק"ג.!! סחטיין. תודה על התשובה. ו.. איך אתה קשרת אלייך את המשקל? באיזה צורה? ומה בנוגע ל"החלקה" בידיים? זה מ-ח-ל-י-ק בטרוף!

אפשרי לעשות כל מה שעוזר לך להתקדם.

• פותח/ת השרשור
ווקצור.. אני מבין אז שזה אפשרי.

מה לגבי, המתח.. למישהו יש רעיון איך קושרים את המשקולות לגוף?
אני זוכר שמישהו כבר דיבר על זה, אבל לא מוצא את השירשור..

ניסית לשים בין הרגליים משקולת יד? זה מה שאני הייתי עושה

רוב המתאמנים שצריכים תוספת משקל יסתפקו בלשים דאמבל בין הרגליים, היה איזה אשכול עם מדריכים להכנת חגורה מאולתרת, לא יודע איפה הם כי כנראה לא יהיה לי צורך בהם בעשור הקרוב.

אם יש לך חגורה, אני פשוט לוקח שרשרת (במקרה אני לוקח מהמכונת חתירה), ובגלל שהיא לא ארוכה מספיק אני מחבר אותה לסוג של אממ בד כזה שאפשר לקשור את הרגל לפולי (לכל מיני תרגילים ליצניים) וקושר את המשקולת בעזרת זה.
אני מאמין שאפשר להסתדר גם רק עם השרשרת..

1)קונים מטמבור שרשרת ממתכת, כמו שקושרים איתן אופניים.
2)קונים מנעול.
3)קושרים את השרשרת סביב הבטן בצורה הכי טריוויאלית שיכולה להיות. (תבדוק בחנות איזה אורך אתה צריך בקשירת ניסיון).
4)משחילים את הפלטה/פלטות בגודל הרצוי.
5)נועלים את השרשרת בקצוות עם המנעול.

סה"כ עלה לי: 40 ש"ח לשרשרת ששוקלת בעצמה קילו וחצי. אפשר היה גם להסתפק ביותר קצרה וקלה בפחות מזה.
בהצלחה

לא יודע הכי נוח לעשות לפי דעתי את הסקוואט בתחילת האימון אבל אולי זה שוב מכוח ההרגל...

אני אישית לגבי הדד ליפט אוהב לעשות בסוף כי זה בשבילי מסחטת אנרגיה

לא חושב שזה צריך להיות עניין של נוחות.

מה שאני קראתי בנושא עדיף להתחיל עם רגליים קודם כל משום שהם מהווים בערך חצי מהמסה של הגוף בשריר.
ומשום כך שאתה עובד על שריר כל כך גדול, משתחרר הרבה יותר טסטוסטורון שגורם לכך שגם שאר האימון שלך יעיל יותר.

יכול להיות שזה גם בולשיט. :D

קנה חגורה בשתי שקל, חבל/שרשרת, שאקל ותעשה קשר לולאה.

ומה זה ווקצור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית