הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקות חלבון באזור השרון?

• פותח/ת השרשור Gadoli
  • פורסם בתאריך

Gadoli

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
מאיפה אתם קונים אבקות חלבון Whey באזור השרון?
כל האתרים שאני מוצא זה רק הזמנות מהאינטרנט, אין יותר להשיג את זה פרונטלי?

יש סניף של IsraelBody בכפר סבא.
אם אתה לא בלחץ של זמן אין סיבה להגיע פיזית לחנות, שכאמור הרבה פחות משתלם.
בהזמנה מאתרים כמו iHerb ו-myprotein החלבון אצלך תוך מס' ימים.

לשיקולך.
סומך עליך שתקבל החלטה מושכלת.

בהזמנה מאתרים כמו iHerb ו-myprotein החלבון אצלך תוך מס' ימים.
ב MYPROTEIN לא ממש תוך כמה ימים, יותר לכיוון שבועיים, לאחרונה אני רואה מאנשים כאן שיש בעיות והזמנים יותר ארוכים הרבה פעמים.
ב IHERB באזור השבוע מקסימום ממה שזכור לי, בד"כ קצת פחות

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא הזמנים.. אני לא רוצה לחכות לאבקה שבוע או 5 ימים ולאלץ את עצמי לאכול את הכמויות חלבון האלה ביום כי אני לא עומד בזה

הבעיה היא הזמנים.. אני לא רוצה לחכות לאבקה שבוע או 5 ימים ולאלץ את עצמי לאכול את הכמויות חלבון האלה ביום כי אני לא עומד בזה

אני לא מכיר את התפריט שלך, אבל אם אתה תלוי בתוספי תזונה כדי להגיע לערכים הוא בטוח לא טוב.
אם אתה רוצה פידבק והכוונה, אתה מוזמן לשתף כאן.

פיור וואי של פאוורטק אפשר לקנות גם בחצי חינם בשרונים אם אני זוכר נכון. מה שכן שם יותר יקר סביב ה270 שקל , שבטבע קסטל ובעוד מקומות מוכרים באיזור ה205 ש"ח .

תקנה שק חלבון קטן של 750 גרם בארץ, ובנתיים תזמין כמות גדולה יותר ממיי פרוטאין
יסגור לך את הפינה, ועדיין יהיה יותר משתלם

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר את התפריט שלך, אבל אם אתה תלוי בתוספי תזונה כדי להגיע לערכים הוא בטוח לא טוב.
אם אתה רוצה פידבק והכוונה, אתה מוזמן לשתף כאן.

פשוט קשה לי לאכול בשר וגבינות, אין חובה לשתות את התוסף, פשוט זה תחליף אופטימלי בשבילי, אני מצליח לאכול את החזה עוף/דגים רק בצהריים ובבוקר ערב אני נשאר תקוע ולא מגיע לכמות חלבון היומית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית