הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנוגע להתקדמות!

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
מה קורה כמו שפירסמתי פה לא מזמן התחלתי בתוכנית טקסס על בסיס בנץ וסקוואט בעיקר
3 פעמים סקוואט 3 פעמים בנץ בשבוע
נפח התאוששות ועצימות..
הגעתי היום למצב בסווקאט שביום העצימות אני אמור לבצע 1×5 בסקוואט ובבנץ 5rm כמובן.. עכשיו לפני שאני חושב שאני אגיע לכשל היום העצימות במקום 1×5 אני מחליף ל 2×3 על מנת להמנע מהכשל
בסקוואט 142.5 עף יפה.
בבנץ בסט הראשון ביצעתי 3 עוד שניה התאשפזתי אבל עלה למעלה בסוף
בסט השני צלחתי רק 2 חזרות. נתקעתי למטה לא הגעתי לשלב של פשיטת המפרקים בבנץ

עכשיו השאלה שלי מה אתם אומרים לנכון לעשות שבוע הבא לבצע את אותו סייקל בבלוק ? עם אותם משקלים? ולקוות שזה יעלה.
או דילאוד של 10 אחוז.

שאלה נוספת בגלל שנתקעתי עם המוט למטה האם להתחיל לעשות פאוס בנץ ? נראה לי שזה מה שיעזור לי .. השאלה מתי להתחיל בבלוק הבא ביום הנפח ?
או להתחיל כבר משבוע הבא ביום הנפח?

אשמח לייעוץ

הנה התאקסל מה שבירוק בוצע בהצלחה מה שבצהוב לא..

קבצים מצורפים

• Screenshot_20210716-024325_Sheets.jpg
    Screenshot_20210716-024325_Sheets.jpg
    KB 176.7 · צפיות: 46
מיצית לדעתי.
עכשיו הזמן להתבונן ולעשות סיכום.
איך היה?
התקדמת?
מה המשקל גוף? הוא עלה או נשאר?

תראה האם התוכנית עבדה, אם כן, תגיד לה תודה ותחליט אם תרצה לעשות אותה שוב.
אם כן תרד ב15% ותתחיל סבב שני.
אחרת תחפש תוכנית אחרת.

אם תחליט על סבב שני, יכול להיות שיהיה כדאי לעשות ווריאציות קשות יותר כדי שיהיה פחות תשישות, וכדי לחזק את הנקודות החלשות.

אתה יכול לעשות בוקס או פאוז סקוואט במקום סקוואט רגיל, ובנץ' עם עצירה יפה על החזה.
רק שאם בזה תבחר, תוריד 20% במקום 15%.

אתה יכול גם להעלות נפח, נגיד לעשות אחרי ה5×5 בוקס סקוואט, 3 סטים 5 חזרות היי באר סקוואט (היי באר עם בערך 90% מהמשקל של הלאו באר).

אחרי 5×5 בנץ' עם עצירה, 3 סטים 5 חזרות פין בנץ' פרס. תזכור, בנץ' אוהב נפח (גם הפין פרס עם בערך 90% מהבנץ' עם עצירה).

• פותח/ת השרשור
מיצית לדעתי.
עכשיו הזמן להתבונן ולעשות סיכום.
איך היה?
התקדמת?
מה המשקל גוף? הוא עלה או נשאר?

תראה האם התוכנית עבדה, אם כן, תגיד לה תודה ותחליט אם תרצה לעשות אותה שוב.
אם כן תרד ב15% ותתחיל סבב שני.
אחרת תחפש תוכנית אחרת.

אם תחליט על סבב שני, יכול להיות שיהיה כדאי לעשות ווריאציות קשות יותר כדי שיהיה פחות תשישות, וכדי לחזק את הנקודות החלשות.

אתה יכול לעשות בוקס או פאוז סקוואט במקום סקוואט רגיל, ובנץ' עם עצירה יפה על החזה.
רק שאם בזה תבחר, תוריד 20% במקום 15%.

אתה יכול גם להעלות נפח, נגיד לעשות אחרי ה5×5 בוקס סקוואט, 3 סטים 5 חזרות היי באר סקוואט (היי באר עם בערך 90% מהמשקל של הלאו באר).

אחרי 5×5 בנץ' עם עצירה, 3 סטים 5 חזרות פין בנץ' פרס. תזכור, בנץ' אוהב נפח (גם הפין פרס עם בערך 90% מהבנץ' עם עצירה).

משקל גוף נשאר אותו דבר מה שמוזר אני אוכל כל יום 3000/3300 קלוריות גובה ומשקל 1.76 .. 77 קג

ה וכנית כן עבדה עדיין לא בדקתי את הסינגלים שלי אמרתי אני ארד בהדרגה לסינגלים ואז בסוף הבלוק אני אתן איזה טסט יפה

לגבי הנפח אני חושב שאתן סבב שני עם אותו נפח רק עם וואריאציות שונות.. זאת אומרת ביום.נפח פאוס בנץ ופאוס סקוואט מכייון שאם לא הייתי עושה מסאז ושם קרח על הברכיים כל יום הברכיים והמפרקים שלי היו מתפרקים הרגשתי כבר את הכאבי עומס...

בכל מקרה כמו שstrongman אמר בסט השני אפשר לרדת ל95% את זה לא ידעתי! חשהתי צריך.להשאר קבוע על.אותו משקל ושאסור לרדת שמח לדעת

שאלה אחרונה על סמך כל מה שארמרתם לי.
באימון הבא להשאר על אותם משקלים כמו השבוע שעבר ? ו2×3 פשוט סט ראשון 100% בט שני 95%?

הסבב השני של התוכנית פאוס בנץ יעשה את העבודה.

תודה על העצות.חברה
אני הייתי נשאר עם 1*5
פשוט תסדר את זה ככה שהזה לא יהיה באותו היום
בשבילי הדבר הכי קשה היה 5*5 סקוואט אז הייתי עושה את זה ביום הכי קל שלי
לא נגעתי למצב כדיין שהסקוואט מפקיע לבנץ האמת

בכל מקרה כמו שstrongman אמר בסט השני אפשר לרדת ל95% את זה לא ידעתי! חשהתי צריך.להשאר קבוע על.אותו משקל ושאסור לרדת שמח
זה מאוד נכון ויכול לעזור המון.
שאלה אחרונה על סמך כל מה שארמרתם לי.
באימון הבא להשאר על אותם משקלים כמו השבוע שעבר ? ו2×3 פשוט סט ראשון 100% בט שני 95%?
לדעתי אפשר, אבל אין צורך.

• פותח/ת השרשור
זה מאוד נכון ויכול לעזור המון.

לדעתי אפשר, אבל אין צורך.
אממ האמת שאני רוצה לקבוע pr חדש ורק אז אני ארגיש שמיציתי .. בחיים לא בדקתי pr

ועוד דבר ברגע שאני מתכנן לבדוק סיבוב שני יש צורך בדילאוד ? או שרק בסיבוב שני התחלה מחדש פשוט להוריד 20 אחוז מהמשקל ולטפס שוב?
אולי יצא לי טוב כי השבוע אני נוסע לאילת

אממ האמת שאני רוצה לקבוע pr חדש ורק אז אני ארגיש שמיציתי .. בחיים לא בדקתי pr

ועוד דבר ברגע שאני מתכנן לבדוק סיבוב שני יש צורך בדילאוד ? או שרק בסיבוב שני התחלה מחדש פשוט להוריד 20 אחוז מהמשקל ולטפס שוב?
אולי יצא לי טוב כי השבוע אני נוסע לאילת
אז תבדוק פשוט סינגל הכי כבד בשבוע הבא, אין צורך לעשות שלשות.

ואני מציע לעשות 5 ק"ג פחות ממה שאתה יכול, זה יתרום לביטחון עצמי, ויעזור לך לראות סט כבד ויפה.

לא צריך דילואד, אבל אפשר. אם אתה נוסע לאילת, זה תזמון טוב יותר מאי פעם להוריד הילוך באימונים.

• פותח/ת השרשור
הגעתי להחלטה שבוע הבא אני חותך את הבלוק מהסיבה הפשוטה שאני באילת שבוע שלם ומעדיף לא להתאמן
שיום ראשון אני אבצע טסטים לקראת הבלוק הבא!

אשמח אם תמליצו לי איך לבצע משום שבחיים לא ביצעתי טסט

האם זה אפשרי ומקובל לבצע טסט לבנץ סקוואט ודדליפט באותו יום? אם לא אשמח להמלצות אני רוצה לבצע טסט לפני הנסיעה.

הגעתי להחלטה שבוע הבא אני חותך את הבלוק מהסיבה הפשוטה שאני באילת שבוע שלם ומעדיף לא להתאמן

האם זה אפשרי ומקובל לבצע טסט לבנץ סקוואט ודדליפט באותו יום? אם לא אשמח להמלצות אני רוצה לבצע טסט לפני הנסיעה.
דמיין שאתה בתחרות. תעשה סקוואט ואז בנץ ואז דדליפט.

• פותח/ת השרשור
דמיין שאתה בתחרות. תעשה סקוואט ואז בנץ ואז דדליפט.
לא הייתי בתחרות לעולם עדיין..
אז אפשר להגיד שזה בסדר D: מעולה
ולסדר את זה פשוט לפי עדיפות לפי הרמות החשובות בנתיים סקוואט הכי חשוב ולאחר מכן בנץ דד נשאיר לאחרון

תחשוב על זה כמו סט עבודה, מתחמם כרגיל ותרים את משקל המטרה פעם אחת בלבד.
הכי גרוע זה להתרגש יותר מידי, אז מאבדים ריכוז.

וכן, קודם סקוואט, אז בנץ', ואחרון דדליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית