הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם זה שובר מקביל?

• פותח/ת השרשור
חחח... לא.
היה לי שיחה עם מאמן שמשוכנע שהיא שוברת מקביל.
גם אחרי ששלוש שופטים (אני בינהם) אמרו שהיא לא, הוא עדיין לא השתכנע והציע לי לשאול באיזה פורום שארצה.

אני שמח לראות איך שאתם מוכנים לתחרות של @yanivgoft בחנוכה, אתם כבר יודעים מה זה שבירת מקביל.

זאת הנקודה הכי נמוכה שלה, את התמונה יישרתי לפי הריצפה.

Screenshot from 2021-07-16 17-37-21.jpeg

זה נראה שלא שובר מקביל

אני דווקא חושב שיש סיכוי לא רע שהיא שוברת מקביל. לרוב סרטונים מאחורה נראים מאד גבוהים, ופה זה נראה פחות גבוה מאחרים שיצא לי לראות. אבל זאת באמת זווית שאי אפשר באמת לשפוט
שורה תחתונה - אם היא רוצה לוודא עומק שתצלם מהצד או מקדימה, כרגע זה רק ספקולציות

ריי וויליאמס למשל מצלם המון מאחורה ואם תסתכלו במראה על סרטונים שלו אפשר להבין שמאחורה זה נראה הרבה יותר גבוה מאשר המציאות
Login • Instagram

נערך לאחרונה:
תשים על מהירות 0.25
זו הנקודה הכי נמוכה שהיא הגיעה אליה בסקוואט ומשם התחילה קריסה של הברך ועלייה למעלה

upload_2021-7-16_23-41-10.png

זה סופר סופר סופר גבולי, נראה כאילו זה בדיוק על מקביל אם מסתכלים לפי הכפל העליון ביותר של הירך
מאוד מאוד גבולי, אולי בדיוק מקביל ואולי *טיפונת* מתחת, זווית מהצד תהיה יותר טובה למקרים כאלה

• פותח/ת השרשור
אני דווקא חושב שיש סיכוי לא רע שהיא שוברת מקביל. לרוב סרטונים מאחורה נראים מאד גבוהים, ופה זה נראה פחות גבוה מאחרים שיצא לי לראות. אבל זאת באמת זווית שאי אפשר באמת לשפוט
שורה תחתונה - אם היא רוצה לוודא עומק שתצלם מהצד או מקדימה, כרגע זה רק ספקולציות

ריי וויליאמס למשל מצלם המון מאחורה ואם תסתכלו במראה על סרטונים שלו אפשר להבין שמאחורה זה נראה הרבה יותר גבוה מאשר המציאות
Login • Instagram
אני באמת לא חושב שהוא שובר שם.

חחח... לא.
היה לי שיחה עם מאמן שמשוכנע שהיא שוברת מקביל.
גם אחרי ששלוש שופטים (אני בינהם) אמרו שהיא לא, הוא עדיין לא השתכנע והציע לי לשאול באיזה פורום שארצה.

אני שמח לראות איך שאתם מוכנים לתחרות של @yanivgoft בחנוכה, אתם כבר יודעים מה זה שבירת מקביל.
אז לטובת כל מי שלא מחובר לדיון - זו מתאמנת שלי.
היא סופר מרשימה והיא לא מתחרה או מעוניינת אי פעם להתחרות בפאוורליפטינג.

התהדרות בתואר "שופט" היא ריקה לחלוטין ולא מעניינת גם לא משפרת את הראיה ולכן לא רלוונטית לדיון.

ידידנו פה דחף את דעתו והמשיך להתווכח גם אחרי שהסברתי לו שגם אם היא לא שברה זה לא מעניין (ומבחינתי ומבחינת מאמנים אחרים עם לא מעט ניסיון סביר מאוד להניח שהיא כן שברה).
וכל זה עדיין לא רלוונטי כי היא לא מתחרה בפאוורליפטינג.

אז ידידנו פה בחר לכתוב לי שהוא "איבד את כל ההערכה שלו אליי מקצועית", שמע, איבדתי את האמון בזה שלאנשים לא משעמם בעולם הזה ואם היה לי ספק - אישרת את זה סופית. כל הכבוד!

@yanivgoft
@the Raccoon

שלא חלילה תפספסו רגע של היגיון בריא של מאמן שלא משעמם לו ויושב לנתח ס"מ בכניסה ל 1RM לא בתחרות פאוורליפטינג

אז לטובת כל מי שלא מחובר לדיון - זו מתאמנת שלי.
היא סופר מרשימה והיא לא מתחרה או מעוניינת אי פעם להתחרות בפאוורליפטינג.

התהדרות בתואר "שופט" היא ריקה לחלוטין ולא מעניינת גם לא משפרת את הראיה ולכן לא רלוונטית לדיון.

ידידנו פה דחף את דעתו והמשיך להתווכח גם אחרי שהסברתי לו שגם אם היא לא שברה זה לא מעניין (ומבחינתי ומבחינת מאמנים אחרים עם לא מעט ניסיון סביר מאוד להניח שהיא כן שברה).
וכל זה עדיין לא רלוונטי כי היא לא מתחרה בפאוורליפטינג.

אז ידידנו פה בחר לכתוב לי שהוא "איבד את כל ההערכה שלו אליי מקצועית", שמע, איבדתי את האמון בזה שלאנשים לא משעמם בעולם הזה ואם היה לי ספק - אישרת את זה סופית. כל הכבוד!

@yanivgoft
@the Raccoon

שלא חלילה תפספסו רגע של היגיון בריא של מאמן שלא משעמם לו ויושב לנתח ס"מ בכניסה ל 1RM לא בתחרות פאוורליפטינג

לקחת קשה את זה שהיא לא שוברת מקביל

זה משנה את זה שלא באמת אכפת לי? No offense אבלי יש לה מאמן אחד וזה אני. אני מחליט מה חשוב ומה לא, מה רלוונטי ומה לא.

העיניים שלכם טובות יותר טובות פחות עם תואר שופט, עם תואר פוקימון מאסטר - לא משפיעות על התוצאה הסופית.

התוצאה הסופית הייתה שיא בקלין ודחיקה.

אני באמת לא חושב שהוא שובר שם.
זה לא משנה ממש מה אתה חושב.
אני יודע שזאת פשוט זווית שאי אפשר באמת לקבל ממנה מידע מהימן בצורה כזאת. לקבוע בנחרצות האם היא שוברת או לא בסרטון כזה זה פשוט בלתי אפשרי באמת.
תסתכל למשל על התמונה המצורפת. זה ריי וויליאמס בבור. תראה איך זה נראה מאחורה למרות שבמבט במראה נראה שהוא שובר מקביל או מאד קרוב לזה. זווית מאחורה יכולה מאד להטעות

קבצים מצורפים

• Screenshot_2021-07-17-21-40-55-246_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-07-17-21-40-55-246_com.instagram.android.jpg
    KB 120.7 · צפיות: 92
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית