הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם זה שובר מקביל?

• פותח/ת השרשור
אז לטובת כל מי שלא מחובר לדיון - זו מתאמנת שלי.
היא סופר מרשימה והיא לא מתחרה או מעוניינת אי פעם להתחרות בפאוורליפטינג.

התהדרות בתואר "שופט" היא ריקה לחלוטין ולא מעניינת גם לא משפרת את הראיה ולכן לא רלוונטית לדיון.

ידידנו פה דחף את דעתו והמשיך להתווכח גם אחרי שהסברתי לו שגם אם היא לא שברה זה לא מעניין (ומבחינתי ומבחינת מאמנים אחרים עם לא מעט ניסיון סביר מאוד להניח שהיא כן שברה).
וכל זה עדיין לא רלוונטי כי היא לא מתחרה בפאוורליפטינג.

אז ידידנו פה בחר לכתוב לי שהוא "איבד את כל ההערכה שלו אליי מקצועית", שמע, איבדתי את האמון בזה שלאנשים לא משעמם בעולם הזה ואם היה לי ספק - אישרת את זה סופית. כל הכבוד!

@yanivgoft
@the Raccoon

שלא חלילה תפספסו רגע של היגיון בריא של מאמן שלא משעמם לו ויושב לנתח ס"מ בכניסה ל 1RM לא בתחרות פאוורליפטינג
כתבת שהיא עושה סקוואט חוקי.
כשציינתי שבעיניי זה לא עובר בתחרות, הגבת בצורה מאוד תוקפנית, והצעת שאשאל גם בכל פורום שארצה.

אני מודע לכך שזאת זווית שקשה לשפוט בה, ועם כל זה אני סבור שזה לא שובר.

איבדתי מהכבוד שלי אליך לא בגלל מתאמנת שלא שוברת מקביל, אלא מהיחס המגעיל שלך לאדם שמנסה לדון איתך בנושא שפירסמת.

יכולת לומר שזה לא משנה לך, אבל להגיד לי לבדוק את הראיה שלי ולזלזל בי בזכות 15 שנות נסיונך כמאמן, פשוט מוריד ממי שחשבתי שאתה.
זה לא משנה ממש מה אתה חושב.
אני יודע שזאת פשוט זווית שאי אפשר באמת לקבל ממנה מידע מהימן בצורה כזאת. לקבוע בנחרצות האם היא שוברת או לא בסרטון כזה זה פשוט בלתי אפשרי באמת.
תסתכל למשל על התמונה המצורפת. זה ריי וויליאמס בבור. תראה איך זה נראה מאחורה למרות שבמבט במראה נראה שהוא שובר מקביל או מאד קרוב לזה. זווית מאחורה יכולה מאד להטעות
תקשיב, זה עוד תמונה טובה יותר משיצרפתי, כי כאן המצלמה לא על הריצפה. אני לא יודע מה להגיד לך, אולי מהצד זה יראה אחרת, מכאן זה נראה לא שובר.
משהו פשוט לא מסתדר לי
אם אציג את ההודעות בינינו כאן בפורום, זה עוד יותר לא יסתדר.

אציג את ההודעות בינינו כאן בפורום
אתה מבלבל בין לכבד בנאדם מספיק כדי לענות לו לבין לחפור בתוך משהו שמסבירים לך שלא מעניין ולא רלוונטי ולהמשיך עוד ועוד ועוד כאילו אין לך שומדבר אחר מעניין בחיים.

• פותח/ת השרשור
אתה סבור, אני סבור אחרת
הטיעון שלך זה שאתה שופט, לא קניתי סורי.
שחרר ותעבור הלאה.
הטיעון שלי שאני אדם.
תתיחס בכבוד ותקבל כבוד.

• פותח/ת השרשור
הטיעון שלי אפילו פשוט יותר - שחרר. הבעת את דעתך, שמעתי ולא הסכמתי ושם זה נגמר.
להגיד לי עשות בדיקת ראיה ולשאול באיזה פורום שארצה מאוד שונה מ"שמעתי ולא הסכמתי".

אבל אם:
היא סופר מרשימה והיא לא מתחרה או מעוניינת אי פעם להתחרות בפאוורליפטינג.
אז מה זה משנה אם שוברת מקביל או לא?

ואם זה רק לשם השאלה, או ההתערבות או הויכוח המקצועי, אני חושב שכדאי להימנע מטון מתריס:
אני שמח לראות איך שאתם מוכנים לתחרות של @yanivgoft בחנוכה, אתם כבר יודעים מה זה שבירת מקביל.

ובכך למנוע תגובות ׳לא מכבדות׳ מהצד השני.

להגיד לי עשות בדיקת ראיה ולשאול באיזה פורום שארצה מאוד שונה מ"שמעתי ולא הסכמתי".
אתה זה שהשתמש ב"אני שופט" כאילו זה אינדיקציה למשהו, לא אני. כמו שאמרתי לך שם - זה לא בלייב, זה וידאו מזוית שמצולם מזוית בעייתית, לא מסכים איתך וגם אם נניח והיא פספסה עומק בסנטימטר לא רלוונטי. שחרר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית