הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט/DL שיא חדש

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
פעם ראשונה בחיי בדקתי סינגלים אני באמצע הבלוק השני והאחרון ואני שבוע באילת אז אמרתי יום ראשון נחתוך את הבלוק ונתן טסט וניתן מנוחה עד שבוע הבא ללא אימונים ונתחיל בלוק חדש עם קצת בוקס סקוואט ופאוס בנץ

דרך אגב יום חלש מבחינת תזונה ושינה אבל אין תירוצים אני מרוצה בסך הכל

והחגורה שלי נפתחה באמצע הדדליפט והסקוואט זה למה נתקעתי ככה חזק בסקוואט באמצע
הטכניקה קבילה? סקוואט שובר מקביל? תיקונים?

סקוואט 152.5 לאחר מכן ניסיתי 155 עליתי כמה סמ ונפלתי למטה
https://youtube.com/shorts/qY7HGHS5ejQ?feature=share

גם בבנץ 110 קילו לא צילמתי אבל לצערי עלה בקלות

דדליפט 160

https://youtube.com/shorts/IeLX4VnWDcE?feature=share

דדליפט הטכניקה קצת לקויה בהתילה מה שדפק לי אולי טיפה את הטכניקה המוט זז קצת קדימה

בדרך כלל הדבר הבעייתי שכולם אומרים לי שאני יורד יותר מדי למטה עם התחת.. משום מה זה הרבה יותר נוח לי יש לי פימור מאוד קצר אולי בגלל זה

מה אומרים על הטכניקות בקיצור?

שוקל 77 גובה 176

נערך לאחרונה:
יפה מאוד.
הזוית צילום של הסקוואט יראה שאתה שובר מקביל, אבל זה לא זווית אמינה. בכל זאת אני מאמין שאתה שובר, אחלה מלחמה.

בדדליפט תתפטר מהנעליים, הם רעים מאוד לדדליפט.

נראה שיש התרגשות עם המשקל. זה לא זז מהר כמו שיכולת.
בדרך כלל במשקל כבד הכל יזוז יחסית מהר חוץ מהנקודה שנתקעים וקשה שם, אצלך זה נראה איטי וקשה בכל התנועה, מה שגורם לי לשער שהיה כאן התרגשות מסוימת. אבל זה נורמלי לשיא ראשון, אתה תתרגל. תזכור להתאמן עם מהירות, זה מה האימון הקל מנסה לפתח אצלך, מהירות ושוב מהירות זה יוסיף לך המון.

כל הכבוד.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד.
הזוית צילום של הסקוואט יראה שאתה שובר מקביל, אבל זה לא זווית אמינה. בכל זאת אני מאמין שאתה שובר, אחלה מלחמה.

בדדליפט תתפטר מהנעליים, הם רעים מאוד לדדליפט.

נראה שיש התרגשות עם המשקל. זה לא זז מהר כמו שיכולת.
בדרך כלל במשקל כבד הכל יזוז יחסית מהר חוץ מהנקודה שנתקעים וקשה שם, אצלך זה נראה איטי וקשה בכל התנועה, מה שגורם לי לשער שהיה כאן התרגשות מסוימת. אבל זה נורמלי לשיא ראשון, אתה תתרגל. תזכור להתאמן עם מהירות, זה מה האימון הקל מנסה לפתח אצלך, מהירות ושוב מהירות זה יוסיף לך המון.

כל הכבוד.

האמת שכן מאוד התרגשתי מהמשקל נלחצתי קצת ירדתי למטה בסקוואט חטפתי איזה שוק קטן
גם נפתחה לי החגורה באמצע אז חשבתי אולי אני יכול יותר העלתי ל155 עליתי בכמה סמ ונפלתי

לגבי הדדליפט הורדתי את ההגבה של העקב מהנעל אז היא שטוחה הכל טוב
תודה רבה אח

לגבי הסרטון הקודם של הסקוואט בו הברכיים שלי קדימה מדי זה בגלל העקב מסתבר שאין לי צורך בהם יש לי פימור מאוד קצר הגוף שלי בוא נגיד אולטימטיבי לסקוואט

הסקוואט יפה. רק בנעילה הייתי מנסה להימנע מלנעול את הברכיים על ידי "זריקה" שלהן אחורה ככה. זה יכול בטווח הארוך להזיק

• פותח/ת השרשור
ואוו משקלים ממש מרשימים וגם עושה רושם שאתה על אחוז שומן לא גבוהה - פיתוח גוף + כוח הרווחת מכל העולמות שאפו !
כן התברכתי באחוז שומן עיקש לא זז לא משנה כמה קלוריות ייכנסו לי לגוף אין לי מושג איך זה קורה

• פותח/ת השרשור
כי אתה לא מכניס מספיק קלוריות.
אני אתן דוגמא
הייתי תקופה שלא כלכך הייתי מבין מה אני עושה בתחום התזונה והייתי בחרדות שלא הייתי אוכל מספיק
הייצי אוכל 3/4 ארוחות ביום ימים שאחת מהן הייתה בגטים של שוואמה ומה שלא תרצה אם לא פעמיים ביום
ושותה גיינר פעמיים ביום קבוע.
הייצי מגיע ל4 אלף או יותר קלוריות ביום בלי לשים לב היום רק בדיעבד אני מבין מה עשיתי..
והייתי תמיד אותו אחוז שומן פשוט הייתי נראה נפוח מוזר כזה

אני אתן דוגמא
הייתי תקופה שלא כלכך הייתי מבין מה אני עושה בתחום התזונה והייתי בחרדות שלא הייתי אוכל מספיק
הייצי אוכל 3/4 ארוחות ביום ימים שאחת מהן הייתה בגטים של שוואמה ומה שלא תרצה אם לא פעמיים ביום
ושותה גיינר פעמיים ביום קבוע.
הייצי מגיע ל4 אלף או יותר קלוריות ביום בלי לשים לב היום רק בדיעבד אני מבין מה עשיתי..
והייתי תמיד אותו אחוז שומן פשוט הייתי נראה נפוח מוזר כזה
אין כזה דבר לא להשמין, אם תהיה במאזן קלורי חיובי נורמלי (לא 100 קלוריות מעל הניטרלי, למרות שבמסה ארוכה גם מזה אתה תתחיל לראות שומן, אלא 300+) אתה תשמין.

• פותח/ת השרשור
אין כזה דבר לא להשמין, אם תהיה במאזן קלורי חיובי נורמלי (לא 100 קלוריות מעל הניטרלי, למרות שבמסה ארוכה גם מזה אתה תתחיל לראות שומן, אלא 300+) אתה תשמין.
העלתי במשקל בשבוע איזה קילו וחצי בלי לשים לב אבל משום מה זה לא היה נראה באחוזי שומן הייתי עדיין חטוב

• פותח/ת השרשור
לכמה ימים זה נמשך? ומה הייתה השגרה שלך בתקופה הזאת.. אם היית בעבודה שזזים בה הרבה כנראה זה מסביר את זה.
הייתי עובד בעבודת משמרות שרוב הזמן יושב על כסא ואם אני זז עולה איזה 2 מדרגות וזהו
אבל מתאמן 6 פעמים בשבוע בתוכנית של gym bro אפשר להגיד לא הייתי כלכך מבין מה הלוז איתי אבל הייתי אוכל כמו בהמה במחשבה לאחור שחישבתי מה שהייתי אוכל כל יום מעל 4 אלף הייתי פרנואיד שאני שחיף

הייתי עובד בעבודת משמרות שרוב הזמן יושב על כסא ואם אני זז עולה איזה 2 מדרגות וזהו
אבל מתאמן 6 פעמים בשבוע בתוכנית של gym bro אפשר להגיד לא הייתי כלכך מבין מה הלוז איתי אבל הייתי אוכל כמו בהמה במחשבה לאחור שחישבתי מה שהייתי אוכל כל יום מעל 4 אלף הייתי פרנואיד שאני שחיף
שמע או שלא ספרת נכון או שאתה איזה פריק שהגוף שלו שורף מלא קלוריות. ככה או ככה, כל בנאדם יכול להשמין אם הוא יכניס מספיק קלוריות.

• פותח/ת השרשור
שמע או שלא ספרת נכון או שאתה איזה פריק שהגוף שלו שורף מלא קלוריות. ככה או ככה, כל בנאדם יכול להשמין אם הוא יכניס מספיק קלוריות.
פעמיים גיינר ביום שזה 1270 קלוריות פיצוץ של פחמימה
ועוד 3/4 ארוחות ביום גדולות ספרתי נכון

היום אני מתאמן 5 פעמים בשבוע אוכל 3200 קלוריות ביום ואני נשאר אותו משקל.. אני שוקל לעלות קצת בקלוריות פשוט זה כבר מעמסה קשה לי מאוד הרדיפה אחרי האוכל

שוקל 77 גובה 76

פעמיים גיינר ביום שזה 1270 קלוריות פיצוץ של פחמימה
ועוד 3/4 ארוחות ביום גדולות ספרתי נכון

היום אני מתאמן 5 פעמים בשבוע אוכל 3200 קלוריות ביום ואני נשאר אותו משקל.. אני שוקל לעלות קצת בקלוריות פשוט זה כבר מעמסה קשה לי מאוד הרדיפה אחרי האוכל

שוקל 77 גובה 76

אין צורך לרדוף אחריי האוכל.
אם אתה מרגיש טוב, ישן טוב, מתאמן חזק וביום יום יש לך אנרגיה אין שום סיבה לאכול יותר.

אתה רציני? אם הוא רוצה לעלות במשקל הוא לא צריך להיות בפלוס קלורי?

אם הוא רוצה להעלות במשקל אז כן, אבל איפה הוא כתב שזה מה שהוא רוצה לעשות? אני רק ראיתי שכתב שאין לו כוח לדחוף עוד אוכל…

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית