הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציוד לבית (מוט וספסל)

AQUANGEL

משתמש משקיע
3,097
1,385
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,486
3,097
1,385
בקצרה - אני מחפש לקנות מוט טוב וספסל (לבנץ' בעיקר)

השאלות הן מה לקנות ומאיפה?
לגבי מוט - שקלתי בהתחלה לקנות מסאל ספורט, אבל נראה שאין להם במלאי משהו בסכום שנראה סביר
ובאופן כללי אני לא בטוח איזה מוט יתאים לי, בגדול עושה בעיקר אימוני כוח, פה ושם בעתיד אולי אכניס וריאציות של קלינים.
האם אני רוצה להזמין מחול?
לגבי ספסל, האם יש צורך לבדוק בכמה משקל הוא יכול לתמוך?

בקצרה - אני מחפש לקנות מוט טוב וספסל (לבנץ' בעיקר)

השאלות הן מה לקנות ומאיפה?
לגבי מוט - שקלתי בהתחלה לקנות מסאל ספורט, אבל נראה שאין להם במלאי משהו בסכום שנראה סביר
ובאופן כללי אני לא בטוח איזה מוט יתאים לי, בגדול עושה בעיקר אימוני כוח, פה ושם בעתיד אולי אכניס וריאציות של קלינים.
האם אני רוצה להזמין מחול?
לגבי ספסל, האם יש צורך לבדוק בכמה משקל הוא יכול לתמוך?

אם אתה מחפש מוט איכותי, ממליץ לך מרוג ולא מהארץ. טיפה יותר יקר אבל שווה את זה

אני אישית מוכר מוט קרוספיט של רוג יד 2, בנוי להנפות אולימפיות ופוארליפטינג

ויש אופציות יד 2 אחרות פה ושם

לגבי ספה. הספה הstock הכי טובה היא של סל ספורט.

אם תרצה אני גם בונה ספות שלדעתי וכל מי שהשתמש בהם בפער מעל כל ספה שיש בארץ כרגע.

כמובן שיש bias בתגובה שלי, אבל אם יש לך תקציב ממליץ לך לשקול את הציוד שיש לי למכירה .

• פותח/ת השרשור
אQUOTE="Whale, post: 1619548, member: 26314"]אם אתה מחפש מוט איכותי, ממליץ לך מרוג ולא מהארץ. טיפה יותר יקר אבל שווה את זה

אני אישית מוכר מוט קרוספיט של רוג יד 2, בנוי להנפות אולימפיות ופוארליפטינג

ויש אופציות יד 2 אחרות פה ושם

לגבי ספה. הספה הstock הכי טובה היא של סל ספורט.

אם תרצה אני גם בונה ספות שלדעתי וכל מי שהשתמש בהם בפער מעל כל ספה שיש בארץ כרגע.

כמובן שיש bias בתגובה שלי, אבל אם יש לך תקציב ממליץ לך לשקול את הציוד שיש לי למכירה .[/QUOTE]
אשמח לשמוע עוד פרטים, כאן או בפרטי, מה שתעדיף

מכירה - Rogue Chan Bar - Stainless/Cerakote
מכירה - ספת תחרות שטוחות בייצור עצמי

אני גמיש במחיר קצת

הספות מהבד שרוג משתמשים בו ן ghost strong בספות לחיצה שלהם.

אפשר גם להכין ריפוד לכל ספה כדי להביא אותה לגובה מסוים תחרותי או לא ועובי מה שבא לך.

עכשיו בניתי ריפוד נגיד 180 על 40 סמ עובי 16 ס"מ לספה ששוקלת חצי טון (באמת)

הכל אפשרי

@yanivgoft יכול להעיד. יש לו אחת

• פותח/ת השרשור
מכירה - Rogue Chan Bar - Stainless/Cerakote
מכירה - ספת תחרות שטוחות בייצור עצמי

אני גמיש במחיר קצת

הספות מהבד שרוג משתמשים בו ן ghost strong בספות לחיצה שלהם.

אפשר גם להכין ריפוד לכל ספה כדי להביא אותה לגובה מסוים תחרותי או לא ועובי מה שבא לך.

עכשיו בניתי ריפוד נגיד 180 על 40 סמ עובי 16 ס"מ לספה ששוקלת חצי טון (באמת)

הכל אפשרי

@yanivgoft יכול להעיד. יש לו אחת
מרשים, הספות בוודאות מעבר לטווח שאני מרגיש בנוח להוציא על ספה (אלא אם כן יטענו פה שזה הכרחי), בסוף לחיצות חזה נחמד אבל איכשהו זו ההרמה היחידה שאין לי בה שאיפות גדולות (וגם עם היו, עם הכתפיים המעיקות שלי, לא הייתי מגיע לזה)

המוט מפתה, השאלה איך לעזאזל אני שולח אותו לבאר שבע וכמה זה כאב ראש

ומה הסיבה למכירה?

מרשים, הספות בוודאות מעבר לטווח שאני מרגיש בנוח להוציא על ספה (אלא אם כן יטענו פה שזה הכרחי), בסוף לחיצות חזה נחמד אבל איכשהו זו ההרמה היחידה שאין לי בה שאיפות גדולות (וגם עם היו, עם הכתפיים המעיקות שלי, לא הייתי מגיע לזה)

המוט מפתה, השאלה איך לעזאזל אני שולח אותו לבאר שבע וכמה זה כאב ראש

ומה הסיבה למכירה?
יש לי משהו כמו 10 מוטות בבית. וקניתי עוד אחד.

אני ברביעי במרכז אם אתה רוצה להיפגש ולקחת אותו אגב, נכנס ברכב פרטי

לגבי כאבי כתף, אני אישית משתמש בספה מאוד רחבה שעושה לפלאים לכתפיים מניסיון אישי,

תקרא על ה Thompson fat pad

אני גם מייצר אותם יכול להכין לך ריפוד נטו לספה קיימת

נערך לאחרונה:
אתן את 2 הסנט שלי.
אם אתה רוצה מוט לפווארליפטינג - הרוג אוהיו פוואר בר הוט המוט שהכי שווה לקנות. לא צריך להיות מטומטם כמוני וכמו יובל ולקנות קאבוקי שעולה 1500 שקל יותר. הרוג מוט מדהים. אם אתה רוצה מוט שישמש גם להפנות בנוסף לזה אז הצ'אן של יובל באמת יתאים לך. זה כנראה המוט all round הכי טוב שאתה יכול להשיג. עם זאת יש לציין שככל שמוט מתאים ליותר דברים הוא יהיה פחות ספציפי לכל אחד. לפוואר בר יש נרלינג מאד אגרסיבי שפוגע בך בwl ולכן הנרלינג של הצ'אן הוא בינוני. (שום השוואה אבל עדיין למוטות סיניים שאתה מכיר מחדרי כושר, זה עדיין נרלינג הרבה יותר חזק).
לגבי ספות:
היה לי את הספה fb-5000 של rep fitness, שנחשבת באמריקה לספה הכי טובה ביחס למחיר (הם מקבלים אותה ב200 דולר, אבל לארץ המשלוח משלש את המחיר...). באתי לאימון אצל יובל ובאותו יום מכרתי את הrep שלי בשביל שיבנה לי ספה. אם תהיה בתחרות שלי אתה תראה את הספה הזאת ואת הספה של רוג ואתה תראה שזה באמת אותו דבר. אם יש לך את התקציב להשקיע בספה/ריפוד של יובל אני ממליץ. אם אתה רוצה ספה זולה יותר הספה החדשה של סאל ספורט עם בד הרבה יותר טוב מהישן שהיה להם והוא דיי אחלה. עדיין קצת קלה אז פחות יציבה אבל בשביל 750 שקל היא מעולה ואין לה תחרות במחיר הזה.
אם אתה מדבר על ספסלים מתכווננים נפתח לך עולם שלם של אפשרויות בהתאם לתקציב, אבל לרוב ביד 2 אפשר להשיג ספות טובות באזור ה1000-1200 שקל ואז להחליף להן ריפוד. בין אם הריפוד היקר של יובל או ריפוד פשוט ב200 שקל שתעשה אצל רפד רק כדי שיהיה רוחב אחיד ותחרותי.

• פותח/ת השרשור
יש לי משהו כמו 10 מוטות בבית. וקניתי עוד אחד.

אני ברביעי במרכז אם אתה רוצה להיפגש ולקחת אותו אגב, נכנס ברכב פרטי

לגבי כאבי כתף, אני אישית משתמש בספה מאוד רחבה שעושה לפלאים לכתפיים מניסיון אישי,

תקרא על ה Thompson fat pad

אני גם מייצר אותם יכול להכין לך ריפוד נטו לספה קיימת
האמת שסך הכל נראה לי שכן כדאי לי ללכת על זה
לא יקרה ברביעי הקרוב כי עבודה ולחץ של מעבר דירה, אבל בתקווה בתחילת ספטמבר כשאהיה בחופש ואחרי חלק מהמעבר אם לא תמכור למישהו אחר נוכל להפגש מתישהו כשאתה במרכז ולסגור את זה
אתן את 2 הסנט שלי.
אם אתה רוצה מוט לפווארליפטינג - הרוג אוהיו פוואר בר הוט המוט שהכי שווה לקנות. לא צריך להיות מטומטם כמוני וכמו יובל ולקנות קאבוקי שעולה 1500 שקל יותר. הרוג מוט מדהים. אם אתה רוצה מוט שישמש גם להפנות בנוסף לזה אז הצ'אן של יובל באמת יתאים לך. זה כנראה המוט all round הכי טוב שאתה יכול להשיג. עם זאת יש לציין שככל שמוט מתאים ליותר דברים הוא יהיה פחות ספציפי לכל אחד. לפוואר בר יש נרלינג מאד אגרסיבי שפוגע בך בwl ולכן הנרלינג של הצ'אן הוא בינוני. (שום השוואה אבל עדיין למוטות סיניים שאתה מכיר מחדרי כושר, זה עדיין נרלינג הרבה יותר חזק).
לגבי ספות:
היה לי את הספה fb-5000 של rep fitness, שנחשבת באמריקה לספה הכי טובה ביחס למחיר (הם מקבלים אותה ב200 דולר, אבל לארץ המשלוח משלש את המחיר...). באתי לאימון אצל יובל ובאותו יום מכרתי את הrep שלי בשביל שיבנה לי ספה. אם תהיה בתחרות שלי אתה תראה את הספה הזאת ואת הספה של רוג ואתה תראה שזה באמת אותו דבר. אם יש לך את התקציב להשקיע בספה/ריפוד של יובל אני ממליץ. אם אתה רוצה ספה זולה יותר הספה החדשה של סאל ספורט עם בד הרבה יותר טוב מהישן שהיה להם והוא דיי אחלה. עדיין קצת קלה אז פחות יציבה אבל בשביל 750 שקל היא מעולה ואין לה תחרות במחיר הזה.
אם אתה מדבר על ספסלים מתכווננים נפתח לך עולם שלם של אפשרויות בהתאם לתקציב, אבל לרוב ביד 2 אפשר להשיג ספות טובות באזור ה1000-1200 שקל ואז להחליף להן ריפוד. בין אם הריפוד היקר של יובל או ריפוד פשוט ב200 שקל שתעשה אצל רפד רק כדי שיהיה רוחב אחיד ותחרותי.
מעריך את התשובה המפורטת
יש לי הרגשה שאלך על ספה של סאל ספורט ואולי בעתיד אחליף לריפוד של יובל

שאלה נוספת לשניכם - פתאום הבנתי שיש לי חרא של ראק עם ברזלים חשופים שעלולים בעצם לפגוע במוט וזה גרם לי לתהות האם כדאי לי להחליף אותו אם אני משקיע במוט איכותי
מה דעתכם? עד כמה זה עלול לפגוע במוט?

לא יקרה ברביעי הקרוב כי עבודה ולחץ של מעבר דירה, אבל בתקווה בתחילת ספטמבר כשאהיה בחופש ואחרי חלק מהמעבר אם לא תמכור למישהו אחר נוכל להפגש מתישהו כשאתה במרכז ולסגור את זה

מעריך את התשובה המפורטת

שאלה נוספת לשניכם - פתאום הבנתי שיש לי חרא של ראק עם ברזלים חשופים שעלולים בעצם לפגוע במוט וזה גרם לי לתהות האם כדאי לי להחליף אותו אם אני משקיע במוט איכותי
הוא מוט פלדת אל חלד ספציפית, טיפה נזק לציפוי אבל גם ככה הוא קוסמטי.

מעריך את התשובה המפורטת

איזה ראק יש לך? יכול להיות שאתה יכול להחליף פשוט את הj-cups

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
משהו בסגנון הזבל הזה
מעמד למוט משקולות וסקוואט מתכוונן Marbo Sport דגם MS-S107

וסתם בא לי לשתף אתכם, זה החלום הרטוב שלי לכלוב
MyRack Folding Power Rack
הסתכלתי על הראק הזה. תשמע, אתה יכול לקבל אותו עד לארץ במחיר לא רע אם יש לך כסף להשקיע עליו וזה שהוא מתקפל באמת קריטי לך כדי לצמצם את המכון או משהו. זה יכול להיות השקעה טובה. אציין שאני מתבסס נטו על המפרט של הכלוב ולא מכיר את החברה. אולי יובל מכיר אותם @Whale

מכיר ובשביל האיכות לא נראה שווה. יש במחירים האלו בארץ כלובים 70/70 עובי 3ממ שיהיו הרבה יותר יציבים.

חברה טובה אבל
השאלה אבל אם מסיבה כלשהי קריטי לו האפשרות לקפל את הכלוב בשביל לחסוך מקום.

• פותח/ת השרשור
תראו אני חושב שזה תלוי במקום מגורים ובשטח הפנוי
אם אני מוגבל בשטח ורוצה לשים בחדר עבודה או בסלון כלוב אז כלוב מתקפל זה קריטי, ואם זה לא בית בבעלותי אלא שכור אז אי אפשר ללכת לקדוח בקירות בשביל ריג מתקפל (שזה מה שזמין כרגע בארץ)

קיצר, מי מרים את הכפפה ומייצר לי כלוב מתקפל?

תראו אני חושב שזה תלוי במקום מגורים ובשטח הפנוי
אם אני מוגבל בשטח ורוצה לשים בחדר עבודה או בסלון כלוב אז כלוב מתקפל זה קריטי, ואם זה לא בית בבעלותי אלא שכור אז אי אפשר ללכת לקדוח בקירות בשביל ריג מתקפל (שזה מה שזמין כרגע בארץ)

קיצר, מי מרים את הכפפה ומייצר לי כלוב מתקפל?

למה לא להביא סטנד, מינימום מקום ולא מעוגן לקיר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית