הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציוד לבית (מוט וספסל)

AQUANGEL

משתמש משקיע
3,097
1,385
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,486
3,097
1,385
בקצרה - אני מחפש לקנות מוט טוב וספסל (לבנץ' בעיקר)

השאלות הן מה לקנות ומאיפה?
לגבי מוט - שקלתי בהתחלה לקנות מסאל ספורט, אבל נראה שאין להם במלאי משהו בסכום שנראה סביר
ובאופן כללי אני לא בטוח איזה מוט יתאים לי, בגדול עושה בעיקר אימוני כוח, פה ושם בעתיד אולי אכניס וריאציות של קלינים.
האם אני רוצה להזמין מחול?
לגבי ספסל, האם יש צורך לבדוק בכמה משקל הוא יכול לתמוך?

כי אתה רוצה שהוא יהיה יציב, יחזיק משקלים גבוהים, ועם מוטות ביטחון אמינים.
סטנד מספיק מסיבי יקח את כל במשקל שתרצה, אני מתאמן עם אחד והוא סחב כשל אחר כשל במשקלים "גבוהים" בלי בעיה

סטנד מספיק מסיבי יקח את כל במשקל שתרצה, אני מתאמן עם אחד והוא סחב כשל אחר כשל במשקלים "גבוהים" בלי בעיה
אתה מתאמן עם אחד שבגלל הרגליים שלו אי אפשר להצמיד אותו לקיר וגם מהצד השני אי אפשר להצמיד אליו דברים אם צריך. ואם מקצרים את הרגליים לרוחב שכן חסכוני במקום אז הוא לא חזק (אני מניח).

ממוצע בקטע של ציוד והוצאות כלכליות חח לא ממוצע מבחינת ביצועים
אנשים מוציאים יותר מזה על מנוי למכון בשנה, או קרוב לזה. שאתה מסתכל על זה לטווח רחוק + מבין את ערך המכירה מחדש של הציוד זה לא כזה בזבוז מוחלט

אנשים מוציאים יותר מזה על מנוי למכון בשנה, או קרוב לזה. שאתה מסתכל על זה לטווח רחוק + מבין את ערך המכירה מחדש של הציוד זה לא כזה בזבוז מוחלט
לא אמרתי שזה בזבוז מוחלט, אבל זאת השקעה רצינית מאוד. הרבה יותר ממנוי לשנה (נניח 200 שקל לחודש= 200×12=2400 לשנה, פחות מהסטנד שהבאת). ולא אמרתי שלא כדאי להשקיע בזה, להפך, אם אתה תנצל את הציוד כמו שצריך ויש לך מאיפה להשקיע תשקיע, אבל המתאמן הממוצע שקונה ציוד לבית לא יכול להוציא ככה על ההתחלה 15000 שקל על ציוד. הוא משתדרג עם הזמן וככה מגיע לזה. כמובן שיש יוצאי דופן, אבל רוב האנשים יכולים רק ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית