הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקדמות בסקוואט 155X5

פנקייק

משתמש פעיל
989
1,077
נק' מוניטין:
4,023
989
1,077
התקדמות של 14 שבועות מ-100 ל-157.5 קילו לחמישיות (157.5 עלה רק 5 ו-4 אז אני ממשיך איתו גם לשבוע 15), הסרטון משבוע 13 וזה סט שני לחמש חזרות עם 155.

זה היה סט לא קל ורואים את זה בעומק הירידה ובזמן בין החזרות, הסט הראשון היה מהיר יותר אבל גם בו היה לי קשה לרדת עמוק.

ההתקדמות בסקוואט מרגישה קשה ביחס לשאר ההרמות אבל בינתיים המשקלים עולים לפי התוכנית.

התקדמות של 14 שבועות מ-100 ל-157.5 קילו לחמישיות (157.5 עלה רק 5 ו-4 אז אני ממשיך איתו גם לשבוע 15), הסרטון משבוע 13 וזה סט שני לחמש חזרות עם 155.

זה היה סט לא קל ורואים את זה בעומק הירידה ובזמן בין החזרות, הסט הראשון היה מהיר יותר אבל גם בו היה לי קשה לרדת עמוק.

ההתקדמות בסקוואט מרגישה קשה ביחס לשאר ההרמות אבל בינתיים המשקלים עולים לפי התוכנית.

בדרכ לאנשים ״ענקיים״ יש סקווט רחב ומגושם כזה. לך אבל, יש סקווט יפהפה:s85:

• פותח/ת השרשור
אחלה סקוואט. ונראה לי שהאיש בכתום צריך עזרה שם עם הדדליפט

תודה!

הכתום סיים את הדדליפט שלו והסתבך עם הפירוק של הפלטות, הצעתי לו עזרה והוא סירב בתוקף. כשהלכתי משם שמעתי רעש גדול וראיתי שהוא איכשהו הצליח לרסק את עצמו עם הפנים קדימה על הסטנד של המוטות 🤦‍♂️
סיפור אמיתי.

תודה!

הכתום סיים את הדדליפט שלו והסתבך עם הפירוק של הפלטות, הצעתי לו עזרה והוא סירב בתוקף. כשהלכתי משם שמעתי רעש גדול וראיתי שהוא איכשהו הצליח לרסק את עצמו עם הפנים קדימה על הסטנד של המוטות 🤦‍♂️
סיפור אמיתי.
כבר בתחילת התנועה שלו יש מעידה..

• פותח/ת השרשור
בטח שותף של @nlr666 מהדאנג'ן
היי1

כל הכבוד חביבי
אתה בדרך הנכונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית