שאלה לאבי אימוני פוש

UrNsFace

משתמש מתחיל
70
3
נק' מוניטין:
3
70
3
אני טיפה מבולבל מבחינת כמות תרגילים שאפשר לעשות ואיזה אני באמת צריך

עד עכשיו מה שעשיתי זה
שכיבות סמיכה שיפוע שלילי
שכיבות סמיכה רגיל
שכיבות סמיכה כשהידיים דוחפות לכיווון המתניים/מקבילים

בניתי כוח ראשוני יחסית טוב וראיתי שיפור חיצוני אבל הבנתי שאני צריך להוסיף עוד עבודה כי למשל תרגילים של יד אחורית אני יכול לעשות בסוף האימון בכיף וטני מרגיש שצריך טיפה יותר עבודה על הכתפיים
השאלה אם אפשר להחליף שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי בפייק פוש אפ ולהוסיף פשיטת מרפקים על מוט/ trx וזה יהיה מספיק ?

יש סיבה שאתה עושה רק שכיבות סמיכה ולא תרגילים קונבנציונליים בחדר כושר?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
תעשה לחיצת כתפיים צמוד לקיר-

עדיף שיהיה איתך מישהו מלפנים שיאזן אותך. לא תרגיל קל.

מתח עושה?
ומניח שאתה עושה גם סקוואטים...

אני מחלק את זה לפוש פול ורגליים כמו שעושים בסטריט
השאלה אם לחיצת כתפיים כזאת עובד מספיק על חזה עליון למשל כמו שכיבת סמיכה בשיפוע שלילי
אני מחלק את זה לפוש פול ורגליים כמו שעושים בסטריט
השאלה אם לחיצת כתפיים כזאת עובד מספיק על חזה עליון למשל כמו שכיבת סמיכה בשיפוע שלילי
תעשה לחיצת כתפיים צמוד לקיר-

עדיף שיהיה איתך מישהו מלפנים שיאזן אותך. לא תרגיל קל.

מתח עושה?
ומניח שאתה עושה גם סקוואטים...

השאלה אם מבחינת אימון חזה יד אחורית וכתפיים מה שאני עושה זה מספיק

בעיקרון אם אתה מצליח לעבוד יעיל עם התרגילים האחרים על החזה אז זה סבבה, ה"חזה עליון" עובד בכל זמן שהחזה עובד, זה שריר אחד. השאלה אם אתה מצליח לאתגר את החזה רק עם שכיבות סמיכה, אפשר די מהר להגיע ל5 סטים עם 5 תרגילים שכל אחד מהם עם מעל 30 חזרות. תנסה לשלב שכיבות סמיכה מתפרצות, שכיבות סמיכה עם גומיות, וכאלה תרגילים.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אם אתה מצליח לעבוד יעיל עם התרגילים האחרים על החזה אז זה סבבה, ה"חזה עליון" עובד בכל זמן שהחזה עובד, זה שריר אחד. השאלה אם אתה מצליח לאתגר את החזה רק עם שכיבות סמיכה, אפשר די מהר להגיע ל5 סטים עם 5 תרגילים שכל אחד מהם עם מעל 30 חזרות. תנסה לשלב שכיבות סמיכה מתפרצות, שכיבות סמיכה עם גומיות, וכאלה תרגילים.
אז זהו שאני עושה יותר מבט אחד ובדיוק בגלל שזה כבר לא מאתגר אותי אני משנה טיפה

אז זהו שאני עושה יותר מבט אחד ובדיוק בגלל שזה כבר לא מאתגר אותי אני משנה טיפה
אם המטרה שלך זה להעמיס עוד על החזה, אז להמיר חלק מעבודת חזה לעבודת כתפיים זה לא הפתרון בכלל. לעבוד על הכתפיים זה חשוב בלי קשר, אבל בשביל לעבוד על החזה תעבוד על החזה. נתתי לך כמה דוגמאות לתרגילים לחזה, אתה יכול גם למצוא עוד.
תנסה לשלב שכיבות סמיכה מתפרצות, שכיבות סמיכה עם גומיות, וכאלה תרגילים

אם אתה רוצה עזרה בקצת לסדר את האימון חזה, נשמח לעזור לך פה. ואם אתה לא מתאמן עם משקולות אני ממליץ לך לקנות לפחות גומיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית