עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הצדדים של חזה והחזה העליון יותר בולטים אצלי מאשר החלק התחתון ובאמצעלא הבנתי מה זה אומר חלש,
חוץ מזה לא הבנתי מה עומד מאחורי האימון.
הצדדים של חזה והחזה העליון יותר בולטים אצלי מאשר החלק התחתון ובאמצע
מז״א לא הבנתי מה עומד מאחורי האימון?
תקרא על המבנה של החזה ותבין שזה שריר אחד, ההבדלים הזניחים האלו שאתה מדבר עליהם
לא יראו אצלך גם ככה פשוט כי אין לך מספיק מסת שריר.
מי בנה אותו ככה? למה?
מה המטרה?
מה התכנון התקדמות?
מה הנפח השבועי?
אין לך מספיק מסת שריר עדיין כדיי שתוכל להתמקד באיזורים חלשים,
תמשיך להתאמן תאכל טוב תישן טוב ותראה התקדמות.
ובקשר לאימון הייתי ממליץ לך להתחיל עם בנץ 3X5 בשביל שתתקדם קצת קודם במשקלי עבודה וביד אחורית הייתי מוסיף עוד תרגיל ומאמן אותה בסוף האימון ולא באמצע
אני, כדי לא ליצור יותר מדי עומס ולאפשר לעצמי התקדמות במשקלים
לא מצליח לראות איפה ריחמת בעומס?
בכל מקרה אם אתה מתקדם במשקלים אתה על דרך המלך, תמשיך ככה.
אז להוריד תרגיל/סטים?
אשמח לעזרה
משווה עם תמונות מהעבר וזה נראה שרק שם אני לא מתקדםמהסתכלות על התמונה אני לא מבין מה הבעיה. איך הגעת למסקנה שהאזור הספציפי הזה בחזה חלש אצלך?
אז זה בראש שלך כנראה. וגם אם לא, אי אפשר לומר, כי לפי התמונה יש לך עוד עבודה (מסת שריר) לצבור לפני שיהיה אפשר להסיק מסקנות.משווה עם תמונות מהעבר וזה נראה שרק שם אני לא מתקדם
קטונתי כן. 😃
אבל הנה תרשים של התקדמות בלחיצת חזה
לדוגמא לפי 50 קג
שבוע ראשון : 3x8x50
שבוע שני : 4x8x50
שבוע שלישי : 4 סטים
1x8x50
1x8x50
1x8x55
1x8x55
וכן הלאה וכן הלאה
*אבל תחכה לתותחים פה שיתנו את
המילה שלהם
נתתי דוגמא כללית להתקדמותקח בחשבון שאני שוקל 61 קילו (1.67 גובה)
אז מה? 50 קילו זה משקל מאוד נמוך, ההתקדמות שבן נתן לך היא איטית ובטוחה, לדעתי אתה יכול להגיע איתה ל80 קילו עם 2 ריסטים לכל היותר, וגם את הריסטים האלה לא בטוח שתצטרך.קח בחשבון שאני שוקל 61 קילו (1.67 גובה)
נראה שיש יותר מידי נפח יחסית למשקלים, אני אישית הייתי מוריד קצת נפח לטובת התקדמות כבדה יותר.האיזור הזה חלש אצלי, אלה התרגילים + המשקלים שאני עושה.
האם עם עלייה במשקלי עבודה (ובנפח) האיזור הזה יתקדם יותר, או שבחירת התרגילים לא דה בקס? (להוסיף/להשאיר)
צפה בקובץ המצורף 68542 צפה בקובץ המצורף 68543
תודה מראש על העזרה
קטונתי כן. 😃
אבל הנה תרשים של התקדמות בלחיצת חזה
לדוגמא לפי 50 קג
שבוע ראשון : 3x8x50
שבוע שני : 4x8x50
שבוע שלישי : 4 סטים
1x8x50
1x8x50
1x8x55
1x8x55
וכן הלאה וכן הלאה
*אבל תחכה לתותחים פה שיתנו את
המילה שלהם
אז מה? 50 קילו זה משקל מאוד נמוך, ההתקדמות שבן נתן לך היא איטית ובטוחה, לדעתי אתה יכול להגיע איתה ל80 קילו עם 2 ריסטים לכל היותר, וגם את הריסטים האלה לא בטוח שתצטרך.
נראה שיש יותר מידי נפח יחסית למשקלים, אני אישית הייתי מוריד קצת נפח לטובת התקדמות כבדה יותר.
הייתי עושה בלחיצות כמו שבן אמר.אז לוותר על סט/ 4 חזרות בכל סט לטובת עלייה מהירה יותר במשקלים?
כנל לגבי שאר התרגילים?