הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סופר ספונסר שלי

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש
סתם ככה בא לי לחלוק איתכם חוויה מאד חיובית - הספונסר שלי WHEYTROPIN היום הביא לי מעטפה עם שתי כרטיסים לסמינר של רוני קולמן. וזה עשה אותי מאושר.🤩

סחטיין!

כל הכבוד =)

כמה שרציתי ללכת לסמינר הזה :\

כל הכבוד 😛 נישמע כמו ספונסר לעניין 😃
תהנה בסמינר 😉

איך הולך להם באמת עם החלבון? לא שומעים עליהם כל כך באינטרנט.

• פותח/ת השרשור
מהדורה ראשונה נגמרה בערך חודשיים ליפני המתוכנן,ישבנו חודשיים האלו בלי סחורה ובמחשבות מה לשפר ואיך,בדרך עוד 2 חברות הוציאו את החלבון הכשר שלהם,לא אגיד כלום על זה.
היו קטעים מצחיקים שניסו לשחד את המהנדס מזון שלנו ולקנות ממנו את הנוסחה...
ליפני כ10 סוף סוף יצאה חדש. היתרונות של המהוצר העכשיוי זה שיש בו פי 2 פחות לקטוז,חומר גלם מאד איכותי ,על הכשרות השקענו המון ועכשיו זה בד"ץ,אבל מבחינתי הכי בולט זה הטעמים-יצאה 4 טעמים נפלאים ,כולם על בסיס גלידת ווניל (פלומביר שרוסים אוהבים) . יש גלידת וניל,קפה (!!!),תותי יער וכמובן שוקו(אני ביקשתי).

נחמד, שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
עם רוצים לבצע בדיקות מעבדה או טעימות-אנחנו נשלח.

עם רוצים לבצע בדיקות מעבדה או טעימות-אנחנו נשלח.

נשמע טוב, לאיפה אתם יכולים לשלוח טעימות.
וכדאי שתעלו בדיקות מעבדה, בייחוד כי זו חברה ישראלית.

• פותח/ת השרשור
טופר,אנחנו יוצאים יום ליפני כדי להיות שם על הבוקר,כמו פעם שעברה.
דאוס-לגבי בדיקות שלנו הם תקינות לחלוטין,עפילו יותר מדי יפות,אני אישית מתכונת עכשיו עם וויטרופין(מי שהיה אצלי יודע שזה אכן ככה),אבל תמיד יקפוץ מישהו ויגיד שזה מזוייף ,אז אני מעדיף לשלוח למי שיעשה בדיקות מעבדה בלתי תלויה ויפרסם את זה.
לגבי טעימות אנחנו מתחילים בסבב השקות במקומות שונים בארץ. שלח לי בפרטי איפה אתה נמצא.

תעשה בדיקה בעצמך זה לא משנה מכור או לא, ברגע שיש את הפרמטרים הבאים אי אפשר לזייף:

א. האריזה הגיעה אטומה לגמרי ונפתחה ע"י הכימאי
ב. תוקף + מספר אצווה של הדלי
ג. השם המלא כולל הטעם (לא להביא וניל נקי לבדיקה, כל הקטע הוא להביא משהו מעורבב לדוגמה קרם עוגיות או משהו בסיגנון)
ד. לרפרנס תעשו בבקטוכם, הבדיקה עולה 230 ש"ח

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
יש בדיקות , אני תיכף מבקש את זה מהמשרד

אם זה בלי הפרמטרים למעלה הם לא שווים כלום

אם זה בלי הפרמטרים למעלה הם לא שווים כלום

הי משה ! מה נשמע ?

הבדיקה עוד לא מוכנה וברגע שתיהיה - נפרסם אותה.

אנו מכירים את הדרישות.

תבחרו איזה טעם אתם רוצים שנבדוק - מילק שייק, קפה, שוקו או פירות יער.

תבחר מה שאתה רוצה רק לא וניל, מה שהכי נמכר.
ד"א אתם אומרים שתצא כבר בדיקה לפני מספר חודשים, בדיקה לוקחת בדיוק 5-7 ימי עסקים לצאת מבקטוכם.

תבחר מה שאתה רוצה רק לא וניל, מה שהכי נמכר.
ד"א אתם אומרים שתצא כבר בדיקה לפני מספר חודשים, בדיקה לוקחת בדיוק 5-7 ימי עסקים לצאת מבקטוכם.

על מה אתה מדבר בדיוק ? מי דיבר לפני כמה חודשים ????

• פותח/ת השרשור
הוא בטח מדבר על מהדורה הקודמת עם הטעם המשולב. אף אחד עוד לא יודע שיש חדש. הבדיקות שבתיקיה זה של המשולב.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית