הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן מתחיל רוצה להתחזק

Orelvak

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
הי אני יחסית מתאמן מתחיל לא מתאמן הרבה זמן אבל אני לא בדיוק סגור על מה לעשות אני מוקף בחברים שהם מאמני כושר, כל אחד אומר לי משהו אחר לעשות אחד להעלות המסת שריר השני להתחזק כל אחד עם תרגילים אחרים, אני לפני שהתחלתי הצבתי לעצמי מטרה להתחזק ולהגיע ל
Deadlift -150 קילו לפחות סקוואט-140 בנץ 120 אין לי תוכנית האימונים שלי פשוט מפוזרים כי כל פעם אני מקשיב למישהו אחר אני אישית לא מאמן רק לקחתי את הקורס תזונה של מייק פה., בקיצור מה לעשות אני בכלל לא יודע מה לעשות

או ללמוד, לטעות, ולהשתפר לבד, או לשלם למישהו שכבר עשה את זה שילווה אותך.

אני כותב בבלוג שלי לא מעט שטויות למתאמנים מתחילים, תנסה לחפש ולקרוא, אולי יעזור לך במשהו:
Aanmelden bij Facebook

כמו שאמרו מעליי ללמוד לבד זה מעולה אבל גם לעבוד עם איש מקוצע יכול לחסוך לך הרבה זמן פציעות וכאבי ראש.
השיקול הוא שלך.

ברוך הבא - נכנס לתחום חדש שכנראה לא הכרת לפני .

תלמד אותו כמו שצריך תבין את העקרונות , זה בסדר לטעות שלומדים מהטעות , רק משתפרים מזה .
תבין את העיקר של מנוחה שינה , תפריט מסודר ואימונים כמו שצריך אבל הכי חשוב כמו שציינת זה לסמן מטרות , ועושה רושם שסימנת כאלה .
יש לך תרגילים שאתה רוצה להתקדם בהם , דרך אגב לא יודע כמה אתה שוקל ומה הגובה אבל בהחלט הצבת רף גבוהה למתאמן מתחיל .

תתחיל אימוני כוח , לדעתי SS יכול להתאים אם הדגש זה לעלות משקלים בסקוואט , דד ליפט ובנץ .

תוך כדאי תלמד על הגוף שלך ועל תזונה אתה אומר שעשית קורס שזה חשוב מאוד .

עוד 5-7 חודשים אתה כבר תתחיל לקבל יותר תמונה ברורה לגבי המצב שלך , מצב האימונים והמרחק מהיעד .

שיהיה בהצלחה

הי אני יחסית מתאמן מתחיל לא מתאמן הרבה זמן אבל אני לא בדיוק סגור על מה לעשות אני מוקף בחברים שהם מאמני כושר, כל אחד אומר לי משהו אחר לעשות אחד להעלות המסת שריר השני להתחזק כל אחד עם תרגילים אחרים, אני לפני שהתחלתי הצבתי לעצמי מטרה להתחזק ולהגיע ל
Deadlift -150 קילו לפחות סקוואט-140 בנץ 120 אין לי תוכנית האימונים שלי פשוט מפוזרים כי כל פעם אני מקשיב למישהו אחר אני אישית לא מאמן רק לקחתי את הקורס תזונה של מייק פה., בקיצור מה לעשות אני בכלל לא יודע מה לעשות

אם אתה רוצה להתחזק אז גם אני ממליץ מאוד להתחיל עם SS, לדעתי יש בה כל מה שצריך מתאמן מתחיל כדי להתחזק במהירות ויעילות.

יתרונות נוספים הם הותק שלה שלדעתי מעיד משהו על האיכות, כמות האינפורמציה הנגישה עליה והמספר הגדול של האנשים שעשו/עושים אותה ותוכל להעזר בהם.

אני יכול גם להעיד על עצמי שבעזרת SS התחזקתי מאוד כמתאמן מתחיל וגם מתקדם.

אני חושב שמחזור אחד של SS (ביצוע התוכנית עד שאתה לא יכול להתקדם בה יותר) יקדם אותך בטכניקה, בחוזק ובהבנה כללית של אימוני עצימות. משם יהיה לך כבר קל יותר לנווט להתקדמות נוספת.

• פותח/ת השרשור
ברוך הבא - נכנס לתחום חדש שכנראה לא הכרת לפני .

תלמד אותו כמו שצריך תבין את העקרונות , זה בסדר לטעות שלומדים מהטעות , רק משתפרים מזה .
תבין את העיקר של מנוחה שינה , תפריט מסודר ואימונים כמו שצריך אבל הכי חשוב כמו שציינת זה לסמן מטרות , ועושה רושם שסימנת כאלה .
יש לך תרגילים שאתה רוצה להתקדם בהם , דרך אגב לא יודע כמה אתה שוקל ומה הגובה אבל בהחלט הצבת רף גבוהה למתאמן מתחיל .

תתחיל אימוני כוח , לדעתי SS יכול להתאים אם הדגש זה לעלות משקלים בסקוואט , דד ליפט ובנץ .

תוך כדאי תלמד על הגוף שלך ועל תזונה אתה אומר שעשית קורס שזה חשוב מאוד .

עוד 5-7 חודשים אתה כבר תתחיל לקבל יותר תמונה ברורה לגבי המצב שלך , מצב האימונים והמרחק מהיעד .

שיהיה בהצלחה
הי תודה רבה קודם כל לכולם ולגבי ה ss הזה אני לא כל כך יודע מה זה.. אני כרגע שוקל 84 גובה 1,80 כרגע בסקוואט אני עומד על 105 קילו ארבע חזרות ודדליפט 100 קילו 4 חזרות בנץ 80 קילו רק חזרה אחת.

הי תודה רבה קודם כל לכולם ולגבי ה ss הזה אני לא כל כך יודע מה זה.. אני כרגע שוקל 84 גובה 1,80 כרגע בסקוואט אני עומד על 105 קילו ארבע חזרות ודדליפט 100 קילו 4 חזרות בנץ 80 קילו רק חזרה אחת.
אם ככה אתה לא רחוק כלכך מהיעד. ss תחפש באתר שנקרא קילוגרם, התוכנית מפורטת שם וברורה.
Starting Strength - שאלות ותשובות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

ואו - בתור מתאמן מתחיל שנשמע שלא יודע מה הוא עושה ואיך מתאמנים .

איך הגעת למשקלים האלה ?
יש מצב שאתה עובד בSS ולא יודע , אשמח לשמוע כמה זמן אתה מתאמן ואיך הגעת למשקלים האלה ?
נשמע שאתה עובד בצורה לא רעה.

איך הגעת למשקלים האלה ?
יש מצב שאתה עובד בSS ולא יודע , אשמח לשמוע כמה זמן אתה מתאמן ואיך הגעת למשקלים האלה ?
זה משקל של מתחילים.

בנץ משקל גוף .
סקוואט ודד ליפט מעל 100 קילו .

לפי מה שאתה אומר כל אדם לאחר שנה אימונים מגיע לפי 1.5-2 בנץ לעומת משקל גוף . ו200 קילו סקוואט ודד ליפט.

התקדמות היא לא לינארית לנצח. בהתחלה תתקדם הרבה יותר מהר וכלל שתתחזק יקח יותר זמן להתקדם. בנץ משקל גוף ודדליפט וסקוואט תלת ספרתי אפשר להגיע גם בחודש-חודשיים. אם אתה ממש חסר כישרון אולי קצת יותר, אם אתה מוכשר אז יקח פחות.

• פותח/ת השרשור

איך הגעת למשקלים האלה ?
הי קודם כל אני מתאמן כמה חודשים סביבות 4 חודשים שלושה,הגעתי למשקלים האלה קודם כל למדתי טכניקה ממישהו מקצועי כמובן כדי לא לפצוע את עצמי או משהו עבדתי איתו חודש והמשכתי בדרכי התחלתי בדדליפט 65 קילו סקוואט 50 קילו ובנץ 40 יכול להיות שאני מבין יותר ממה שאני חושב ? אני פשוט מרגיש שאני לא ממש יודע מה אני עושה אני מרגיש שהכל די מבולגן לי והיום הגעתי למשקלים שכתבתי פה למעלה

התקדמות היא לא לינארית לנצח. בהתחלה תתקדם הרבה יותר מהר וכלל שתתחזק יקח יותר זמן להתקדם. בנץ משקל גוף ודדליפט וסקוואט תלת ספרתי אפשר להגיע גם בחודש-חודשיים. אם אתה ממש חסר כישרון אולי קצת יותר, אם אתה מוכשר אז יקח פחות.
מחילה לא קונה את זה .

לינארית לא לנצח , אבל 7 חודשים אפשר, להגיע לתת ספרתי בחודש ?!?!?1 לא קונה את זה , לא יודע למה אתם אוהבים להגזים .

כמה מתאמנים אתה מכיר, שהגיעו תוך חודש לתלת ספרתי ?!?!?!?!?!
הי קודם כל אני מתאמן כמה חודשים סביבות 4 חודשים שלושה,הגעתי למשקלים האלה קודם כל למדתי טכניקה ממישהו מקצועי כמובן כדי לא לפצוע את עצמי או משהו עבדתי איתו חודש והמשכתי בדרכי התחלתי בדדליפט 65 קילו סקוואט 50 קילו ובנץ 40 יכול להיות שאני מבין יותר ממה שאני חושב ? אני פשוט מרגיש שאני לא ממש יודע מה אני עושה אני מרגיש שהכל די מבולגן לי והיום הגעתי למשקלים שכתבתי פה למעלה
נשמע שאתה בחור רציני מאוד , עשית קורס לתזונה , ולקחת מאמן ללימוד טכניקה - אין התחלה טובה מזאת !

עדיין אני שואל איך הגעת מ50 קילו סקוואט ל100 ? באיזה תוכנית עבדת ?

מחילה לא קונה את זה .

לינארית לא לנצח , אבל 7 חודשים אפשר, להגיע לתת ספרתי בחודש ?!?!?1 לא קונה את זה , לא יודע למה אתם אוהבים להגזים .

לא תוך חודש אבל הגעתי תוך 3 ועם הרבה טעויות ניסויים וריסטים בדרך

• פותח/ת השרשור
מחילה לא קונה את זה .

נשמע שאתה בחור רציני מאוד , עשית קורס לתזונה , ולקחת מאמן ללימוד טכניקה - אין התחלה טובה מזאת !

בעיקר squat,bench,deadlift,באיזה שהוא שלב עברתי ל AB/C רגליים,חזה כתפיים וגב וידיים כמובן שבכל אחד מהאימונים האלה הייתי משלב או סקואט או בנץ או דדליפט בהתאם לאימון כמובן להגיד לך איך הגעתי לזה ? פשוט הרגשתי שאני יכול להוסיף משקל הרגיש לי שסבבה לי אז העלתי כמובן לא על חשבון הטכניקה .. אם זה היה פוגע לי בטכניקה הייתי לוקח צעד אחורה

לא תוך חודש אבל הגעתי תוך 3 ועם הרבה טעויות ניסויים וריסטים בדרך
הגעת ב3 חודשים לבנץ משקל גוף , ודד ליפט וסקוואט תלת ספרתי כשאתה שוקל כמה .. ?

דרך אגב 3 חודשים יותר הגיוני אבל גם זה הרבה מעל המומצע לדעתי .
המתאמן המתחיל לוקח לו יותר זמן , אלא אם כן זה מתאמן מתחיל שישר נכנס לתחום עם אנשי מקצוע שמלווים אותו דבר שמקצר את התהליך.

מה גם שאם אחרי 3 חודשים הגעת לתוצאות כאלה , השמיים הם הגבול בשבילך בתחום הזה , חסר עוד קפיצה קטנה בשביל להגיע למגרש של הגדולים , זה קצת נשמע הזוי אבל תסכים איתי שתוך שנה וחצי אתה אמור להתקדם גם אם לאט , אבל להתקדם .

איפה אתה עומד היום מבחינת משקלים וכמה זמן עבר מה3 חודשים ההם ?
בעיקר squat,bench,deadlift,באיזה שהוא שלב עברתי ל AB/C רגליים,חזה כתפיים וגב וידיים כמובן שבכל אחד מהאימונים האלה הייתי משלב או סקואט או בנץ או דדליפט בהתאם לאימון כמובן להגיד לך איך הגעתי לזה ? פשוט הרגשתי שאני יכול להוסיף משקל הרגיש לי שסבבה לי אז העלתי כמובן לא על חשבון הטכניקה .. אם זה היה פוגע לי בטכניקה הייתי לוקח צעד אחורה
אי אפשר להגיד שאתה מתאמן SS אבל אתה בהחלט עושה משהו דומה.

לדעתי לא כדאי לך בתור מתאמן מתחיל לעשות פיצולים כמו ABC , אבל כל עוד אתה מתקדם בעליית משקלים בתרגילים החשובים לך אז מי אני שיעצור אותך .

• פותח/ת השרשור
הגעת ב3 חודשים לבנץ משקל גוף , ודד ליפט וסקוואט תלת ספרתי כשאתה שוקל כמה .. ?

דרך אגב 3 חודשים יותר הגיוני אבל גם זה הרבה מעל המומצע לדעתי .
המתאמן המתחיל לוקח לו יותר זמן , אלא אם כן זה מתאמן מתחיל שישר נכנס לתחום עם אנשי מקצוע שמלווים אותו דבר שמקצר את התהליך.

מה גם שאם אחרי 3 חודשים הגעת לתוצאות כאלה , השמיים הם הגבול בשבילך בתחום הזה , חסר עוד קפיצה קטנה בשביל להגיע למגרש של הגדולים , זה קצת נשמע הזוי אבל תסכים איתי שתוך שנה וחצי אתה אמור להתקדם גם אם לאט , אבל להתקדם .

איפה אתה עומד היום מבחינת משקלים וכמה זמן עבר מה3 חודשים ההם ?

אי אפשר להגיד שאתה מתאמן SS אבל אתה בהחלט עושה משהו דומה.

לדעתי לא כדאי לך בתור מתאמן מתחיל לעשות פיצולים כמו ABC , אבל כל עוד אתה מתקדם בעליית משקלים בתרגילים החשובים לך אז מי אני שיעצור אותך .
אז אני יגיד לך מה אני כרגע תקוע ב דדליפט הוא ממש קשה לי, ושוב כל פעם כולם אומרים לי מה לעשות מה כן ומה לא וזה פשוט מבלבל אותי אני בסך הכל רוצה להגיע למטרות שלי בשביל עצמי אז פניתי אליכם לשמוע ממישהו ניטרלי ומקצועי..

מחילה לא קונה את זה .

1. מתאמן איתי אונליין סביב החודש וחצי, דדליפט 125, סקוואט 102.5, ואני ממש לא מתגאה במספרים האלה, זה דיי בסיסי. הוא ממש לא מוכשר גנטית ולא בסיטואציה הכי נוחה בעולם להתחזק (עובד לילות, תינוק חדש, מתאמן אונליין שלא פגשתי בחיי):
לוג התקדמוות שלי

2. יש לו קצת ניסיון מלפני אבל הוא היה תקוע תקופה ארוכה. הוא עובד איתי אונליין כמעט 3 חודשים. לקחנו את הסקוואט שלו מאיזור ה90 ל120 לחמישיה, את הדדליפט מ120 ל150+ לחזרות ואת הבנץ מסביב ה65 לסביב 80 לחזרות. הוא פשוט מסרב לאכול ולעלות מ72 קילו: קנדיטו ועמידות ידיים

ושני אלה הם ממש ממש לא בטופ של המתאמנים. התוצאות שלהן דיי בסיסיות וממוצעות כל עוד עושים מה שצריך. הם ממש לא מוכשרים גנטית ויש לי מתאמנים שהגיעו הרבה יותר רחוק באותו סדר גודל של זמן פשוט הם לא פה אז אין לי איך להוכיח לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית