הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן מתחיל רוצה להתחזק

Orelvak

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
הי אני יחסית מתאמן מתחיל לא מתאמן הרבה זמן אבל אני לא בדיוק סגור על מה לעשות אני מוקף בחברים שהם מאמני כושר, כל אחד אומר לי משהו אחר לעשות אחד להעלות המסת שריר השני להתחזק כל אחד עם תרגילים אחרים, אני לפני שהתחלתי הצבתי לעצמי מטרה להתחזק ולהגיע ל
Deadlift -150 קילו לפחות סקוואט-140 בנץ 120 אין לי תוכנית האימונים שלי פשוט מפוזרים כי כל פעם אני מקשיב למישהו אחר אני אישית לא מאמן רק לקחתי את הקורס תזונה של מייק פה., בקיצור מה לעשות אני בכלל לא יודע מה לעשות

לצערי הם לא מתאמנים מתחילים- הם לא מתאמנים בכלל. כמו שאמרתי, שחיפים, מעשנים ובטטות כורסא.

!

התכוונתי שאם מתאמנים מתחילים אצלנו - זה אנשים שתוך חודש מרימים תלת ספרתי בסקוואט ודד ליפט , ובנץ משקל גוף .

אני רואה כן, בעיקר אצל מתאמנים ששוקלים במשקל שלך. ככל שהמתאמן כבד יותר הרטיו פחות טוב. אבל יש לי איזה שלושה מתאמנים ששוקלים סביב ה70 ומושכים 180-185 סינגל. וזה יפה, אז תיהיה מבסוט. ברור גם שיש לי כאלה ששוקלים סביב ה60-70 ולא מושכים פי 3 משקל גוף. נקווה שיום אחד כן.
מעצמי אני מבסוט ברור, אני כרגע בכלל בבppl ועליתי בחודשיים 15kg בדד, סתם לשמוע אולי מישהו עושה פי 3 ממשקל גוף, זה מרשים בהחלט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית