הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות שינה

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
נושא לא הכי קשור אבל זה מתחבר לתחום פיתוח הגוף..אני מתאמן רציני ושואף לעוד הרבה מטרות בתחום העניין הוא שאני עובד לילות ( ואין לי את האפשרות להפסיק לעבוד לילות, זה העבודה שלי לכל החיים ) וזה גרם לי לבלאגן שלם בגוף אני לא מצליח להרדם גם בלילות שאני בבית קורה לי שאני 4-5 שעות במיטה מתהפך מצד לצד וקק בבוקר נרדם…ניסיתח כדורי שינה כמו מלטונין,ולריאן,גוד נייט פשוט כלום לא עזר כלום! ( במקרים ממש מעטים )… אני כבר הגעתי לשלב שאני מוכן לקחת כדורים כימים שיגרמו לי להתמכר לזה אבל אני מעדיף מאשר לא לישון זה דופק לי את ההתפתחות ואת מהלך היום

אני בעבודה שלא מאפשר לי בחירה כל כך אחי וזה כנראה עבודה לכל החיים

אני חושב שזו הבעיה הראשונה שאתה צריך לנטרל. אם תפרט על זה יותר אולי נעזור לך למצוא פתרונות.
משמרות לילה לאורך זמן לא מתאימות לכל אחד.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזו הבעיה הראשונה שאתה צריך לנטרל. אם תפרט על זה יותר אולי נעזור לך למצוא פתרונות.
אין לי אפשרות לנטרל את זה..זה העבודה שלי לפחות כרגע אני לא כל יום משמרת לילה אבל אני עושה בערך 3-2 משמרות לילה בשבוע כל פעם בימים אחרים

אבל אני כבר מיואש אחי ואני לא רוצה שעניין השינה הזה ידפוק לי את פיתוח הגוף שככ חשוב לי אז אני כבר מעדיף לקחת כדור שינה ולישון כמו בן אדם ולא לסבול ולהתהפך במיטה ולא להצליח אתה מבין

אין לי אפשרות לנטרל את זה..זה העבודה שלי לפחות כרגע אני לא כל יום משמרת לילה אבל אני עושה בערך 3-2 משמרות לילה בשבוע כל פעם בימים אחרים

אבל אני כבר מיואש אחי ואני לא רוצה שעניין השינה הזה ידפוק לי את פיתוח הגוף שככ חשוב לי אז אני כבר מעדיף לקחת כדור שינה ולישון כמו בן אדם ולא לסבול ולהתהפך במיטה ולא להצליח אתה מבין
על איזה עבודה מדובר ??

המון שטויות כתבו פה.
הפכת את השעון הביולוגי שלך. הדרך היחידה להחזיר אותו זה או להחזיק את עצמך ער עד הלילה שךאחר המשמרת או לאזן עם תקופה קצרה (מאוד!) של כדורי שינה. ה"כדורים" שלקחת שווים ערך בהשפעה שלהם במצב שלך ללקיחת מנטוס (יעני כלום).
היות וכרגע אתה חיי אורח חיים שדןרש ממך להיות ער בלילה, אני לא רואה סיבה לטפל בזה

• פותח/ת השרשור
המון שטויות כתבו פה.
הפכת את השעון הביולוגי שלך. הדרך היחידה להחזיר אותו זה או להחזיק את עצמך ער עד הלילה שךאחר המשמרת או לאזן עם תקופה קצרה (מאוד!) של כדורי שינה. ה"כדורים" שלקחת שווים ערך בהשפעה שלהם במצב שלך ללקיחת מנטוס (יעני כלום).
היות וכרגע אתה חיי אורח חיים שדןרש ממך להיות ער בלילה, אני לא רואה סיבה לטפל בזה
אני לא יכול לוותר ופשוט להמשיך ככה מכיוון שאני גם עובד בקרים ואני פשוט לא נרדם עד 4-5 לפנות בוקר וצריך כבר ב8 להיות בעבודה…אז אני חייב פתרון לזה לפחות לימים של לפיי משמרות בוקר הבנת אחי כי אחרי משמרת לילה אני נרדם בלי כלום

חבר הציע לי בונדרמין מכירים את התרופה ? ויש עוד אחת שהמליצו לי בשם נוקטורנו
על איזה עבודה מדובר ??
לא ככ יכול לפרט אחי אבל זה לא משנה זה פוט עבודה שכנראה אהיה בה כל החיים אז אני חייב למצןא פיתרון למצב הזה, לא אומר שאני אקח כל יום אבל לדוגמא בימים שאני עובד למחרת בוקר כי בימים האלה זה קבוע קורה לי

אני לא יכול לוותר ופשוט להמשיך ככה מכיוון שאני גם עובד בקרים ואני פשוט לא נרדם עד 4-5 לפנות בוקר וצריך כבר ב8 להיות בעבודה…אז אני חייב פתרון לזה לפחות לימים של לפיי משמרות בוקר הבנת אחי כי אחרי משמרת לילה אני נרדם בלי כלום

חבר הציע לי בונדרמין מכירים את התרופה ? ויש עוד אחת שהמליצו לי בשם נוקטורנו
[

מדובר בתרופות שכמו שציינתי למעלה, אי אפשר להשתמש לאורך זמן (ימים ספורים בלבד) היות והן ממכרות. היות ואתה מבצע משמרות לילה במסגרת העבודה שלך, הטיפול בתרופות הללו לא יעזור ולכן אין סיבה שתיקח אותן.
הפיתרון אצלך הוא להפסיק את משמרות הלילה

• פותח/ת השרשור
מדובר בתרופות שכמו שציינתי למעלה, אי אפשר להשתמש לאורך זמן (ימים ספורים בלבד) היות והן ממכרות. היות ואתה מבצע משמרות לילה במסגרת העבודה שלך, הטיפול בתרופות הללו לא יעזור ולכן אין סיבה שתיקח אותן.
הפיתרון אצלך הוא להפסיק את משמרות הלילה
למה לא פתרון? לא ככ מבין אם אני לוקח את זה בימים לפני משמרות בוקר כמו עכשיו שלא נרדמתי עד עכשיו ומחר אני עובד בוקר אז אני לוקח כדור לפני יום כזה וזהו וביצים שעובד לילה בבוקר נרדם כבר לבד…

צריכים להבין שאין לי אתה אפשרות להפסיק לעבוד לילות זה העבודה שלי..

• פותח/ת השרשור
אז אתה בעצם מחפש פה '' אישור '' לקחת כדורי שינה באופן קבוע?
אני מחפש פה יעוץ חחחח

צריכים להבין שאין לי אתה אפשרות להפסיק לעבוד לילות זה העבודה שלי..

אין דבר כזה עבודה לכל החיים. אתה במקרה הכי גרוע כנראה חתמת על חוזה להתחייבות.

דבר תכלס, מה מונע ממך לעזוב?

למה לא פתרון
אתה בגיל צעיר ואתה בונה על להיות תלוי בתרופות כדי לישון ולא פעם פעמיים חד פעמי אלא לאורך זמן, אני מייעץ לך להתרחק מכל המשפחה של הבנזו למינהם.
תנסה לטפל בבעיה מהשורש, אם אתה פונה לתוספים אחרי שסידרת שעות פעילות וזמני אכילה אז יש תוספים יותר 'בריאים' שהם לא כדורי שינה עוצמתיים שמזיקים לגוף ולמערכת העצבים, לא חסר פתרונות שכאלה שהם לא מסוכנים כמו בנזו למינהם אם אתה מחפש תוספים שיעזרו לך עם השינה

האמת שהוא פלט בטעות במה הוא עובד וערך את ההודעה:s49:
בחור רציני, אל תראו אותו ככה.
וגם אם זה היה סתם עבודה, הוא אמר שהוא לא מתכוון להחליף אותה, אמר כמה פעמים, אז למה אתם ממשיכים להמליץ לו על זה? גם אם זה טעות, זאת בחירה שלו ואתם חופרים לו על זה.

• פותח/ת השרשור
האמת שהוא פלט בטעות במה הוא עובד וערך את ההודעה:s49:
בחור רציני, אל תראו אותו ככה.
וגם אם זה היה סתם עבודה, הוא אמר שהוא לא מתכוון להחליף אותה, אמר כמה פעמים, אז למה אתם ממשיכים להמליץ לו על זה? גם אם זה טעות, זאת בחירה שלו ואתם חופרים לו על זה.
בידיוק לא מצליח להבין את העקשנות על נושא של להחליף עבודה, אין לי את האפשרות הזאת וזאת הדרך חיים שלי כרגע, תתעסקו בעובדה שנתתי ואיך מיעלים את הנושא הזה לא בפתרון מפגר של להחליף עבודה ואני לא ברמן אז תצאו מהספק הזה חח…

בכל מקרה חבר הביא לי כדור שינה נוקטורנו לנסות בכלל לראות איך זה משפיע עליי
אין דבר כזה עבודה לכל החיים. אתה במקרה הכי גרוע כנראה חתמת על חוזה להתחייבות.

דבר תכלס, מה מונע ממך לעזוב?
אני לא יכול לפרט פה אבל תתמקדו בעיקר למה להתמקד בלא רלוונטי … ביקשתי את עזרתכם מהידע שלכם כרגע זאת העבודה שלי וככל הנראה היא לא הולכת להשתנות מה שבטוח לא בזמן הקרוב, השאלה היא מפה איך פותרים את הבעיה…חבר הביא לי נוקטורנו לנסות מה דעתך? לנסות?

יצא לי לנסות בערך את כל הכדורי שינה עם מרשם ובלי מרשם התמכרות קשה ואחרי זה אתה מפתח תלותיות בכדורים האלה בנוסף לזה אם אתה צריך לקום גם ולהיות עירני זה מאוד קשה כי אתה קם עם דאון ומעוך והשינה לא מספקת היו לי המון ימים על 4-5 שעות שינה והכל בסדר לא חרב העולם אם אתה אוכל מספיק טוב זה יתאזן כמובן זה לא האידיאל אבל לא יפול כלום אם תישן פחות מ8 שעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית